Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ARkadaslar şimdi doktordan geldim karnımdan baktığında keseyi gördü 10 gün sonra gel kalp atısı için dedi.Bu arada oruç tutma dedi
Hadi hayırlısı kuzum doktorun öyle dediyse tutma artık bebek senin yediğin besinlerden beslenmeye başlar

Kızlarr kimyasalın üstüne adet oldum bir hafta oldu bugün betahgc yaptırdım 5 ,71 cıktı sizce bı sıkıntı var mıdır. Doktora attımda henüz cevap vermedi

Kızlarrrr menülerde neler var bugünnn oruç zor gelmiyoda şu yemek işi olmasa keşke

Kızlarrrr menülerde neler var bugünnn oruç zor gelmiyoda şu yemek işi olmasa keşke
arabasi corbasi(hamursuz) zeytinyagli barbunya spagetti. Bugun menum birbirinden alakasiz ama olsun canim oyle istedi

Aspirinle alakası yok güzelim bende kimyasaldan sonra çamur çamur dökmüştüm ardındanda ikizlerime hamile kaldım korkma temizleniyor düşükten sonra çocuğun haberi tez olur derler rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah

Acaba bi sorun mu var diye endişe ediyorum geçen ay berbattı şimdi bugün 2. Günüm gene pıhtı attı anlamadım bu işten bişi senin ne kadar sürdü bu çamur gibi olma olayı

Acaba bi sorun mu var diye endişe ediyorum geçen ay berbattı şimdi bugün 2. Günüm gene pıhtı attı anlamadım bu işten bişi
canim iyice temizleniyordur iste bidahaki aya tertemiz olacak ve bebis gelecek insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…