- 1 Şubat 2020
- 1.379
- 869
- 42
Bendede öyle oluyor şişiyorum çatlayacak gibi oluyorumKızlar bugün sağ kasığımda bıçak saplanması gibi sancı var daha Ovülasyon testi yapmadım yumurtlama sancısı sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede öyle oluyor şişiyorum çatlayacak gibi oluyorumKızlar bugün sağ kasığımda bıçak saplanması gibi sancı var daha Ovülasyon testi yapmadım yumurtlama sancısı sanırım
hadi o zaman ne duruyorsunnn Ne isin var buralarda
İnşallah canımHadi hayırlısı bugün ve devamı 4 gün degerlendirin bizde teyze olalım
Ben ezogelin çorbası yaptım kurufasulye bulgur pilavı etli dolma ve yaprak sarması var birazKızzzzzlarrrrrrr iftarda neler var sayın bakem banada ilham gelsin adet bitti yarın orucum tekrar kısmetse şimdiden hazırlanayım
Az domatesi çek biraz kaynat fasulye ile ama çok değil sonra paketle koy dolabaTaze fasulye bulgur pilavı cacık eşim fasulyeyi fazla almış ya difrizde saklanır mı nasıl saklanır
Bende de oluyor ara ara ağrı birde göğüslerim şişiyorKızlar bugün sağ kasığımda bıçak saplanması gibi sancı var daha Ovülasyon testi yapmadım yumurtlama sancısı sanırım
o da olabilir ama direkt tazeyken koyunca cok kotu oluyorDüdüklüye koydum
Ayyy etli mi dolmaaaa ennn sevdiğimmmm yarın yapayım bendeBen ezogelin çorbası yaptım kurufasulye bulgur pilavı etli dolma ve yaprak sarması var biraz
Ayhhh dolmaaaaaa resmen aşerdim şuanZeytinyagli aci biber dolmasi yaptim daha dogrusu su an pisiyor immhhh buyrun gelin
gel kiz birsuru yaptim bol eksili ve aciAyhhh dolmaaaaaa resmen aşerdim şuan
Bende çok seviyorumAyyy etli mi dolmaaaa ennn sevdiğimmmm yarın yapayım bende
Birkaç güne olur gibiKızlar bugünki testim yarın da pik olmaz gibi
İnşallah salı olur eşim yarın yok çünküBirkaç güne olur gibi
Ertesi gün olur canımKızlar bugünki testim yarın da pik olmaz gibi
Valla gelirimmm hiç affetmemgel kiz birsuru yaptim bol eksili ve aci
İnşallahİnşallah salı olur eşim yarın yok çünkü
gel gel ben kac tane yedim sayamadim beraber yerizValla gelirimmm hiç affetmem
Ben varım aynen sağ taraf alındı 2 dış gebelik sonucunda 6 ay oldu benim ama hala kalamadım yaşım 38 benim belki ondan bilmiyorum herkes aynı olcak diye bişey yok umarım en kısa sürede hamile kalırsın aramıza hoş geldin