İnşallah en kısa sürede gebelik yaşarsınızMerhaba arkadaşlar,
Bende ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. Hatta kan testi değerim 207 idi. Baya ümitlenmiştim anca 4 gün sonra tekrar test yaptırdığımda 45 e düşmüştü. Sonrasında doktoruma gittim ve kimyasal gebelik olduğunu söylemişti. Şuan 11 aydır deniyoruz. Bat 30 mayıs. Umarım bu sefer olur
Bu arada bi oğlum var 6 yaşında. O sebeple sanırım pek stresli değilim ancak bu ay da olmazsa tekrar doktora gideceğim kontrole (çalışmaların 4.ayında ve kimyasalda gitmiştim doktora). Oğlumda böyle beklememiştim. 2.ayda hemen hamile kalmıştımSizi bugün itibariyle takip etmeye başlayacağım Hiç ovulasyon testi kullanmadım. Hangi markayı önerirsiniz? Bu ayda olmazsa önümüzdeki ay testle ilerleyeceğim, daha sıkı çalışacağım
İnşallah güzel şeyler olurİnşallah teşekkür ederimHepimiz için en kısa zamanda hayırlı gebelikler nasip olsun
Dediğiniz hesaba bakacağım hemen
pko vb sıkıntım yok ancak bu ay regl olursam tekrar gideceğim doktora zira çene bölgemde müthiş sivilcelenme var. Bu bölge sivilceleri için önce jinekologa görünün diyorlar. Belki kistim olabilir4 yıl doğum kontrol hapıyla korunmuştuk. Geçen yaz haziran sonunda hapı bıraktım. İlk iki ay regl düzenliydi. Sonraki 2 ay 36 gün de bir geldi. Dolayısıyla hep idrar testleri ve hayal kırılıkları oldu. Sonra ki ay 38.günde idrar testi pozitif gördüm sonra kan testinde de pozitifte işte ama kimyasal oldu. Kimyasaldan beri de çok şükür regl yine düzenli geliyor sıkıntı yok Bakalım bu ay neler olacak
Benim döngüm 27gunde bir, net sonuç bende regliye 2gun kala çıkıyorErken gebelik testi predictorun güzel sonuç veriyor
Benim de 27 gün inşallah pozitifi görürsünBenim döngüm 27gunde bir, net sonuç bende regliye 2gun kala çıkıyordayanayim az kaldı
Merhaba canım aramıza hoşgeldinMerhaba arkadaşlar,
Bende ocak ayında kimyasal gebelik yaşadım. Hatta kan testi değerim 207 idi. Baya ümitlenmiştim anca 4 gün sonra tekrar test yaptırdığımda 45 e düşmüştü. Sonrasında doktoruma gittim ve kimyasal gebelik olduğunu söylemişti. Şuan 11 aydır deniyoruz. Bat 30 mayıs. Umarım bu sefer olur
Bu arada bi oğlum var 6 yaşında. O sebeple sanırım pek stresli değilim ancak bu ay da olmazsa tekrar doktora gideceğim kontrole (çalışmaların 4.ayında ve kimyasalda gitmiştim doktora). Oğlumda böyle beklememiştim. 2.ayda hemen hamile kalmıştımSizi bugün itibariyle takip etmeye başlayacağım Hiç ovulasyon testi kullanmadım. Hangi markayı önerirsiniz? Bu ayda olmazsa önümüzdeki ay testle ilerleyeceğim, daha sıkı çalışacağım
Hayırlı bayramlarr güzelimmHayirli bayramlar olsun herkese ♥
Hayırlı bayramlar cümleten.Güünaayddınnn güzelllliklerrrrHayırlı bayramlarr rabbim tekrarına eriştirsin kahveler bendennn
Bugün kahveler serbest ya keyif sendeGüünaayddınnn güzelllliklerrrrHayırlı bayramlarr rabbim tekrarına eriştirsin kahveler bendennn
Aaayyy sabah 6.30 dan beri 3 oldu@
Bugün kahveler serbest ya keyif sende
Aa okadar yani. Acayip bi kahve aşkı deseneAaayyy sabah 6.30 dan beri 3 oldu
Aynen çok seviyorum çay filan aramıyorum ama ille kahveAa okadar yani. Acayip bi kahve aşkı desene
kahveci geldi haaaniiiimmmGüünaayddınnn güzelllliklerrrrHayırlı bayramlarr rabbim tekrarına eriştirsin kahveler bendennn