Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde yumurtlama zamanı yaklaşıyor ovulasyon testi hafif kızarık bir iki güne olacak sanırım onun etkisi mi anlamadın kendimi tavuk gibi hissettim 😄😄😄😄
Benim bat 14 yada 15 mayıs onu bekliyorum beklerkende şuursuzca uyuyorum oruçtandır diyorum ama bakalım😔 şişlik göğüs hassasiyeti kasıkta seğirme vs bakalım🤲🏽🙏🏽

İnşallah tutar bende binyandan yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum 🙄🙄
Üzerimize çekiyoruz ben bunı bizzat deneyimledim😔 sonuç olarak ameliyat oldum ama gerçekten beynimde kendim oluşturdum bunu✔️ evren enerji vs benim tarzım değildir ama en son dış gebeliğimde ben oluşturdum kötü tecrübe ettim lütfen üzerine çağırma 🙏🏽🤲🏽 korkma hiç bişey olmaz🥰🤲🏽🙏🏽

Evet sanirim en mantikli o daha once hic kullanmadim eczaneye sorsam aydinlatirlar sanirim tsk
Zor bişey yok canım internetten sipariş verebilirsin reglin bittikten 1 gün sonra gebelik testi gibi yapmaya başlıyorsun her gün aynı saatte ilk idrar olmayacak ve yapmadan 2 saat önce sıvı almamış olacaksın. Günden güne koyulaşmaya başlıyor iki çizgi aynı koyulukta olduğu gün yumurtlama günün demek çizgi koyulaşmaya başladığında değerlendirmeye başlıcaksın🥰

Kızlar bişi sorcam şu çakşır kökü suyunu deneyen var mı? Aktardan alıp içsem işe yarar mı acaba youtubeda baya video var bununla ilgili yumurta ve sperm kalitesini artırdığı ile ilgili

Tüm annelerin, anne adaylarının, anne olmak için ilmek ilmek emek verenlerin, olamayıp kalbinden bu duyguyu hisseden herkesin anneler gününü kutlarım ❤️

Zor bişey yok canım internetten sipariş verebilirsin reglin bittikten 1 gün sonra gebelik testi gibi yapmaya başlıyorsun her gün aynı saatte ilk idrar olmayacak ve yapmadan 2 saat önce sıvı almamış olacaksın. Günden güne koyulaşmaya başlıyor iki çizgi aynı koyulukta olduğu gün yumurtlama günün demek çizgi koyulaşmaya başladığında değerlendirmeye başlıcaksın🥰
Tskler canim🤗

Kızlar bişi sorcam şu çakşır kökü suyunu deneyen var mı? Aktardan alıp içsem işe yarar mı acaba youtubeda baya video var bununla ilgili yumurta ve sperm kalitesini artırdığı ile ilgili
Valla saraçoğlu o konu ile ilgili çok detaylı anlatmıştı galiba varmış 🤲🏽✔️🎈🌼

Kıızzzlaaarrrrrr🔊🔊🔊📢📢📢📣📣📣
Kimsede ses yok napıyonuz bakem 😂😂 iftara neler yaptınız? İftar olmak zorunda değill fikir alıp verelim💃🏽💃🏽💃🏽

Evet arkadaşlar, hepimizin hikayesi farklı... Kimimiz defalarca kimyasal gebelik yaşadı, kimimiz hem kimyasal hem dış gebelik yaşadı, kimimiz sadece dış gebelik yaşadı... Burada umutlarımızı birleştirip birbirimize güç olalım. Böyle dönemlerde en önemli şey sizi anlayan insanları desteği. Güzel haberler alacağımız bir topic olsun diyerek ben başlatıyorum.
Yaşım 26 Şubat ayında ilk bebek denememizde regliden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra da kanamam başladı ve bunun aslında kimyasal bir gebelik olduğunu anladık.😥 Tekrar bebek sahibi olmak için dua ve umutla devam etmeye karar verdim. 🥰 İnşallah önümüzdeki zamanlarda güzel haberlerle dolar burası. 🤲Hikayelerimizi paylaşalım 💜

Tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek yazabilir.
ÜYE ADI
VAKA
BAT
SONUÇ
minseo minseo 1 KİMYASAL02.06.2020
@cadımaki1 KİMYASAL
1 DIŞ GEBELİK
@Ucanbilge 1 KİMYASAL
tugcekb tugcekb 1 KİMYASAL26.04.2020:anneadayı:
@Turkuazkizz 1 KİMYASAL
@Meryemcez 1 DÜŞÜK 2 KİMYASAL:anneadayı:
Deryakckn Deryakckn 4 KİMYASAL25.05.2020
@Mechulzaman1 DIŞ GEBELİK
Manukabal Manukabal 2 DIŞ GEBELİK 1 KİMYASAL
@Sur-es 2 DIŞ GEBELİK,1 KİMYASAL,2 KAYIP
@Butik alfa 1 KİMYASAL GEBELİK
@iSsra 2 KİMYASAL 2 BOŞ 1 DIŞ GEBELİK:anneadayı:
@miyaww__ 1 KİMYASAL:anneadayı:
@Sefoss1 DÜŞÜK:anneadayı:
ıkı ay once kımyasak gebelık yasadjm suan beklemedeyım ınsallah olur

Kıızzzlaaarrrrrr🔊🔊🔊📢📢📢📣📣📣
Kimsede ses yok napıyonuz bakem 😂😂 iftara neler yaptınız? İftar olmak zorunda değill fikir alıp verelim💃🏽💃🏽💃🏽
ben dunden beri boya yapiyorum esim ahsap getirdi raf yapicaz onun boyasini yaptik az once de balkon demirini boyadik ilk katini. Valla yemek yapamiyorum aksama bakalim kismet ne yapabilirsem🙈

X