Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar öğretmene ulaştım 10 gündür hastanedeymiş sitede doktor çokmuş doktorlar getirmiş sanırım kapı dışarı çıkmıyorduk kapıcıdan bulaştı sanırım dedi çok kötü bir illet iliğimizi sömürdü diyor kapı dışarı burnunuzu bile uzatmayın diyor

cok uzuldum canim ya. Baksana evden cikmayan bilincli insanlara bile bi sekilde bulasiyor

Benim de ilk hamileliğimde Ovülasyon dönemi bittikten 3 gün sonra göğüslerim taş gibi şişip acımaya başlamıştı regle kadar o zaman hamile olduğumu anlamıştım ilk belirtim oydu benim normalde regl olacağıma bile göğsüm öyle şişip acımaz bu ay tık yoktu mesela her bünye farklı bi yerden belirti veriyor sanırım

Evet bizim burda bir fabrika sahibi öldü geçenlerde mağazasında paradan bulaşmış evden çıkılan başkası ile temasta bulunulan her an çok büyük risk bayramda serbestlik gelirse 2. Dalga çok daha kötü olacak. Amerikanın bazı eyaletlerinde 2. Dalga başlamış

Kızlar tugcekb iSsra miyaww__ kimyasal dış gebelik yaşadıktan sonra sağlıklı gebeliği devam edenler için bi soru cevap yapıp ilk sayfaya koymak istiyorum derli toplu dursun sayfamızda yapalım mı ne dersiniz?

Çok geçmiş olsun güzelim rabbim beterinden esirgesin

Tövbeee benim dün bugün şişlikten elimi değemiyorum geçtim sürekli uyku hali oldu 2 gündür oruca yordum ama haftaya 14 yada 15 indede adet var ama kasıklarım dolu dolu sanki. Hiç böyle olmamıştım öncelerde erken adet olcam galiba dedim sabah kendi kendime. Acaba dedim bian

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…