Allahimm yesinler onu minikk yaa saglikla gelsin insallahEki Görüntüle 2639307
bu da son hali teyzeleriiii 8+1 aslinda 8+3 gorunuyor dedi yine onden gidiyor🐿
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahimm yesinler onu minikk yaa saglikla gelsin insallahEki Görüntüle 2639307
bu da son hali teyzeleriiii 8+1 aslinda 8+3 gorunuyor dedi yine onden gidiyor🐿
amin insallah canimAllahimm yesinler onu minikk yaa saglikla gelsin insallah
Ovulasyon degilse kesin gebelikKızlar hayırlı bayramlar. Benim üç gün kahverengi lekelenme sonucu bugün ovulasyon testimi atacagım. Hasta olmama 5 gün var. Gebelik testi yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye ovulasyonum ilk defa böyle yorumlarınızı bekliyorum
İyi bakalım ay ne güzel başka şehire gidebilmişsiniz bende memlekete çok gitmek istiyorum yasak kalkarsa inşallahcanim mersindeyiz su an zaten yapabilecegi bisey yok burda dr bulduk bakti ultrasonda kanama alani falan gorulmeyince korkma ilk trimesterde olabilir ara ara dedi bebek de iyiymis kalbini falan dinletti yine
İnşAllah yoktur canım. İçini ferah tut. Adet görmüş gibi kanaması olanları duydum inan. Ve sağlıklı doğdu bebeği. Tabi annesi her seferinde tedirgindi. Dünya da nasibi varsa Rabbim koruyor.Rabbim minik bebeğini korur EvvelAllah annesi.umarim gercekten bisey yoktur hala tedirginligim gecmedi
Gebelik canım ama inşallah bu sefer kimyasal değildirOvulasyon degilse kesin gebelik♥
izin almis esim kaymakamliktan 3 gunluk ama zor vermisler izni deİyi bakalım ay ne güzel başka şehire gidebilmişsiniz bende memlekete çok gitmek istiyorum yasak kalkarsa inşallah
gunaydinn ben biraz keyifsizim kanama yok ama kahverengi leke geliyor dr olabilir bisey yok diyor bilmiyorum artikGünayyydınnnn kızzzlarrrr keyifler nasıllll☀☀
Korkma bastan okudum yazdıklarını adet günün de olması doğal benim arladaşımın 5 ay sürdü kesildigunaydinn ben biraz keyifsizim kanama yok ama kahverengi leke geliyor dr olabilir bisey yok diyor bilmiyorum artik
Canını sıkma kuzum bu lekeler bize kimyasalı hatırlattığı için direk mod düşürüyor ama korkma artık kese oluştuktan sonra kolay kolay bişey olmaz benim arkadaşım regl kanaması gibi kanama yaşadı günlerce hiç bişey olmadı doktor progestan vermişti belki sana da verir devam ederse onu kullanırsın bişi olmazgunaydinn ben biraz keyifsizim kanama yok ama kahverengi leke geliyor dr olabilir bisey yok diyor bilmiyorum artik
Merhaba geç döllenme değilse çıkma ihtimali yüksek isterseniz bi erken gebelik testi ile deneyinKızlar merhabaaa.. İçimi kemiriyor size bı sorayım dedım.. Bu ay korunmadık eşimle cocuk istedıgımız ıcın.. Bat 27 mayıs gozukuyor ama ben her zaman bu tarıhten 1 2 gun once olurum, neyse sımdı dun aksam benden akıntı ıle karısık 1 damla bıle olmayan leke geldı devamı yok, aşırı uyku halı var kafamı kaldıramıyorum test yapsam mı acaba
Bence test yapmalısın canım. Ama daha sonra sökülme durumuda yaşayabilirsin. İstersen yarın yap bir gün daha bekleBu arada bende kımyasal gebelık gecırmıstım sonra kızım oldu kımyasaldan korkmayın Allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsin cumlemıze
Senin memleket nereİyi bakalım ay ne güzel başka şehire gidebilmişsiniz bende memlekete çok gitmek istiyorum yasak kalkarsa inşallah
Hem de bu dönemde? Vay anam vay sen de deseydin ya anne benim çeyizlerimin ne suçu vardı kargoyla geldiler kimse kapıda beklemedi diye. Ben senin yerinde olsam ne çeyiz giderim ne kaynanama sinir olurum böyle ayrımcı hareketlereKızlar size bugün kaynanamın yaptıgı saçmalıktan bahsetmek istiyorum. Kaynım evlenecek konyadan kızı alacaklar. Çeyizi gelecek. Kaynanam gelin çeyizi evden çıkarken orda olmak lazım dedi ama benim çeyizim istanbuldan gelirken kargoyla getirdiler ve gelmeyi bırak aramadı bile. İnanılmaz sinirlendim. sizde tepki koyup evine gitmesem abartı olur mu