Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hayırlı bayramlar. Benim üç gün kahverengi lekelenme sonucu bugün ovulasyon testimi atacagım. Hasta olmama 5 gün var. Gebelik testi yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye 🤪 ovulasyonum ilk defa böyle 😂😂 yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• 7B86638C-B19C-4B28-BC27-D24A75CF8D64.jpeg
    7B86638C-B19C-4B28-BC27-D24A75CF8D64.jpeg
    128,9 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar hayırlı bayramlar. Benim üç gün kahverengi lekelenme sonucu bugün ovulasyon testimi atacagım. Hasta olmama 5 gün var. Gebelik testi yapmaya korkuyorum negatif çıkar diye 🤪 ovulasyonum ilk defa böyle 😂😂 yorumlarınızı bekliyorum
Hamilelik var gibi çok koyulaşmış lekelenme durdu sanırım yerleşme kanaması ozaman kesin 👌👌👏👏👏

Teşekkür ederim. Sayfaya baktım. Anladığım kadarıyla kendi markasının satışlarına kısa bi ara vermiş. Başka bir ürün varmış. Sizlerde o ürünü mü aldınız yoksa kendi patentli ürününü mü🤔

Teşekkür ederim. Sayfaya baktım. Anladığım kadarıyla kendi markasının satışlarına kısa bi ara vermiş. Başka bir ürün varmış. Sizlerde o ürünü mü aldınız yoksa kendi patentli ürününü mü🤔
Farketmez canım aynı işlevi görüyor hepsi ven de sipariş vercem büyük ihtimal hamile değilim bi netleşsin de

Belirtin var mıydı canım inşallah tutunur ya akıntı yoğun mu
Canım belirti sadece kasıklrımda arada birşey battı gibi oluyordu. Birde nedendir bilmiyorum benim bundada geçenki kimyasaldada bşr ara saç diplerim çok kaşındı. Ama göğüslerde hö belirti yok. Başka birşeyde olmadı. İnşallah yine kimyasal olmaz çünkü lekelenme çok az da olsa var

Ne zaman belli olacak senin canım? Bende bi hafta 10 gün sonra alırım regl olurum o zamana🤷‍♀️

Canım belirti sadece kasıklrımda arada birşey battı gibi oluyordu. Birde nedendir bilmiyorum benim bundada geçenki kimyasaldada bşr ara saç diplerim çok kaşındı. Ama göğüslerde hö belirti yok. Başka birşeyde olmadı. İnşallah yine kimyasal olmaz çünkü lekelenme çok az da olsa var
Benim de öyle Göğüslerde hassasiyet olmadığı için gebelik yok benim diye düşünüyorum umutlanmıyorum hiç kasıklarımda da çok yoğun bi sancılanma yok arada yokluyor hafif hafif belki rahim kendini regle hazırladığı içindir

Benim de öyle Göğüslerde hassasiyet olmadığı için gebelik yok benim diye düşünüyorum umutlanmıyorum hiç kasıklarımda da çok yoğun bi sancılanma yok arada yokluyor hafif hafif belki rahim kendini regle hazırladığı içindir
Regl de olabilir canım ama inan benimde çok azdı kasık sancım ve bende senin gibi göğüslerimde neden birşey yok diye umutlanmıyordum. Herkeste belirti farklı oluyor

kizlar bugun sinirlerim lacka oldu saat 13.30 gibi kanamam oldu hem bayram hem yasak hem haftasonu hemde konyada degiliz apar topar buranin devlet hastanesine gittik anlayan yok bakan yok sinir oldum. Sonra ozel hastane varmis ona gittik doktoru evinden cagirdilar geldi bakti neyse ultrasonla bisey yok olabilir bazen boyle dedi yine kalp atisini duyduk buyumusde yaramaz🙈 Bizimle bayramlasmak kendini hatirlatmak istemis yaramaz cocuk cok korkuttu bizi

X