Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah rabbim isteyen herkese versin... ameliyattan sonra ne kadar bekledin peki veya ne kadar sonra hamile kaldın ?
3 ay korundum. 6 ay denedim olmayınca tüp bebeğe gittim. 2 sene kadar sürdü. İlk negatif 2.boş gebelik oldu. Kasımda kürtaj oldum. 1 ay korundum. Aşılama yapılcaktı virüs çıktı. 3.ay kendiliğinden oldu şükür

Merhaba hanımlar 2018 aralık ayında ilk hamileliğim gerçekleşti 5 haftalıkken dış gebelik olduğunu öğrendim iğneyle ilaçlarla düşürdüler 2020 ocak ayında 2 defa hamile kaldım 5 haftalıkken ikinci defa dış gebelik dediler ve sol tüpüm alındı sağ tüpümün gayet sağlıklı %85 normal yolla anne olabileceğimi söyledi doktorum benim durumda olan var mı aranızda ne kadar sonra hamile kaldınız
Ben varım aynen sağ taraf alındı 2 dış gebelik sonucunda 6 ay oldu benim ama hala kalamadım yaşım 38 benim belki ondan bilmiyorum 🤷🏾‍♀️ herkes aynı olcak diye bişey yok umarım en kısa sürede hamile kalırsın 🤲🏽🤲🏽🤲🏽 aramıza hoş geldin💜🌼

bugün ovulasyon günü :halay::halay:yumurta burdayım diyor

Eklentiler

• 98247667_2586414054946727_8391118936665489408_o.jpg
    98247667_2586414054946727_8391118936665489408_o.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 24
Kızzzzzlarrrrrrr📢📣🔊🔊🔊 iftarda neler var sayın bakem banada ilham gelsin😂😂 adet bitti yarın orucum tekrar kısmetse 🤲🏽 şimdiden hazırlanayım 💃🏽💃🏽💃🏽💜💜💜☕☕☕☕

Kızzzzzlarrrrrrr📢📣🔊🔊🔊 iftarda neler var sayın bakem banada ilham gelsin😂😂 adet bitti yarın orucum tekrar kısmetse 🤲🏽 şimdiden hazırlanayım 💃🏽💃🏽💃🏽💜💜💜☕☕☕☕
benim hicbisey yok eski yemekleri yicez. 4 gun esim evde o da oruc degil ona naz yapiyorum biraz🙈

gecmis olsun sizin adiniza üzüldüm . basiniz sagolsun. ben sizinle benzer durumdayim.20 haftalik zorunlu gebelik sonlandirmam gerekiyor.cok üzgünüm surekli agliyorum. acinizi deşmek istemem cok ozel degilse nasil oldugunu anlatabilir misiniz?ne yapacagimi bilemiyorum. oyle çaresizim ki
Kusura bakmayın çok geç gördüm,sizin doğum olmuştur artık.Uzukmeyin demek yersiz,mübarek Ramazan ayında dua edicem Bir kere dilemiş Rabbim olmuş,inşallah tekrar hamile kalırsınız🤲💕

Taze fasulye bulgur pilavı cacık🥰 eşim fasulyeyi fazla almış ya difrizde saklanır mı nasıl saklanır 🤔
Yeşil fasülye yan kıllarını temizle dilimle düdüklüye at 5 dk haşla soguyunca poşetle at dolaba çıkarınca ister yumurtalı yap ister zeytinyağlı harika oluyor 💃🏽💃🏽💜💜

Kızlar bugün sağ kasığımda bıçak saplanması gibi sancı var daha Ovülasyon testi yapmadım yumurtlama sancısı sanırım

Taze fasulye bulgur pilavı cacık🥰 eşim fasulyeyi fazla almış ya difrizde saklanır mı nasıl saklanır 🤔
kavurmadan koyunca hic lezzeti kalmiyor gecen sene oyle bi hata yaptim ben daha duruyor

X