Evet acaba gecen aydan mı kaldım kızımda silik cıkmıstı bu zamanlarda doktora gıdınce bellı olur :)Baya belirgin bata 2 gün olmasına rağmen
Sanmam canım regl olmadın mı? Belirtin var mıydıEvet acaba gecen aydan mı kaldım kızımda silik cıkmıstı bu zamanlarda doktora gıdınce bellı olur :)
Sanada hayırlı olsun canım inşallah hayal kırıklıgı yasamayız. Rabbim sag salım kucağımıza almayı nasıp etsın.. Soyledın mı kımseye sen ailedenHayırlı olsun canım. Dün benimde testim bu şekilde çıktı benimde arada aklıma kimyasal gebelik gelse bile bu sefer sağlıklı sağlıklı diyorum.
Oldum ama uzerıne olma gbı bıse var arkadasım da yasadık bunu :) bu kadar belirgin oluyo mu normaldeSanmam canım regl olmadın mı? Belirtin var mıydı
Kimyasal gebelik döneminde herkese söylemiştim sonuç hüsran oldu. Bu sefer Söylemeyeceğim desem de aileme söyledimSanada hayırlı olsun canım inşallah hayal kırıklıgı yasamayız. Rabbim sag salım kucağımıza almayı nasıp etsın.. Soyledın mı kımseye sen aileden
Çok şaşkınım acaba bende üstüne olmuş olabilir miyim. Ama nasıl olacak geçen ay baya regl dönemi gibi oldu. Senin üstüne gördüğünde daha mı az geldi kanamanOldum ama uzerıne olma gbı bıse var arkadasım da yasadık bunu :) bu kadar belirgin oluyo mu normalde
Üstüne görme de çok uzun sürmüyor kanama regl gibi olmuyor diye biliyorum ben kısa ve çok fazla olmayan kanama şeklinde oluyormuş o da çok sık yaşanan bişey değil aslında regl değil bu döllenen embriyonun rahim içine yerleşirken rahim duvarına verdiği hasardan ötürü oluşturduğu kanama kimi insanda miktarı fazla olduğu için hamileyken regl olmuş gibi algılanıyorÇok şaşkınım acaba bende üstüne olmuş olabilir miyim. Ama nasıl olacak geçen ay baya regl dönemi gibi oldu. Senin üstüne gördüğünde daha mı az geldi kanaman
Bende yasamadım canım arkadasım normal adet olmustu kaza ile hamıle kalmıs zaten doktora gıttı 2 aylık dedıÇok şaşkınım acaba bende üstüne olmuş olabilir miyim. Ama nasıl olacak geçen ay baya regl dönemi gibi oldu. Senin üstüne gördüğünde daha mı az geldi kanaman
Kısmet bakalımİnşallah hamilesindir ya benim bu ay da test yapmadan geçecek
Çok net çizgi hele 2 gün kala olmasına rağmenKızlar ben testı yaptım boyle cıktı ama 2 gun var adetıme o yuzden heveslenemıyorum kımyasal gecırmıs bırı olarak
İnşallah amiin hayır hic belrtim olmadı ne kanama ne lekelenme hcbsey gittik muayeneye kalbi durmus 8.haftasındaÇok üzücü umarım Allah en yakın zamanda tekrar nasip eder . Bebeğinizin kalbi durduğunda hiçde hiç belirti oldu mu
tüp bebek doktoruma gitmedm keske ona gitseydm diyorm belki kullandırırdı normal kadn dogumcuya gittm oda folik asit kullandırdı sadce kan sulandırcı hc kullanmadm test verdm tahlilde cıkar varsada ama bidaha kalırsam tüp bebek doktorumda devam edicemm dogurana kdarCanım allah sabır versinacaba kan pıhtılaşması mı vardı kan sulandırıcı falan kullandın mı hiç genelde erken düşüklerin sebebi pıhtılaşma oluyormuş inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın
Benim de bel ağrısı var. Ve özellikle geceleri kasıklarda batma var. Ama 11 aydır genellikle her regl öncesi oluyor bunlarBenim regle 7 gün var bariz bi belirtim yok açıkçası çok nadir Kasıklarda batma oluyor onu da belirtiden saymıyorum başka şeylere bağlı sıradan bi hareketlenme olabilir
Kesinlikle riskli gebelik takip eden bi doktorla devam et canım normal doktorlar çok önemsemiyortüp bebek doktoruma gitmedm keske ona gitseydm diyorm belki kullandırırdı normal kadn dogumcuya gittm oda folik asit kullandırdı sadce kan sulandırcı hc kullanmadm test verdm tahlilde cıkar varsada ama bidaha kalırsam tüp bebek doktorumda devam edicemm dogurana kdar
Anladım kuzum bende de bazen batma oluyor onun dışında bişey yok aşırı halsizim o da tiroidlerdendir hamilelikte bu kadar çabuk halsizlik olmaz Göğüslerde falan bişi yok hiç ilk gebelikte göğüslerime dokunamazdımBenim de bel ağrısı var. Ve özellikle geceleri kasıklarda batma var. Ama 11 aydır genellikle her regl öncesi oluyor bunlarYine de oğluma hamile kaldığım zaman regle 10 gün kala bel ağrım başlamıştı ve hatta arkadaşıma “bu ay olmadı galiba baksana belim ağrı regl olcam” dediğimi çok net hatırlıyorum nedense bu sebeple de her ay umutlanma ve umutlanmama arasında gidip geliyorum
Bu ay hamile kalmazsam pek üzülmem aslında. Kilo verme sürecindeyim. 5 kilo verdim bi 4 kilo daha versem çok iyi olacak o yüzden bi ay daha bekleyebilir bebek
Ya belli de olmuyor aslında bu belirtilerle ilgili durumlar. Beklemek zorundayız o da insanı çok zorluyor gerçektenAnladım kuzum bende de bazen batma oluyor onun dışında bişey yok aşırı halsizim o da tiroidlerdendir hamilelikte bu kadar çabuk halsizlik olmaz Göğüslerde falan bişi yok hiç ilk gebelikte göğüslerime dokunamazdım
Vücuttaki progesteron hormonuna göre değişiyormuş belirtilerYa belli de olmuyor aslında bu belirtilerle ilgili durumlar. Beklemek zorundayız o da insanı çok zorluyor gerçekten
Valla bana bıkkınlık geldi artık ben elendim arkadaşlar size başarılar diyesim varYa belli de olmuyor aslında bu belirtilerle ilgili durumlar. Beklemek zorundayız o da insanı çok zorluyor gerçekten