Bana da öyle geldi bi de testte bi dağılma var ondan yanıltıyor gibiya simdi iyice baktimda pzar gunu pik olmus sanki cizginin kalinligini dikkate alma rengine bak pazar gunku yeterince koyu gibi
Evet pazardan sonra silikleşmiş gibiBana da öyle geldi bi de testte bi dağılma var ondan yanıltıyor gibi
Aminnn teşekkürler rabbim kabul etsin canımKizlarr hepinize iyi kandiller diliyorum dualarim hepimiz icin bu kandil,Rabbim kabul etsin dileklerimizi insallah
İyi kandillerKizlarr hepinize iyi kandiller diliyorum dualarim hepimiz icin bu kandil,Rabbim kabul etsin dileklerimizi insallah
Aminn cnmmAminnn teşekkürler rabbim kabul etsin canım
Allah gonlune gore versin canim hayirli haberlerini bekliyoruzHayırlı kandiller
Yarın kan vericem inşallah bebeğim sağlıklıdır dua eder misiniz kızlar
Tabi ederiz inşallah güzel haberler alırsın yarın kuzumHayırlı kandiller
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallahHayırlı kandiller
Eksik olma moral oldun. Tam ihtiyacımız olan şey. Sağlıklı hayırlı ömürler bebişinle. İnşAllah kardeşi de gelir peşindenMerhaba, ilk gebeliğimde kalp atışı duyduktan sonra 7 haftalıkken düşük yaptım. Sonra tekrar hamile kaldım ve doğurdum. İlk gebelikten sonra çok korkmuştum ya yine aynı şeyler olursa diye ama olmadı, korkmayın denemekten vazgeçmeyin. Yanlış hatırlamıyorsam kadın doğum uzmanı ebru zülfikaroğlu tam sekiz tüp bebek denemesinden sonra hamile kalmıştı şu an iki çocuğu var. Herkese sevgiler.
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin canımHayırlı kandiller
Amin canım inşallahRabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin canım
bahce isi yok mu bugunGünaydın kızlar ben çoktan kalktım cam silip tül perde yıkıyorum 11. Kat oruç oruç zor oluyor amma böylede oturmak rahatsız ediyor beni
Günaydın yeni uyandım