Bakalım yiyerek fayda görmezsem öyle de denerimTabiki busekildede faydasi olur ceviz ve incir ozellikleama dedigim gibi arastirdigim kadariyla 1lt kaynamis suya 16adet incir konulup iciliyor aklinda bulunsun yinede
Sifa olsun insallahBakalım yiyerek fayda görmezsem öyle de denerim
Ben denedim bende polikist var sofan suyu içtiğim zaman adetim tam gününde oluyorBuarada sogan kuru deneyen oldumu hic aranizda adet söktürücü ozelligi varmus ve hamile kalmaya yardimciymis?
Tsk ederimBen denedim bende polikist var sofan suyu içtiğim zaman adetim tam gününde oluyor
Amaaan salla kuzum ya niyeti kötü olan kendi gibi anlar yapcak bişey yok
Haddini bilecek türde yorumlar yap küstahlık yapmadan bir bebekle bir annenin vicdanı hakkında yorum yapmak sana kalmamış bir tane soru sordum on tane laf ettin ...bak diğerlerine kısa ve öz şahsıma hiçbir yorum yapmadan bildiklerini yazmışlar . Yani zaten şurda yazdıklarından sonra da değişiksin ne diyim uzatmam ama istediğin kadar yazabilirsin şahsıma ama hep Gül tamam mıAmaaan salla kuzum ya niyeti kötü olan kendi gibi anlar yapcak bişey yok
Ben gülüyorum zaten sen gibiler nasıl annelik yapacak çok çaaa gülüyorum topiki baştan sona bir oku bak bakalım bugüne kadar kimse birbirine kırıcı konışmuşmu? Konuşmaz! Çünkü herkes birbirinin fikrine saygılıdır ve bildiğini iletir. Sen bemce hiç bişeyden nasibini alamamışsın. Ben gülerim Allah ben ve bu topik te olan arkadaşlarımı gülmekten geri koymasınHaddini bilecek türde yorumlar yap küstahlık yapmadan bir bebekle bir annenin vicdanı hakkında yorum yapmak sana kalmamış bir tane soru sordum on tane laf ettin ...bak diğerlerine kısa ve öz şahsıma hiçbir yorum yapmadan bildiklerini yazmışlar . Yani zaten şurda yazdıklarından sonra da değişiksin ne diyim uzatmam ama istediğin kadar yazabilirsin şahsıma ama hep Gül tamam mı
Allah gönlüne göre versin. Bunu söylemeyi çookk uzun zaman bekledim. Çok şükür nasip oldu.Merhabalar,gunlerdir burayi takip ediyorum henuz yeni uye oldum,ben yaklasik 4sene once disgebelikten dolayi acik ameliyat gecirdim ve sol tupum alindi ,2cocugum var ve Allahin izniyle bir cocugumuz daha olsun istiyoruz mersk ettigim sey hamile kalmamda bir sorun olurmu birtek sag tupum var ve korunmayi yeni biraktim doktorada gidemiorum virusten dolayi simdiden tskler vereceginiz cevaplar icin,umarim isteyen herkes bu duyguyu yasayabilir
Ben gibiler nasıl annelik yapacak wayyy be daha yeni hamile kalmış bir kadına ,hiç tanımadığın bir kadına ettiğin lafa bak ! kalbinin kalitesine bak!!! Allah ıslah etsin ,Allah kalp güzelliği versin ne diyim dengim değilsinBen gülüyorum zaten sen gibiler nasıl annelik yapacak çok çaaa gülüyorum topiki baştan sona bir oku bak bakalım bugüne kadar kimse birbirine kırıcı konışmuşmu? Konuşmaz! Çünkü herkes birbirinin fikrine saygılıdır ve bildiğini iletir. Sen bemce hiç bişeyden nasibini alamamışsın. Ben gülerim Allah ben ve bu topik te olan arkadaşlarımı gülmekten geri koymasınbabayyy cınımmm
Defol topikten dengini bul o zaman mahalle karısı gibi dırdır yapma ben anne olamıyorum 3 tanede evladım öldü sen kimsin burdaki insanların yada benim dengim olasın yada denklik ilan edesin? Huzurumuzu kaçırma işine bak hadi defolBen gibiler nasıl annelik yapacak wayyy be daha yeni hamile kalmış bir kadına ,hiç tanımadığın bir kadına ettiğin lafa bak ! kalbinin kalitesine bak!!! Allah ıslah etsin ,Allah kalp güzelliği versin ne diyim dengim değilsin
Biz düşünmeyiz zaten kaldı ki yokta banane bebesini düşürmüş acısını çekmiş bırak düşürsün ne akıl veriyorsun değilmi? Suç benim ne gerek var 36 yaşındaki kadına laf anlatayım demiGerilmeyin lütfen. Şurda fırsat buldukca iki sohbet edip vakit geçiriyoruz. Ortada bi art niyet olduğunu düşünmüyorum.
Haber aldın mı kuzum öğretmeninizden umarım iyidirOğlumun öğretmen cevap vermiyor karantinayamı alındıki oda çok canım sıkıldı@tugcekb 4 kez aradım mesaj attım
Rabbim gonlunuze gore vermis cok sukurAllah gönlüne göre versin. Bunu söylemeyi çookk uzun zaman bekledim. Çok şükür nasip oldu.
Allah'tan umut kesilmez. Çok şükür tek tüple doğal yoldan hamile kalabildim. İnşAllah sağlıklı ilerler.
Buarada ozel olmazsa eger nekadar sure beklediniz ve insallah saglikla kucaginiza almak nasip olsunAllah gönlüne göre versin. Bunu söylemeyi çookk uzun zaman bekledim. Çok şükür nasip oldu.
Allah'tan umut kesilmez. Çok şükür tek tüple doğal yoldan hamile kalabildim. İnşAllah sağlıklı ilerler.
İyi niyetinden canım. Yoksa hamişlere canınız ne istiyorsa yapıp yedirsem ponçiklerinize de demezdinBiz düşünmeyiz zaten kaldı ki yokta banane bebesini düşürmüş acısını çekmiş bırak düşürsün ne akıl veriyorsun değilmi? Suç benim ne gerek var 36 yaşındaki kadına laf anlatayım deminerde ruh hastası var beni bulur
Amin InşAllah kalp atışlarını duymayı bekliyoruz. Eksik olma duaların için.Buarada ozel olmazsa eger nekadar sure beklediniz ve insallah saglikla kucaginiza almak nasip olsun
Ovulasyon takibi falan yapabilirsin. Benim tek sıkıntım tek tüplü olmam değildi. Embriyo kaynaklı zannedildi oyüzden tüp bebeğe gittim. Okadar yıpranacağımı bilsem biraz daha direnirdim. Yumurta takibi falan yaptırırdım.Buarada ozel olmazsa eger nekadar sure beklediniz ve insallah saglikla kucaginiza almak nasip olsun
Defol topikten dengini bul o zaman mahalle karısı gibi dırdır yapma ben anne olamıyorum 3 tanede evladım öldü sen kimsin burdaki insanların yada benim dengim olasın yada denklik ilan edesin? Huzurumuzu kaçırma işine bak hadi defol
Biz düşünmeyiz zaten kaldı ki yokta banane bebesini düşürmüş acısını çekmiş bırak düşürsün ne akıl veriyorsun değilmi? Suç benim ne gerek var 36 yaşındaki kadına laf anlatayım deminerde ruh hastası var beni bulur
Biz düşünmeyiz zaten kaldı ki yokta banane bebesini düşürmüş acısını çekmiş bırak düşürsün ne akıl veriyorsun değilmi? Suç benim ne gerek var 36 yaşındaki kadına laf anlatayım deminerde ruh hastası var beni bulur
Allah sana bir daha o acıyı yaşatmasın annelik ,kadınlık ve bebeklerimizden Üzerinden hiçkimseyle kavga etmem ben ..kimseyi burdan vurmam ...umarım kalbin yumuşarda bir kasına bebeği düşerse düşsün demenin ne kadar ağır bir laf olduğunu anlayabilesin .Biz düşünmeyiz zaten kaldı ki yokta banane bebesini düşürmüş acısını çekmiş bırak düşürsün ne akıl veriyorsun değilmi? Suç benim ne gerek var 36 yaşındaki kadına laf anlatayım deminerde ruh hastası var beni bulur