Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O dert bende de var. Yemeklerde soğan yiyemem. Ama çiğ yerim. Şuan bebişten dolayı çiğ de yiyemiyorum.
ben hic yemem ama bazen esime soganli yapiyorum ben baska sey yiyorum

Günaydın bulantıların ne durumda canım?
ya 2 gundur yok gibiydi hatta dun sabah bisey mi var niye bulanmiyo diye endiselendim sonra aksamustu yine basladi cikardim hatta gunu gununu tutmuyor

Benimde 1 kimyasal gebeliği 1 de 4 aylık kalp durması sonucu kaybım var. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah 🙏🏻

Kızlar pazar, pazartesi, salı test sonuçlarım bu şekilde. Takvime göre pazar gösteriyordu Ovülasyon ben net koyuluk göremediğim için o gün yumurtlama değil diye düşündüm. Geçen ay ki test ile bu ay ki testin karşılaştırmasını da koydum. Nasıl yorumlarsınız? (pazartesi, salı iki gündür kasık sancıları var ben çatlama olarak düşündüm)

Eklentiler

• IMG_20200519_164252.jpg
    IMG_20200519_164252.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20200519_164445.jpg
    IMG_20200519_164445.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar pazar, pazartesi, salı test sonuçlarım bu şekilde. Takvime göre pazar gösteriyordu Ovülasyon ben net koyuluk göremediğim için o gün yumurtlama değil diye düşündüm. Geçen ay ki test ile bu ay ki testin karşılaştırmasını da koydum. Nasıl yorumlarsınız? (pazartesi, salı iki gündür kasık sancıları var ben çatlama olarak düşündüm)
pazar gunu degerlendirdin mi canim?

Evet canım sadece dünü değerlendiremedim eşim nöbetçiydi
ya simdi iyice baktimda pzar gunu pik olmus sanki cizginin kalinligini dikkate alma rengine bak pazar gunku yeterince koyu gibi

X