Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sıfırlanır kuzum bişi kalmamış benim geçen ay reglim berbattı aşırı pıhtı attı vücut daha bu ay normale döndü sen de var mı pıhtı olayı
Yok canım bende pıhtı olmadıı normal geçti reglm sadece cok ağrım vardı ilk üç gün normmalde agrım olmamasına ragmen

Acaba bi sorun mu var diye endişe ediyorum geçen ay berbattı şimdi bugün 2. Günüm gene pıhtı attı anlamadım bu işten bişi senin ne kadar sürdü bu çamur gibi olma olayı
2 adet sürdü geçti kuzum korkulacak bişey yok ama içim rahat etsin dersen doktoruna danış bi

Benim pek bilgim yok canım benimki normal geçmişti ama oluyormuş sanırım böyle için rahat etmesi için doktoruna sor istersen inşallahh bir an önce atlatırız ve hamilelil haberlerimizi veririz

canim iyice temizleniyordur iste bidahaki aya tertemiz olacak ve bebis gelecek insallah
İnşallah temizleniyordur kuzu acaba kist mi yoksa kimyasaldan kalanlar mı onu anlayamıyorum neden bu kadar pıhtı düşer ki ama kist olsa doktor ultrasonla baktığında kist olduğunu görmez miydi ben zaten bu yüzden hamile kalamadım büyük ihtimal bu ay rahim hala tam hazır hale gelmedi benim

Yozgatlısın sandımmm bizde yaparız ramazandan öncede 1 tepsi hamur yuttum baba tarafım yozgatlı benim anne izmir
konyadada cok yaparlar ama hamurunu yiyemem hic. ben daha ilk kez denicem birazdan benim anne tarafi selanik muhaciri babam konyali

kist degildir bence vucut ancak kendine geliyor bak bidahaki aya hicbisey kalmicak

kist degildir bence vucut ancak kendine geliyor bak bidahaki aya hicbisey kalmicak
İnşallah kuzu iyice temizlensin de 2 gündür baş ağrısından ölüyorum zaten gözlerim bile şişti benim vücudum saat gibidir normalde ben reglimi 1 gün geciktiğini bilmem kimyasaldan sonra bile gecikme yaşamamıştım gününde gelmişti sanırım vücut kendini temizlemeye çalışıyor hala

HEpinize cok tesekkür ederim .Bu arada enden kahverengi leke gelmişti onu sordum hormon artısından dolayında gelebilir dedi aklınızda olsun.Ben çok korkmustum sizin basınıza gelirse korkmayın

HEpinize cok tesekkür ederim .Bu arada enden kahverengi leke gelmişti onu sordum hormon artısından dolayında gelebilir dedi aklınızda olsun.Ben çok korkmustum sizin basınıza gelirse korkmayın
Teşekkür ederim kendi adıma verdiğin bilgi için.

Bazen olabiliyor canım asprin yapmaz gyaş ilerledikçe değişiyor herşey ben 28 günde adet olurdum 32 oldu daha uzun sürerdi sonra 3 güne kesilmeye başladı şimdi yine uzadı değişiyoruz

Adeti stres sıkıntıda etkiliyor içerde bişey kaldıysada temizlendiği iyi olmuş

cok uzgunum canim gercekten neden peki?
Çok geçmiş olsun canım ya. Sağlığın yerindedir İnşAllah. Vardir bi hayır yaa.
miyaww__ kuzucum çok geçmiş olsun, sen iyimisin sen iyi ol yine tutar
miyaww__ ne desem bilemedim gerçekten çok üzgünüm

Canlar yabancı yok diye herkesi tek mesajda topladım.
Ben iyiyim çok şükür bana bişey olmadı. Karnımda kalbi durmuş ve ben 1.5-2 hafta nerdeyse o şekilde gezmişim. Hiçbir belirti olmadan doktora gittim rutin kontrol için. O zaman belli oldu kalbi durduğu. Herhalde daha ufak diye beni zehirlemeye başlamadı. Üzüldüm ilk iki gün fenaydım ama çok şükür sonra toparladım Allahtan iyi bilecek değilim dedim.

Tekrar tekrar çok geçmiş olsun kuzum herhangi bir operasyon geçirdin mi yoksa iğne falan mı yaptılar. Allahtan gelene boynumuz kıldan ince kalbinin durması ile ilgili genetik bi bozukluk mu vardı acaba

Tekrar tekrar çok geçmiş olsun kuzum herhangi bir operasyon geçirdin mi yoksa iğne falan mı yaptılar. Allahtan gelene boynumuz kıldan ince kalbinin durması ile ilgili genetik bi bozukluk mu vardı acaba

Sağol canım benim. Kürtaj oldum. Doktor ilk gebelik kaybı olduğu için genetik test önerisinde bulunmadı. İnşallah ilk ve son olur. Senden parça pıhtı mı geliyor canım öyle bişeyler okudum sankii.

Sağol canım benim. Kürtaj oldum. Doktor ilk gebelik kaybı olduğu için genetik test önerisinde bulunmadı. İnşallah ilk ve son olur. Senden parça pıhtı mı geliyor canım öyle bişeyler okudum sankii.
İnşallah ilk ve son olur kuzum Evet kuzum kimyasaldan sonraki 2. Reglim geçen ay daha büyük pıhtılar düşürmüştüm bugün de pıhtı geliyor ama geçen ayki kadar yoğun değil

Geçmiş olsun çok üzücü bir durum kısa sürede tekrar kavuşursun İnşallah sağlıkla bebişe

İnşallah ilk ve son olur kuzum Evet kuzum kimyasaldan sonraki 2. Reglim geçen ay daha büyük pıhtılar düşürmüştüm bugün de pıhtı geliyor ama geçen ayki kadar yoğun değil
Yemene içmene çok dikkat et olur mu canım kansız kalma.
Geçmiş olsun çok üzücü bir durum kısa sürede tekrar kavuşursun İnşallah sağlıkla bebişe

Sağol canım benim, inşallah tüm isteyenler kavuşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…