yatiyorum simdi kanaman devam ederse yola cikma kal dedi bizde yarin donecektikMaşallah yaçok şükür bişey çıkmamış canım uzan dinlen çok hareket etme
Haydaa tüh takip et bakalım nolcakyatiyorum simdi kanaman devam ederse yola cikma kal dedi bizde yarin donecektik
1 kere geldi kesildi yok simdilik biseyHaydaa tüh takip et bakalım nolcak
Regl dönemin mi şuan bazen hamilelikte regl dönemlerinde böyle kanamalar oluyormuş1 kere geldi kesildi yok simdilik bisey
Bi ilaç falan verdi mi canımkizlar bugun sinirlerim lacka oldu saat 13.30 gibi kanamam oldu hem bayram hem yasak hem haftasonu hemde konyada degiliz apar topar buranin devlet hastanesine gittik anlayan yok bakan yok sinir oldum. Sonra ozel hastane varmis ona gittik doktoru evinden cagirdilar geldi bakti neyse ultrasonla bisey yok olabilir bazen boyle dedi yine kalp atisini duyduk buyumusde yaramazBizimle bayramlasmak kendini hatirlatmak istemis yaramaz cocuk cok korkuttu bizi
evet hamile olmasaydim dun ya da bugun regl gunum olacakti canim dr a sordum bende ayni sekilde ondan olabilir mi diye yaanii belki dediRegl dönemin mi şuan bazen hamilelikte regl dönemlerinde böyle kanamalar oluyormuş
hayir vermedi gerek gormediBi ilaç falan verdi mi canım
Kesende kanama görünmüyor zaten. O yüzden bence de korkulacak bir şey yok canımhayir vermedi gerek gormedi
adet gunum olacakti bugun ondan oldu belkide canim dr bi problem yok dedi kanama devam ederse uzun yola cikma dedi bi de cinsel iliski yok dedi o kadarKesende kanama görünmüyor zaten. O yüzden bence de korkulacak bir şey yok canım
Bol bol dinlen, prensesliğini yaşa
Bence ondandır canım bazı kadınlarda 9 ay bile oluyormuş ama devam ederse kendi doktorunu bi ara duphaston falan al iç der belkievet hamile olmasaydim dun ya da bugun regl gunum olacakti canim dr a sordum bende ayni sekilde ondan olabilir mi diye yaanii belki dedi
haftaya gidicem artik kendi doktoruma bi daha kanama falan olursa daha erken giderimBence ondandır canım bazı kadınlarda 9 ay bile oluyormuş ama devam ederse kendi doktorunu bi ara duphaston falan al iç der belki
Ben oğluma hamileyken 8 haftalıktım, lekelenmem oldu. Doktor ultrasonda da kanama alanı görmüştü. O yüzden progestan kullanmıştım bir ay, hep yatarak geçirmiştim sonra geçmişti. Aynen ilişki yasaktı. Sağlıkla büyüsün kuzunadet gunum olacakti bugun ondan oldu belkide canim dr bi problem yok dedi kanama devam ederse uzun yola cikma dedi bi de cinsel iliski yok dedi o kadar
Nazlı olcak erkek gibi kız kese fasulye şeklindeEki Görüntüle 2639307
bu da son hali teyzeleriiii8+1 aslinda 8+3 gorunuyor dedi yine onden gidiyor🐿
Geçmiş olsun canım. Neyse allahtan bir sorun yokkizlar bugun sinirlerim lacka oldu saat 13.30 gibi kanamam oldu hem bayram hem yasak hem haftasonu hemde konyada degiliz apar topar buranin devlet hastanesine gittik anlayan yok bakan yok sinir oldum. Sonra ozel hastane varmis ona gittik doktoru evinden cagirdilar geldi bakti neyse ultrasonla bisey yok olabilir bazen boyle dedi yine kalp atisini duyduk buyumusde yaramazBizimle bayramlasmak kendini hatirlatmak istemis yaramaz cocuk cok korkuttu bizi
tesekkur ederimBen oğluma hamileyken 8 haftalıktım, lekelenmem oldu. Doktor ultrasonda da kanama alanı görmüştü. O yüzden progestan kullanmıştım bir ay, hep yatarak geçirmiştim sonra geçmişti. Aynen ilişki yasaktı. Sağlıkla büyüsün kuzun
buradaki dr gerek gormedi ya kendi doktorumun numarasini da almayi unutmusum yok devam ederse giderim yineNazlı olcak erkek gibi kız kese fasulye şeklindefasulye şekli erkek yuvarlak kese kızmış 12.ci haftaya kadar bence hareketlerini kısıtla kendi doktorunla telefonda görüşseydin progestan verirdi fitil yada pruluton depot iğne ben çok yedim düşmemesi için geçmiş olsun
Çok şükür bişey yokmuş. Allah korkutmasın bi dahakizlar bugun sinirlerim lacka oldu saat 13.30 gibi kanamam oldu hem bayram hem yasak hem haftasonu hemde konyada degiliz apar topar buranin devlet hastanesine gittik anlayan yok bakan yok sinir oldum. Sonra ozel hastane varmis ona gittik doktoru evinden cagirdilar geldi bakti neyse ultrasonla bisey yok olabilir bazen boyle dedi yine kalp atisini duyduk buyumusde yaramazBizimle bayramlasmak kendini hatirlatmak istemis yaramaz cocuk cok korkuttu bizi
umarim gercekten bisey yoktur hala tedirginligim gecmediÇok şükür bişey yokmuş. Allah korkutmasın bi daha. Bebişin biraz hareket istiyor heralde annesi gezdiriyor sizi.
Farabiyemi devam ediyorsun doğumhanedeki ebeyi arasan o ulaşırdı doktoruna Mehmet bardakçı ya gitmiş olsaydın cep no verirdim bende vardıburadaki dr gerek gormedi ya kendi doktorumun numarasini da almayi unutmusum yok devam ederse giderim yine
canim mersindeyiz su an zaten yapabilecegi bisey yok burda dr bulduk bakti ultrasonda kanama alani falan gorulmeyince korkma ilk trimesterde olabilir ara ara dedi bebek de iyiymis kalbini falan dinletti yineFarabiyemi devam ediyorsun doğumhanedeki ebeyi arasan o ulaşırdı doktoruna Mehmet bardakçı ya gitmiş olsaydın cep no verirdim bende vardı