- 4 Ocak 2018
- 6.321
- 23.279
Hayırlısı böyleymiş demek ki dünya da alacak nefesi yokmuş. Rabbim hayırlı vakitde nasip eder InşAllah
Amin canım tüm isteyenlere nasip olsun inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı böyleymiş demek ki dünya da alacak nefesi yokmuş. Rabbim hayırlı vakitde nasip eder InşAllah
Evet prolaktin farklo süt hormonu fazla salgılandıgı zaman yumurtalıkları baskılıyor ve hamileliği engelliyor. Ben dahiliuede bi türlü bulamadım çaresini ama yinede başka bi doktora görün derim cünkü 6 ay cok fazla ne biliyim hani tedaviye başlasa anlıcamda boş boş bekle diyor. Ama tabi bu süreçte hamile kalırsın belki inşallah. Belkide yazılanlar gibi cok etkilemiyodur hamileliği bozma moraliniProlaktin başka bi hormon sanırım di mi? Benim işte tiroid biraz yükselmeye başlamış şuan kadın doğumcu dahiliyeye yönlendirdi beni sıkıntı yok ama dahiliye de görsün dedi
Benim böyle olmamıştı ama demek ki içeri temizleniyor tamamenAspirinle alakası yok güzelim bende kimyasaldan sonra çamur çamur dökmüştüm ardındanda ikizlerime hamile kaldım korkma temizleniyor düşükten sonra çocuğun haberi tez olur derler rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah
Tiroidde hemen ilaca başlanmıyormuş benimki daha o seviyede değilmiş canım sanırım o yüzden ilaç vermedi hamile kalınca yine bakılacak mecbur zaten 2.05 şuan benim 2,50 tan yüksek istenmiyormuş ona göre ilaç verir heralde ben de önümüzdeki ay sonuç alamazsam bi doktor var aklımda ona gideceğimEvet prolaktin farklo süt hormonu fazla salgılandıgı zaman yumurtalıkları baskılıyor ve hamileliği engelliyor. Ben dahiliuede bi türlü bulamadım çaresini ama yinede başka bi doktora görün derim cünkü 6 ay cok fazla ne biliyim hani tedaviye başlasa anlıcamda boş boş bekle diyor. Ama tabi bu süreçte hamile kalırsın belki inşallah. Belkide yazılanlar gibi cok etkilemiyodur hamileliği bozma moralini
Bilmiyorum ki kuzu anlamadım bişey vallaBenim böyle olmamıştı ama demek ki içeri temizleniyor tamamen
Aynen öyle kaderimizde varsa başımıza geliyor. Tedbir bizden takdir Allah danBen şunu öğrendim, hayatımızı biz yönetemiyoruz bir "akış" var ve biz o akışa ayak uyduruyoruz.ne kadar düşünsekte didinsekte o an vakti değilse olmuyor. O yüzden kendimizi akıntıya bırakıp güzelliklerin bizimle olmasını dilemekten, olumsuzluklardan alacağımız dersleri alıp devam etmekten başka yapabileceğimiz pek bir şey yok...
Günaydın güzelimmm merak ediyorum neymiş o habergunaydin kizlaaarr Bugun cok guzel haberlerle geldimmm
bebisi gorduk kalp atisini da duyduk. İcim o kadar rahatladi ki boyle saglikla devam eder umarim. Darisi isteyen anne olmaya layik herkesin basinaGünaydın güzelimmm merak ediyorum neymiş o haber
Ayyyyy çok heyecanlı demi keşke kalp atışının sesini çekseydin telefona rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsinbebisi gorduk kalp atisini da duyduk. İcim o kadar rahatladi ki boyle saglikla devam eder umarim. Darisi isteyen anne olmaya layik herkesin basina
canim duyulacagini dusunmuyodum sadece dr kalp atisi goruluyor der diye dusunmustum duymak icin erken gibi geldi ama bi anda duymaya basladik. Bidahaki sefere artikAyyyyy çok heyecanlı demi keşke kalp atışının sesini çekseydin telefona rabbim sağlıkla kavuşmanızı nasip etsin
Ooo super masallah Allah hayirlisiyla tamamina erdirsinbebisi gorduk kalp atisini da duyduk. İcim o kadar rahatladi ki boyle saglikla devam eder umarim. Darisi isteyen anne olmaya layik herkesin basina
amin canim tesekkur ederimOoo super masallah Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin
Amin InşAllah. Çok şükür canım çok sevindim. Sağlıkla ilerler sağlıkla kucağına al İnşAllahbebisi gorduk kalp atisini da duyduk. İcim o kadar rahatladi ki boyle saglikla devam eder umarim. Darisi isteyen anne olmaya layik herkesin basina
Sakın canini sıkma bende suanda acabalarla yasiyorum ama Rabbim olmadik anda veriyor vakti zamani gelince sen icini ferah tut evrene olumlu mesajlar yolluyoruz toplucaBenim tiroid biraz yüksek çıktı TSH 2,05 T3 3,62 Anti TPO 18,68 (5 in altında olması gerekiyor) Anti TG 31,35 (4 ün altında olması gerekiyor) doktor ilaç vermedi 6 ay sonra tekrar bakalım dedi bu biraz canımı sıkıyor son günlerde bir kaç yerde tiroidi olan kişilerin zor hamile kaldığını düşük ya da erken doğuma sebebiyet verdiğini okudum moralimi bozdu açıkcası
gecmis olsun sizin adiniza üzüldüm . basiniz sagolsun. ben sizinle benzer durumdayim.20 haftalik zorunlu gebelik sonlandirmam gerekiyor.cok üzgünüm surekli agliyorum. acinizi deşmek istemem cok ozel degilse nasil oldugunu anlatabilir misiniz?ne yapacagimi bilemiyorum. oyle çaresizim kiKızlar size bir sorum olucak,20.haftada zorunlu erken doğum (gebelik sonlandırma)yaptım.Melek oldu bebeğim .42 gün oldu regl olmadım bu normal mi?ne zmn olurum
Canım harika çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallahbebisi gorduk kalp atisini da duyduk. İcim o kadar rahatladi ki boyle saglikla devam eder umarim. Darisi isteyen anne olmaya layik herkesin basina