Hadi hayırlısı kuzum doktorun öyle dediyse tutma artık bebek senin yediğin besinlerden beslenmeye başlarARkadaslar şimdi doktordan geldim karnımdan baktığında keseyi gördü 10 gün sonra gel kalp atısı için dedi.Bu arada oruç tutma dedi
Evet canım doktor öyle uygun gördüyse tutmam tabiHadi hayırlısı kuzum doktorun öyle dediyse tutma artık bebek senin yediğin besinlerden beslenmeye başlar
Ayyyy ne güzel maşallah miniğimize sağlıklı sıhhatli doğsun inşallahARkadaslar şimdi doktordan geldim karnımdan baktığında keseyi gördü 10 gün sonra gel kalp atısı için dedi.Bu arada oruç tutma dedi
Pzt tekrar ver kan bak sıfırlanır mutlakaKızlarr kimyasalın üstüne adet oldum bir hafta oldu bugün betahgc yaptırdım 5 ,71 cıktı sizce bı sıkıntı var mıdır. Doktora attımda henüz cevap vermedi
Üfff bıktım böyle hamilelikk aüphesi yokken kan testi yaptırmak hiç güzel olmuyorPzt tekrar ver kan bak sıfırlanır mutlaka
Mercimek çorbası, karnıyarık, pilav, cacıkKızlarrrr menülerde neler var bugünnnoruç zor gelmiyoda şu yemek işi olmasa keşke
Ayyyyy sana geliyorummm en sevdiğimm menü yarın yapam bariMercimek çorbası, karnıyarık, pilav, cacık
Sıfırlanır kuzum bişi kalmamış benim geçen ay reglim berbattı aşırı pıhtı attı vücut daha bu ay normale döndü sen de var mı pıhtı olayıÜfff bıktım böyle hamilelikk aüphesi yokken kan testi yaptırmak hiç güzel olmuyor
Gel canımmmAyyyyy sana geliyorummm en sevdiğimm menü yarın yapam bari✔
Çok şükür Allah devamını da nasip etsin İnşAllahARkadaslar şimdi doktordan geldim karnımdan baktığında keseyi gördü 10 gün sonra gel kalp atısı için dedi.Bu arada oruç tutma dedi
arabasi corbasi(hamursuz) zeytinyagli barbunya spagetti. Bugun menum birbirinden alakasiz ama olsun canim oyle istediKızlarrrr menülerde neler var bugünnnoruç zor gelmiyoda şu yemek işi olmasa keşke
Aspirinle alakası yok güzelim bende kimyasaldan sonra çamur çamur dökmüştüm ardındanda ikizlerime hamile kaldımReglim normal diyordum ama şimdi gene yumruk gibi pıhtı düştü kızlar normal mi bu sizce kimyasalın üstüne 2. reglim asprin den mi böyle oluyor acaba iyi mi kötü mü bilemedimManukabal Butik alfa Deryakckn iSsra
Sen yozgatlımısın acabaaaarabasi corbasi(hamursuz) zeytinyagli barbunya spagetti. Bugun menum birbirinden alakasiz ama olsun canim oyle istedi
yoo konyaSen yozgatlımısın acabaaa
Acaba bi sorun mu var diye endişe ediyorum geçen ay berbattı şimdi bugün 2. Günüm gene pıhtı attı anlamadım bu işten bişiAspirinle alakası yok güzelim bende kimyasaldan sonra çamur çamur dökmüştüm ardındanda ikizlerime hamile kaldımkorkma temizleniyor düşükten sonra çocuğun haberi tez olur derler rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah
canim iyice temizleniyordur iste bidahaki aya tertemiz olacak ve bebis gelecek insallahAcaba bi sorun mu var diye endişe ediyorum geçen ay berbattı şimdi bugün 2. Günüm gene pıhtı attı anlamadım bu işten bişi
Yozgatlısın sandımmmyoo konya