- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
ben hic yemem ama bazen esime soganli yapiyorum ben baska sey yiyorumO dert bende de var. Yemeklerde soğan yiyemem. Ama çiğ yerim. Şuan bebişten dolayı çiğ de yiyemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben hic yemem ama bazen esime soganli yapiyorum ben baska sey yiyorumO dert bende de var. Yemeklerde soğan yiyemem. Ama çiğ yerim. Şuan bebişten dolayı çiğ de yiyemiyorum.
gunaydinGüünayydınnnn toplaşın kızlarrrr
Benim ki pek yemekte aramıyo bazen arasada aramıyo Ama ciğ çok severiz ikimizde özellikle dürümde olmazsa olmazımız. Acı biber turşusuda.ben hic yemem ama bazen esime soganli yapiyorum ben baska sey yiyorum
Günaydın bulantıların ne durumda canım?gunaydin☀
ya 2 gundur yok gibiydi hatta dun sabah bisey mi var niye bulanmiyo diye endiselendim sonra aksamustu yine basladi cikardim hatta gunu gununu tutmuyorGünaydın bulantıların ne durumda canım?
Evet bende bitti heralde derken tekrar başladı. 3 aya kadar böyle heraldeya 2 gundur yok gibiydi hatta dun sabah bisey mi var niye bulanmiyo diye endiselendim sonra aksamustu yine basladi cikardim hatta gunu gununu tutmuyor
aman iyi olsunlar da raziyizEvet bende bitti heralde derken tekrar başladı. 3 aya kadar böyle heralde
Aminnnn aramıza hoşgeldin canım rabbim sağlıkla evlat sahibi olmanı nasip etsinBenimde 1 kimyasal gebeliği 1 de 4 aylık kalp durması sonucu kaybım var. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Amin InşAllah Rabbim bir daha yaşatmasın. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşAllahBenimde 1 kimyasal gebeliği 1 de 4 aylık kalp durması sonucu kaybım var. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
İnşallah canım Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinAminnnn aramıza hoşgeldin canım rabbim sağlıkla evlat sahibi olmanı nasip etsin
Hayırlı kandiller Allah razı olsun. Benden dua bekleyen herkes de benim duam da Allah'ın izniyleHayırlı kandiller kızlar, bugün edeceğim tüm dualara hepinizi katacağım allah dualarımızı kabul etsin inşallah beklediğimize bizi kavuştursun
Hayırlı kandiller rabbim tekrarına eriştirsinHayırlı kandiller kızlar, bugün edeceğim tüm dualara hepinizi katacağım allah dualarımızı kabul etsin inşallah beklediğimize bizi kavuştursun
Hiç sorma 2.5 ta gittiler sonra kavga ettik bu aydan hayır gelmez bana sanırımDeryakckn misafirleri naptın
Hep böyle günlere denk gelir zatenHiç sorma 2.5 ta gittiler sonra kavga ettik bu aydan hayır gelmez bana sanırım
pazar gunu degerlendirdin mi canim?Kızlar pazar, pazartesi, salı test sonuçlarım bu şekilde. Takvime göre pazar gösteriyordu Ovülasyon ben net koyuluk göremediğim için o gün yumurtlama değil diye düşündüm. Geçen ay ki test ile bu ay ki testin karşılaştırmasını da koydum. Nasıl yorumlarsınız? (pazartesi, salı iki gündür kasık sancıları var ben çatlama olarak düşündüm)
Evet canım sadece dünü değerlendiremedim eşim nöbetçiydipazar gunu degerlendirdin mi canim?
ya simdi iyice baktimda pzar gunu pik olmus sanki cizginin kalinligini dikkate alma rengine bak pazar gunku yeterince koyu gibiEvet canım sadece dünü değerlendiremedim eşim nöbetçiydi