Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet, ovulasyonun tam 4.günü tatlım, sanmam geç döllenme olduğunu

Kan değerin nasıldı peki? Senin geç döllenme miydi? Offf, bazen çok yoruyor bu süreç beni

Kan değerin nasıldı peki? Senin geç döllenme miydi? Offf, bazen çok yoruyor bu süreç beni
Değildi benim çünkü ben o zaman ilk denememdi takvime göre değerlendirmiştim reglden bi gün önce 26 çıkmıştı sonra hiç kan vermedim 5 gün sonra kanama başlamıştı

Değildi benim çünkü ben o zaman ilk denememdi takvime göre değerlendirmiştim reglden bi gün önce 26 çıkmıştı sonra hiç kan vermedim 5 gün sonra kanama başlamıştı
Ha yani kimyasaldı değil mi?işte evet bu da kesin kimyasal, sağlıklı gebelik böyle silik milik olmaz bence ya, geç döllenme ihtimali olmadığı taktirde tabii, ki benim öyle bi ihtimalim yok, dolayısıyla bu sağlıklı değil bence

Benim de testlerim bitti takip edemiyorum şuan tam pik görememiştim bazı aylar 2 kere falan yumurtlama oluyor ya ben de regle kadar korunmadan devam bakalım
Pardon ya, o 14. Gün olacaktı, bugün 14.gün yani
Ya ben çok hissediyorum, inanılmaz ağrılı oluyor benim yumurtlama zamanım, ama ovülasyon testleri inanılmaz faydalı bence, onunla takip etmek en doğrusu, dilerim en güzel zamanda gelir bebişlerimiz

Benim regle 7 gün var bariz bi belirtim yok açıkçası çok nadir Kasıklarda batma oluyor onu da belirtiden saymıyorum başka şeylere bağlı sıradan bi hareketlenme olabilir

kmyasal yada dış gebelik olmadı ama 8 haftalık bebeğimin kalbi durdu şuan sebebini blmiyoruz doktor bazı kan testleri istedi onları yaptrdık sonucu bekliyoruz zaten zor gebe kalıyodum 1,5 yıl sonunda kavusmştk ama yarım kaldı malesef tüp bebek arefesi normal kalmstm 28 nisanda yaptım dusugu daha yeni bu bayram eksikti bi yanımdı

Çok üzücü umarım Allah en yakın zamanda tekrar nasip eder . Bebeğinizin kalbi durduğunda hiçde hiç belirti oldu mu

Kizlar yazdiklarinizi okudum cok tesekkur ederim hepinize iyi ki varsiniz guc aldim sizden. Sabah dunku doktoru aradim lekeler icin dun de demistim olabilir diye korkma dedi. Camasira fazla gelmiyor ama silince geliyor kanamadan kalanlar geliyor sanirim. Simdi Konya’ya donuyoruz carsamba sabah kendi doktoruma gidicem bakalim.

Canım allah sabır versin acaba kan pıhtılaşması mı vardı kan sulandırıcı falan kullandın mı hiç genelde erken düşüklerin sebebi pıhtılaşma oluyormuş inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın

Selam kızlar benim de bat yarın ama yumurtlama geç oldu 23.gün
yarın 32.gün 10 günde gebelik çıkmaz hafif bel ağrısı göğüs ağrısı var sürekli wc ihtiyacım var kasıklarımda arada batma var kısmet artık beklemedeyim testi 15 .gün yapayım bari diyorum yumurtlamadan sonra

Korkma canım allahın izniyle bişiy olmaz benim ilk gebeliğimde böyle lekelenme vardı sonra birgün bir kan geldi ama anlatamam bacaklarımdan yerlere süzüldü birde evde değildim köydeydim eşim götürdü acil 120km yol geldik düştü demiştim ama düşmedi kanama alanı varmış orası boşalmış 32.haftada doğurdum ozamana kadar leke gelmeye devam etti 9 haftalıkkrn oldu 2 gün hastanede yattım ozmn

Kızlar ben testı yaptım boyle cıktı ama 2 gun var adetıme o yuzden heveslenemıyorum kımyasal gecırmıs bırı olarak

Eklentiler

• IMG-20200525-WA0020.jpeg
    81,3 KB · Görüntüleme: 36
İnşallah testin pozitif çıkar canım

İnşallah hamilesindir ya benim bu ay da test yapmadan geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…