Bugün gidicem daha fazla dayanamıyorumsuperkese gorunur artik ama bikac gun beklersen karindan gorunur☺
cok uzuldum canim ya. Baksana evden cikmayan bilincli insanlara bile bi sekilde bulasiyorGünaydın kızlar öğretmene ulaştım 10 gündür hastanedeymiş sitede doktor çokmuş doktorlar getirmiş sanırım kapı dışarı çıkmıyorduk kapıcıdan bulaştı sanırım dedi çok kötü bir illet iliğimizi sömürdü diyorkapı dışarı burnunuzu bile uzatmayın diyor
Benim de ilk hamileliğimde Ovülasyon dönemi bittikten 3 gün sonra göğüslerim taş gibi şişip acımaya başlamıştı regle kadar o zaman hamile olduğumu anlamıştım ilk belirtim oydu benim normalde regl olacağıma bile göğsüm öyle şişip acımaz bu ay tık yoktu mesela her bünye farklı bi yerden belirti veriyor sanırımEvet adet zamanından aşağı yukarı 1hafta önce başladı hem goguslerimde şişlik ve hassasiyet hem karnimda şişlik gaz sancısı oğlumda da böyle olmuştu ama goguslerdeki belki yüzüstü yatamayacak kadar yoğundu hassasiyet
Evet bizim burda bir fabrika sahibi öldü geçenlerde mağazasında paradan bulaşmış evden çıkılan başkası ile temasta bulunulan her an çok büyük risk bayramda serbestlik gelirse 2. Dalga çok daha kötü olacak. Amerikanın bazı eyaletlerinde 2. Dalga başlamışGünaydın kızlar öğretmene ulaştım 10 gündür hastanedeymiş sitede doktor çokmuş doktorlar getirmiş sanırım kapı dışarı çıkmıyorduk kapıcıdan bulaştı sanırım dedi çok kötü bir illet iliğimizi sömürdü diyorkapı dışarı burnunuzu bile uzatmayın diyor
Tamam canım ben soruları hazırlayın dm den atarım siz de dm den cevapları yazarsınız ben toparlayıp hepsini ilk sayfaya koyarımolabilir canim nasil istersen
Çok geçmiş olsun güzelim rabbim beterinden esirgesinGünaydın kızlar öğretmene ulaştım 10 gündür hastanedeymiş sitede doktor çokmuş doktorlar getirmiş sanırım kapı dışarı çıkmıyorduk kapıcıdan bulaştı sanırım dedi çok kötü bir illet iliğimizi sömürdü diyorkapı dışarı burnunuzu bile uzatmayın diyor
cok uzgunum canim gercekten neden peki?Canım benim gebeliğim sonlandı maalesef. ☹
Tövbeee benim dün bugün şişlikten elimi değemiyorum geçtim sürekli uyku hali oldu 2 gündür oruca yordum ama haftaya 14 yada 15 indede adet var ama kasıklarım dolu dolu sanki.Benim de ilk hamileliğimde Ovülasyon dönemi bittikten 3 gün sonra göğüslerim taş gibi şişip acımaya başlamıştı regle kadar o zaman hamile olduğumu anlamıştım ilk belirtim oydu benim normalde regl olacağıma bile göğsüm öyle şişip acımaz bu ay tık yoktu mesela her bünye farklı bi yerden belirti veriyor sanırım
İnşAllah canım benim hepimize güzel haberler nasip olurAynen oyle bunlar tatli seyler sonucu hayirli ve guzel olsun insallah gelismelerini bekliorum guzel haberlerini
Çok geçmiş olsun canım ya. Sağlığın yerindedir İnşAllah. Vardir bi hayır yaa.Canım benim gebeliğim sonlandı maalesef. ☹
Ne guzel haberler bunlar hayirli olsun saglikla ilerlesin insallahARkadaslar şimdi doktordan geldim karnımdan baktığında keseyi gördü 10 gün sonra gel kalp atısı için dedi.Bu arada oruç tutma dedi