Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Prolaktin başka bi hormon sanırım di mi? Benim işte tiroid biraz yükselmeye başlamış şuan kadın doğumcu dahiliyeye yönlendirdi beni sıkıntı yok ama dahiliye de görsün dedi
Evet prolaktin farklo süt hormonu fazla salgılandıgı zaman yumurtalıkları baskılıyor ve hamileliği engelliyor. Ben dahiliuede bi türlü bulamadım çaresini ama yinede başka bi doktora görün derim cünkü 6 ay cok fazla ne biliyim hani tedaviye başlasa anlıcamda boş boş bekle diyor. Ama tabi bu süreçte hamile kalırsın belki inşallah. Belkide yazılanlar gibi cok etkilemiyodur hamileliği bozma moralini

Aspirinle alakası yok güzelim bende kimyasaldan sonra çamur çamur dökmüştüm ardındanda ikizlerime hamile kaldım 🥰 korkma temizleniyor🤲🏽 düşükten sonra çocuğun haberi tez olur derler rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah🤲🏽💜🥰
Benim böyle olmamıştı ama demek ki içeri temizleniyor tamamen👍

Evet prolaktin farklo süt hormonu fazla salgılandıgı zaman yumurtalıkları baskılıyor ve hamileliği engelliyor. Ben dahiliuede bi türlü bulamadım çaresini ama yinede başka bi doktora görün derim cünkü 6 ay cok fazla ne biliyim hani tedaviye başlasa anlıcamda boş boş bekle diyor. Ama tabi bu süreçte hamile kalırsın belki inşallah. Belkide yazılanlar gibi cok etkilemiyodur hamileliği bozma moralini
Tiroidde hemen ilaca başlanmıyormuş benimki daha o seviyede değilmiş canım sanırım o yüzden ilaç vermedi hamile kalınca yine bakılacak mecbur zaten 2.05 şuan benim 2,50 tan yüksek istenmiyormuş ona göre ilaç verir heralde ben de önümüzdeki ay sonuç alamazsam bi doktor var aklımda ona gideceğim

Ben şunu öğrendim, hayatımızı biz yönetemiyoruz bir "akış" var ve biz o akışa ayak uyduruyoruz.ne kadar düşünsekte didinsekte o an vakti değilse olmuyor. O yüzden kendimizi akıntıya bırakıp güzelliklerin bizimle olmasını dilemekten, olumsuzluklardan alacağımız dersleri alıp devam etmekten başka yapabileceğimiz pek bir şey yok...
Aynen öyle kaderimizde varsa başımıza geliyor. Tedbir bizden takdir Allah dan👐

gunaydin kizlaaarr😊 Bugun cok guzel haberlerle geldimmm🥰

bebisi gorduk kalp atisini da duyduk. İcim o kadar rahatladi ki boyle saglikla devam eder umarim. Darisi isteyen anne olmaya layik herkesin basina🙏🏻🙏🏻
Ayyyyy çok heyecanlı demi keşke kalp atışının sesini çekseydin telefona💜🥰🥰 rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin 🙏🏽🤲🏽🤲🏽🤲🏽

Ayyyyy çok heyecanlı demi keşke kalp atışının sesini çekseydin telefona💜🥰🥰 rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin 🙏🏽🤲🏽🤲🏽🤲🏽
canim duyulacagini dusunmuyodum sadece dr kalp atisi goruluyor der diye dusunmustum duymak icin erken gibi geldi ama bi anda duymaya basladik. Bidahaki sefere artik😍

bebisi gorduk kalp atisini da duyduk. İcim o kadar rahatladi ki boyle saglikla devam eder umarim. Darisi isteyen anne olmaya layik herkesin basina🙏🏻🙏🏻
Amin InşAllah. 👐Çok şükür canım çok sevindim. Sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına al İnşAllah 👐

Benim tiroid biraz yüksek çıktı TSH 2,05 T3 3,62 Anti TPO 18,68 (5 in altında olması gerekiyor) Anti TG 31,35 (4 ün altında olması gerekiyor) doktor ilaç vermedi 6 ay sonra tekrar bakalım dedi bu biraz canımı sıkıyor son günlerde bir kaç yerde tiroidi olan kişilerin zor hamile kaldığını düşük ya da erken doğuma sebebiyet verdiğini okudum moralimi bozdu açıkcası
Sakın canini sıkma bende suanda acabalarla yasiyorum ama Rabbim olmadik anda veriyor vakti zamani gelince sen icini ferah tut evrene olumlu mesajlar yolluyoruz topluca😊

Buarada hala adet olamadim duphaston bitmesi gerekiomus sanirim doktora gittim bugun muayene etti ultrasonla ve sag sol over normal rahim duvari ince dedi sormayida unuttum kist filan yok temiz deyince ciktim sormak istedigim su rahim duvari ince olmasi normalmi yani donem donem deisiomu yada bu gebelige engelmi boyle birsey duyan varmi internette feci seyler yazio panikatagim tuttu

Kızlar size bir sorum olucak,20.haftada zorunlu erken doğum (gebelik sonlandırma)yaptım.Melek oldu bebeğim 😢.42 gün oldu regl olmadım bu normal mi?ne zmn olurum
gecmis olsun sizin adiniza üzüldüm . basiniz sagolsun. ben sizinle benzer durumdayim.20 haftalik zorunlu gebelik sonlandirmam gerekiyor.cok üzgünüm surekli agliyorum. acinizi deşmek istemem cok ozel degilse nasil oldugunu anlatabilir misiniz?ne yapacagimi bilemiyorum. oyle çaresizim ki

X