Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetten öncemi oldu sizin? Ben hiç yaşamadım ondan soruyorum. Ne kadar kala yaşadınız?
Evet adet zamanından aşağı yukarı 1hafta önce başladı hem goguslerimde şişlik ve hassasiyet hem karnimda şişlik gaz sancısı oğlumda da böyle olmuştu ama goguslerdeki belki yüzüstü yatamayacak kadar yoğundu hassasiyet

Aynen benim de tok karnına oluyor. Hergün en az bi sefer çıkarıyorum. En üzüldüğüm su da içemiyorum. çok zormuş yiyememek.
ben cikarmiyorum ama bulanti oluyor iste zaten zayifim canim hic yemek istemiyor simdi bide

Off evet herkes ole diyor ama sanki uyurkende uyanikkende hep bunu dusunuyor gibiyim hatta delirdigimi filan dusunmeye basliycam artikseninki de cok iyiymis hahah cok guldum ne guzel bak miden senin sasirmana izin vermrmis yakinda bitcek bulantin ve enguzel doneme girceksin insallah

Ne kadar sabırlı olursan okadar az yıpranırsın canım.
Cidden öyle oldu.
Evet çookk rahatsız edici ve önceki gebeliklerde hiç yaşamadığım bi durum.
Ama sebebini düşündükce mutlu oluyorum.
Yeter ki sağlıkla hayırlısıyla ilerlesin Rabbim kolaylığını verir İnşAllah diyorum.

Aynen oyle bunlar tatli seyler sonucu hayirli ve guzel olsun insallah gelismelerini bekliorum guzel haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…