- 1 Şubat 2020
- 1.379
- 869
- 42
Kolay gelsin canımmben dunden beri boya yapiyorum esim ahsap getirdi raf yapicaz onun boyasini yaptik az once de balkon demirini boyadik ilk katini. Valla yemek yapamiyorum aksama bakalim kismet ne yapabilirsem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kolay gelsin canımmben dunden beri boya yapiyorum esim ahsap getirdi raf yapicaz onun boyasini yaptik az once de balkon demirini boyadik ilk katini. Valla yemek yapamiyorum aksama bakalim kismet ne yapabilirsem
Korunuyor musunuz Ovülasyon takibi var mı?ıkı ay once kımyasak gebelık yasadjm suan beklemedeyım ınsallah olur
Çorba fırında patates musakka makarnaKıızzzlaaarrrrrr
Kimsede ses yok napıyonuz bakem iftara neler yaptınız? İftar olmak zorunda değill fikir alıp verelim
Ovulasyon takıp ettım degerlendırdım catlamanın dorduncu gunu bugun beklemedeyım :),Korunuyor musunuz Ovülasyon takibi var mı?
Afiyet olsun canım benimÇorba fırında patates musakka makarna
İnşallah olur canım haber ver mutlaka bize belirtiler falan olursaOvulasyon takıp ettım degerlendırdım catlamanın dorduncu gunu bugun beklemedeyım :),
Doktorlar ne diyor peki canım baya uzun süre olmuşmol gebelik sonrasi beklemedeym 2 yil oldu
Nezaman baslıyo belırtılır tam ılarak :)İnşallah olur canım haber ver mutlaka bize belirtiler falan olursa
hicbisey demiyorlar olur senin çocuğun hicbir sıkıntı yok deyip gönderiyorlar.Doktorlar ne diyor peki canım baya uzun süre olmuş
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor genelde canım ama regle bi 10 gün kala falan başlayabilir Kasıklarda iğne gibi batma göğüslerde şişlik hassasiyet gibi durumlar olabilirNezaman baslıyo belırtılır tam ılarak :)
Reglime dort gun var reglye sekız gun kala yumurtladım :)Belirtiler kişiden kişiye değişiyor genelde canım ama regle bi 10 gün kala falan başlayabilir Kasıklarda iğne gibi batma göğüslerde şişlik hassasiyet gibi durumlar olabilir
Yüksek değerler bir dahiliye doktoruyla görüşün önlem alınsınhicbisey demiyorlar olur senin çocuğun hicbir sıkıntı yok deyip gönderiyorlar.
acaba fsh 16 prolaktin 47 ondan mi ki
Ben görümceme kaçtım yakalanmadan aynı sitedeyizKıızzzlaaarrrrrr
Kimsede ses yok napıyonuz bakem iftara neler yaptınız? İftar olmak zorunda değill fikir alıp verelim
virüsten dolayi bakmazlar hastaneler oyuzden gidemiyorumYüksek değerler bir dahiliye doktoruyla görüşün önlem alınsın✔
Bakıyorlar canım gidip tedavine başlayabilirsin bence ihmal etme önlemini alıp git bi dahiliyeyevirüsten dolayi bakmazlar hastaneler oyuzden gidemiyorum
tamam canim en kısa zamanda gidicem teşekkür ederimmBakıyorlar canım gidip tedavine başlayabilirsin bence ihmal etme önlemini alıp git bi dahiliyeye
Bende 3 görümcek var düşman başına şanslısın maşallah diyelimBen görümceme kaçtım yakalanmadan aynı sitedeyiz
Benimde 2 ama iyi anlaşırım birde ortağım ikiside nerdeyse gece gündüz beraberiz allaha şükür aramız iyiBende 3 görümcek var düşman başına şanslısın maşallah diyelim