Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aramıza hoş geldin evet hızlı hamile kalınıyor bebeğin poposu dışarda kalır derlermiş eskiler

Ben hiç yemek seçmem şunun içinde bunu yemem bunun içinde bunu sevmem diye huylarım hiç yoktur sadece kereviz yiyemem onu da kokusundan dolayı

Kızlarr bata 5 gün kaldı elimde bi tane erken gebelik testi vardı yapim dedim negatif cıktı bu ay olmadı galiba geçen ay kimyasaldı. Kimyasaldan sonraki ay olur dediler ama olmadı demekki

Belli olmaz öyle düsünmeyin benim de bata 4 gün kala erken gebelik testim negatif çıktı , hayalet çizgi falan hicbir şey yoktu gayet tek cizgiydi şimdi adetim 5 gün geçti normal testte çift çizgiyi gördüm çok şükür biraz silik ama buna da şükür

Ayyy çok sevindimm adınaa canım inşallah benimde öyle olur ne diyelim

Kızlar bu bebişimde hiç beta baktıramadim ben. Virüs var diye sağlık ocağına gitmedim önce doktora gidince bakar nasıl olsa diye. Doktor da 5 tüp kanla tahlil baktı bide idrar tahlili ama beta yok sordumkese gördükten sonra gerek yok dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…