Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi neden bilmiyorum bu hafta bende uyumalara doyamadım haftaya adet olcam bakalım geçecekmiGünaydınnn yeni uyandım bitmeyen uykum var
Aramıza hoşgeldinizMerhaba yeniyim aranızda bi sorum olucaktı. Ben subat ayında kimyasal gebelik gecirdim mart ayındada 10 gun gecikmem oldu sonra adet oldum doktora gittim hicbir sorun olmadigini soyledi artik duzenli olicagini soyledi adetimin ama yine adetimde gecikmem var gebelik testi yaptim negatif. 5 gun gecikti. Kasiklarimdada surekli sanci. Acaba adet dongum 10 gun uzamis olabilirmi
İnşallah gelmez bu ayVallahi neden bilmiyorum bu hafta bende uyumalara doyamadım haftaya adet olcam bakalım geçecekmi
3 kimyasaldan sonra pıhtılaşma ya bakıyorlar genelde araştırma hastanelerinde genetik bölümlerinde bakılıyor tedbir amaçlı asprin kullanabilirsin 3 kimyasala kadar normal karşılanıyor canımKizlar merhabalar bende kimyasal gebelik gecirdim tekrarlayanlarda kanda pıhtılaşmaya bakiliyormus normal kan tahlilinde görünür mü ya da nasil ogrenebiliriz yaptiran oldu mu?
Bakcaz kısmet pek dikkat etmedim hemen kalktım filan ama tabiki kısmetse oluyorİnşallah gelmez bu ay
Genetik bölümüne gidip doktorla konusup baktırman gerekli canım ama onuda 3 düşükten önce yapmıyorlarKizlar merhabalar bende kimyasal gebelik gecirdim tekrarlayanlarda kanda pıhtılaşmaya bakiliyormus normal kan tahlilinde görünür mü ya da nasil ogrenebiliriz yaptiran oldu mu?
Aynen öyle bakalım bu ay sürpriz yapar belkiBakcaz kısmet pek dikkat etmedim hemen kalktım filan ama tabiki kısmetse oluyor
Tıbbı genetik bölümüne gideceksiniz eşinle beraber eşinde kan verirse genetik bozukluk varmı bakıyorlar ben 2 ci düşükten sonra gittim kaç düşük yaptın diye sormadılar bileKizlar merhabalar bende kimyasal gebelik gecirdim tekrarlayanlarda kanda pıhtılaşmaya bakiliyormus normal kan tahlilinde görünür mü ya da nasil ogrenebiliriz yaptiran oldu mu?
Hoşgeldin aramıza. Tüp bebek tedavisi görürken doktor gerek görmedi ama kürtaj yapan doktorum trombofili paneli baktırmıştı. Sonuç normal gelmişti. Yine riskli olduğun için gebe kalınca kan sulandırıcı iğne vereceğim demişti. Şuan kullanıyorum İnşAllah işe yarar. Yaptırmakta fayda var benceKizlar merhabalar bende kimyasal gebelik gecirdim tekrarlayanlarda kanda pıhtılaşmaya bakiliyormus normal kan tahlilinde görünür mü ya da nasil ogrenebiliriz yaptiran oldu mu?
Bence sayı sormaları çok saçma insan surekli bir daha yaşar mıyım diye düşünüyor ne var sanki önceden önlem alsak, teşekkür ederim cevap icin insallah bakarlar sayiya takilmazlarTıbbı genetik bölümüne gideceksiniz eşinle beraber eşinde kan verirse genetik bozukluk varmı bakıyorlar ben 2 ci düşükten sonra gittim kaç düşük yaptın diye sormadılar bile
Peki ozele mi gittiniz bu aradaTıbbı genetik bölümüne gideceksiniz eşinle beraber eşinde kan verirse genetik bozukluk varmı bakıyorlar ben 2 ci düşükten sonra gittim kaç düşük yaptın diye sormadılar bile
ovulasyon testiyle takip edebilirsinizHanimlar adetim basladi sanirim ufak bisiler gelio sukur sogan yada duphaston ise yaradi galibaama sorun su ben simdi dongumu yumurtlama takibini bu ay nasi yapicam bu gecikmeyle
Evet sanirim en mantikli o daha once hic kullanmadim eczaneye sorsam aydinlatirlar sanirim tskovulasyon testiyle takip edebilirsiniz
burdan bizde yardim ederiz. Yalniz eczanede biraz pahali oluyor internette daha ucuz. Bi bakin istersenizEvet sanirim en mantikli o daha once hic kullanmadim eczaneye sorsam aydinlatirlar sanirim tsk
Yok tıp fakültesi hastanesine gittim öyle her hastanede yok o bölüm genelde fakülte hastanelerin de varPeki ozele mi gittiniz bu arada