Aramıza hoş geldin evet hızlı hamile kalınıyor bebeğin poposu dışarda kalır derlermiş eskilerMerhabalar bende daha çok yenice kimyasal gebelik yasadim. Adet sonrası yumurtlama doneminde iki kere ilişki oldu. Ne olur ne olmaz diye progestana devam ediyorum yine. Goguslerimin şişliği acıması gitmedi hatta giderek daha çok acıyor test yapmama 10 gün var henüz. Kimyasal sonrası gebe kalmak kolay diyorlar sizde durumlar nasıl?
Bende öyleydim zamanla alıştım köfteye dolmaya rende olursa yiyorum önceden yiyemezdimben oyle hic denemedim ama varligini bilmem bile sorun olur yiyemem alirim tadini
Kızlarr bata 5 gün kaldı elimde bi tane erken gebelik testi vardı yapim dedim negatif cıktı bu ay olmadı galiba geçen ay kimyasaldı. Kimyasaldan sonraki ay olur dediler ama olmadı demekki
Maşallah yaa darısı başımaBelli olmaz öyle düsünmeyin benim de bata 4 gün kala erken gebelik testim negatif çıktı , hayalet çizgi falan hicbir şey yoktu gayet tek cizgiydi şimdi adetim 5 gün geçti normal testte çift çizgiyi gördüm çok şükür biraz silik ama buna da şükür
Vay anasını bu kadar soğan sevmeyenin bir araya gelmesi tesadüf olamaz
Soğan sevmeyenler diye topic açsaymışım bu kadar denk gelmezmişvallahi ne süper
Maşallah yaa darısı başıma
Konuyu bilmiyorum ama ben de sevmem , yemiyorum hattaSoğan sevmeyenler diye topic açsaymışım bu kadar denk gelmezmiş
Ağrın sızın yoksa beklemek en güzeli 2 günde 1 kan verme stresine girmemiş olursun ama çokta geciktirmeKorkudan kan veremiyorum bayram sonrasını bekleyecegim
Inşallah
HahahahKonuyu bilmiyorum ama ben de sevmem , yemiyorum hatta
Hayırlı olsun güzel anneBelli olmaz öyle düsünmeyin benim de bata 4 gün kala erken gebelik testim negatif çıktı , hayalet çizgi falan hicbir şey yoktu gayet tek cizgiydi şimdi adetim 5 gün geçti normal testte çift çizgiyi gördüm çok şükür biraz silik ama buna da şükür
Ayyy çok sevindimm adınaa canım inşallah benimde öyle olur ne diyelimBelli olmaz öyle düsünmeyin benim de bata 4 gün kala erken gebelik testim negatif çıktı , hayalet çizgi falan hicbir şey yoktu gayet tek cizgiydi şimdi adetim 5 gün geçti normal testte çift çizgiyi gördüm çok şükür biraz silik ama buna da şükür