Değer düşmüş canın bence kimyasaldır dış gebelikte değer böyle kolay kolay düşmez inşallah sağlıklı bi gebelik elde edersin en kısa zamanda
Birazdan Ovülasyon yapıcam bakalım ona göre hareket ederimben sadece pik olan 2 gunu degerlendirmistim ama garanti olsun dersen degerlendir canim
soyle 2 kere yumurtlama olsun ikiz olsun oohhhBirazdan Ovülasyon yapıcam bakalım ona göre hareket ederim
Testim artık silik hayalet çizgi var çatlama olmuş bitmiş sanırımsoyle 2 kere yumurtlama olsun ikiz olsun oohhh
hadi insallah geri sayim basladiTestim artık silik hayalet çizgi var çatlama olmuş bitmiş sanırım1 taneyi tutturalım da
İnşallah olmuşturhadi insallah geri sayim basladi☺
insallah canimİnşallah olmuştur
Siliyorum alıştım artık11. Katta cam mı siliyorsun aman dikkat et ben 7. Katta silemiyorum cam
Canım doktora gidicektin gittinmiinsallah canim
gitmedim tekrar leke gelmeyince canim bayramdan sonra gidicemCanım doktora gidicektin gittinmi
Şaka gibiSiliyorum alıştım artık ☺☺yanlız yağmur başladı ne şansızım ben ya sildiğim camlar yağmur lekesi oldu
Bugün 40 dereceydi resmen pazara gittim geldim hala kendime gelemedim sıcaktan
Olabilir canım eğer bu ayda gebelik olmazsa adetli iken amh değerine birde estradiol değerlerine bi baktır istersen veya yumurtalık güçlenmesi için vitamin kullanKızlar Ovülasyon testinde koyulaşma görüp c çizgisi kadar koyulaşmaması sağlıksız yumurtlama mı demek?
İnşallah gerek kalmazOlabilir canım eğer bu ayda gebelik olmazsa adetli iken amh değerine birde estradiol değerlerine bi baktır istersen veya yumurtalık güçlenmesi için vitamin kullan
İnşaallah canımİnşallah gerek kalmaz