11. Katta cam mı siliyorsun aman dikkat et ben 7. Katta silemiyorum camGünaydın kızlar ben çoktan kalktım cam silip tül perde yıkıyorum 11. Kat oruç oruç zor oluyor amma böylede oturmak rahatsız ediyor beni
gece yatmak bilmez sabah kalkmaz bilmez seniii aksam olduGünaydın yeni uyandım
Aynen öyle oldum valla sahru bekle ezanı bekle derken saat 4 oluyorgece yatmak bilmez sabah kalkmaz bilmez seniii aksam oldu
kimsecikler yok bugun evdede yalniz kaldim midemde kotu zatenAynen öyle oldum valla sahru bekle ezanı bekle derken saat 4 oluyor
ayda bir gelir hangisi kadinsi diye sorar o ilk basta dalga gecenlere kizmistim niye oyle yapiyosunuz diye meger buranin delisiymis o
Çıkarıyor musun yoksa bulantı şeklinde mi ilerliyo tuzlu bişiler at ağzına sürekli çubuk kraker falan bulantı kötü vallakimsecikler yok bugun evdede yalniz kaldim midemde kotu zaten
Kız erkekten dönme bi de onlar konuyu açan da erkektir kesinayda bir gelir hangisi kadinsi diye sorar o ilk basta dalga gecenlere kizmistim niye oyle yapiyosunuz diye meger buranin delisiymis o
simdiye kadar sadece 2 kez cikardim genelde cikarmiyorum ama az once dolaptan su alirken bile kendimi telkin ediyodum bisey yemicem sadece su alcam bak sakin kotu olma yemicem diyodumÇıkarıyor musun yoksa bulantı şeklinde mi ilerliyo tuzlu bişiler at ağzına sürekli çubuk kraker falan bulantı kötü valla
o alttaki sari sacli olan konu sahibi isteKız erkekten dönme bi de onlar konuyu açan da erkektir kesin
Benim midem normalde aşırı hassastır hemen bulanır olur da hamile kalırsam nolcam çok merak ediyorum eşim eve serum seti getiririm her gün damar yolu açarız sana diyorsimdiye kadar sadece 2 kez cikardim genelde cikarmiyorum ama az once dolaptan su alirken bile kendimi telkin ediyodum bisey yemicem sadece su alcam bak sakin kotu olma yemicem diyodumkafayi yedim iyice
Değer düşmüş canın bence kimyasaldır dış gebelikte değer böyle kolay kolay düşmez inşallah sağlıklı bi gebelik elde edersin en kısa zamandaBende ilk de kimyasal gebelik geçirdim bir gün geçikti ertesi gün adet oldum şimdi ise adetimin üzerinde 5 gün geçti teste pozitif çıktı doktora gittim 73 çıktı sonra 2 gün sonra tekrar kan verdim 79 çıktı doktorun istediği değerler çıkmadı açıkçası sonra kürtaş oldum ertesi gün tekrar kan verdim 14 de düşdü 1 hafta oldu şimdi tekrar kan verdim eğer sıfırlanırsa kimyasal gebelik dedi eğer hala değer gözüküyorsa dış gebelik olduğunu söyledi umarım sıfırlanır
cok zor gercekten anlatilmaz yasanir acim diye agladim gecen gun. Zaten zayifim bebek beslenemicek diye korkuyorum bi yandanBenim midem normalde aşırı hassastır hemen bulanır olur da hamile kalırsam nolcam çok merak ediyorum eşim eve serum seti getiririm her gün damar yolu açarız sana diyor
İlk aylar herkes böyle kuzu korkma şu an bebek senden çok az besleniyor zaten sen yine sağlıklı şeyleri zor da olsa yemeye çalış hiç bişi yiyemeden bile ceviz ye fındık Badem yecok zor gercekten anlatilmaz yasanir acim diye agladim gecen gun. Zaten zayifim bebek beslenemicek diye korkuyorum bi yandan
Umarım canım tek isteğim bu sizce tekrar
Hamile kalmak için adet daha olmadım da 40 gün felan sonra olucam sanırım adetten sonra hemen yapmalıyım yoksa biraz daha beklesem iyi mi olur
bazen bulanti geciyor hemen yiyebildigim kadar yiyorumİlk aylar herkes böyle kuzu korkma şu an bebek senden çok az besleniyor zaten sen yine sağlıklı şeyleri zor da olsa yemeye çalış hiç bişi yiyemeden bile ceviz ye fındık Badem ye
Ah ah anaların çilesi bitmez daha hamileyken başlıyorbazen bulanti geciyor hemen yiyebildigim kadar yiyorum
ben sadece pik olan 2 gunu degerlendirmistim ama garanti olsun dersen degerlendir canimPazar pik olduğunu varsayarsak bugünü de değerlendirmem gerekiyor mutugcekb