Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende bugün karnıyarık yaptım 🥰😂 çok dikkat etmiyorum değerlerim yerinde ben daha çok kilo kontrolü ile ilgili dikkat ediyorum✔ çünkü belirli bir yaştan sonra asla kontrol sağlayamıyorsun🙄 8 kilo verdim. Sende dikkat et bence kesinlikle yeme kısmı değilde kilo kontrolü sağla yada dikkat et🙏🏽🤲🏽
Şuan kilo problemim yok hatta 2 kilo vermişim ramazan bitene kadar 2 kilo daha verirsem tadından yenmez zaten çok yemek yiyen biri değilim zararlı şeyleri de pek yemem o yüzden kilo almıyorum sanırım

Canım benm yengemdede vardı doktora direk aşılanan yapalım dedi Nasıl olsa tutmaz diye 7 kere aşılama yapmış.7side tutmustu .7 İz hamile kaldı.Sonra 4 tanesini sonlandırdılar .Yani hiç üzülme olacağı varsa oluyor
7 iz miiii 😂😂😂 maşallah ❤️ ben direk aşılama yapalım diyen doktorları samimi bulmuyorum nedense sanki bana tedavi ile uğraşmak istemiyorlar kısa yoldan gitmek istiyorlar gibi geliyo. haşimato tiroid pco gibi hastalıklarda vücut kilo endeksini korumak önemli hamile kalmada 18-25 arası olması gerekiyormuş benim indeks şuan 20 ideal aralıktayım. Yengenin değerleri kaçlardaydı acaba onun sanırım baya yüksekmiş benim doktorlar hamile kalmayı engellicek bi durum yok şuan dedi

Evet canım şuan haşimato başlangıcı görülüyor bende zaten hamile kalırsam ilk işim tiroid baktırmak olacak muhtemelen hamile olduğum için düşük dozda ilaca başlatırlar. Bu arada brokoli, lahana, karnıbahar, siyah çay ve patlıcan tiroidleri aşırı yavaşlatıyormuş asla yenmicek diyorlar sen de dikkat et
annem tuzu da farkli aliyor sofra tuzu degilde hani tursuluk kaya tuzlari oluyor ya ondan normal tuz iyotlu o iyotsuz muydu ya da tam tersi

7 iz miiii 😂😂😂 maşallah ❤ ben direk aşılama yapalım diyen doktorları samimi bulmuyorum nedense sanki bana tedavi ile uğraşmak istemiyorlar kısa yoldan gitmek istiyorlar gibi geliyo. haşimato tiroid pco gibi hastalıklarda vücut kilo endeksini korumak önemli hamile kalmada 18-25 arası olması gerekiyormuş benim indeks şuan 20 ideal aralıktayım. Yengenin değerleri kaçlardaydı acaba onun sanırım baya yüksekmiş benim doktorlar hamile kalmayı engellicek bi durum yok şuan dedi
YEngemin değerini ama bilmiyorum ama ilaç falanda kullanıyor Suan bayağı yüksek demekki

X