Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah enerjiğizgunaydinnn
yok aslinda hic degilim yataktan bile kalkamadimMaşallah enerjiğiz
Evet adet zamanından aşağı yukarı 1hafta önce başladı hem goguslerimde şişlik ve hassasiyet hem karnimda şişlik gaz sancısı oğlumda da böyle olmuştu ama goguslerdeki belki yüzüstü yatamayacak kadar yoğundu hassasiyetAdetten öncemi oldu sizin? Ben hiç yaşamadım ondan soruyorum. Ne kadar kala yaşadınız?
Hmm bende öyleyim genelde. Kalkınca hemen yoruluyorum. Bide malum midemyok aslinda hic degilim yataktan bile kalkamadim
mide bulantilari benimde basladi ya yemek yedikten sonra basliyor genelde hic istahim yokHmm bende öyleyim genelde. Kalkınca hemen yoruluyorum. Bide malum midem
Aynen benim de tok karnına oluyor. Hergün en az bi sefer çıkarıyorum. En üzüldüğüm su da içemiyorum. çok zormuş yiyememek.mide bulantilari benimde basladi ya yemek yedikten sonra basliyor genelde hic istahim yok
ben cikarmiyorum ama bulanti oluyor iste zaten zayifim canim hic yemek istemiyor simdi bideAynen benim de tok karnına oluyor. Hergün en az bi sefer çıkarıyorum. En üzüldüğüm su da içemiyorum. çok zormuş yiyememek.
Off evet herkes ole diyor ama sanki uyurkende uyanikkende hep bunu dusunuyor gibiyim hatta delirdigimi filan dusunmeye basliycam artikseninki de cok iyiymis hahah cok guldum ne guzel bak miden senin sasirmana izin vermrmis yakinda bitcek bulantin ve enguzel doneme girceksin insallahHaa onu diyorsan yapabiliyorsan hiçç kafaya takma zaten. Olacağı varsa Rabbim veriyor zaten. Okadar şeyden sonra şaka gibi kendiliğinden gebe kaldım. Midem fena bu ara tam şaşıramadım bile. İnşAllah ilerlerse kendime geldikten sonra dönüp şaşıracağım
super kese gorunur artik ama bikac gun beklersen karindan gorunurArkadaşlar günaydın bugün kanda beta baktırdım 2117 çıktı sizce nasıl
İnşAllah çıkarma derecesine gitmezsin canımben cikarmiyorum ama bulanti oluyor iste zaten zayifim canim hic yemek istemiyor simdi bide
Hayırlı olsun güzel anne keseyi görürsün bu değerleArkadaşlar günaydın bugün kanda beta baktırdım 2117 çıktı sizce nasıl
Ne kadar sabırlı olursan okadar az yıpranırsın canım.Off evet herkes ole diyor ama sanki uyurkende uyanikkende hep bunu dusunuyor gibiyim hatta delirdigimi filan dusunmeye basliycam artikseninki de cok iyiymis hahah cok guldum ne guzel bak miden senin sasirmana izin vermrmis yakinda bitcek bulantin ve enguzel doneme girceksin insallah
insallah canimİnşAllah çıkarma derecesine gitmezsin canım
Değer güzel.Allah hayırlısıyla devamını versin İnşAllahArkadaşlar günaydın bugün kanda beta baktırdım 2117 çıktı sizce nasıl
Aynen oyle bunlar tatli seyler sonucu hayirli ve guzel olsun insallah gelismelerini bekliorum guzel haberleriniNe kadar sabırlı olursan okadar az yıpranırsın canım.
Cidden öyle oldu.
Evet çookk rahatsız edici ve önceki gebeliklerde hiç yaşamadığım bi durum.
Ama sebebini düşündükce mutlu oluyorum.
Yeter ki sağlıkla hayırlısıyla ilerlesin Rabbim kolaylığını verir İnşAllah diyorum.
Canım çok teswkkür ederim Allahım sağlıkla gelsin isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun güzel anne keseyi görürsün bu değerle
Amin insallahDeğer güzel.Allah hayırlısıyla devamını versin İnşAllah