Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Manukabal Manukabal S Sinemisarslan kizlar lutfen bi yanlis anlama yuzunden tartismayin. Olay tamamen taraflarin birbirini yanlis anlamasindan kaynakli diye dusunuyorum. Birbirimizi hosgorelim yeri gelirse bagislayici olalim. Burada ne guzel paylasimlarimiz oluyor birbirimize destek oluyoruz olumsuzluklari bir kenara birakip onumuze bakalim🥰

Yok canım açmıyor mesaj attım cevap vermiyor normalde geri dönüş yapardı karantinaya alınmış sanırım 😔😔😔oğlumada söyleyemedim çok seviyor çok üzülecek inşallah iyidir 🤲🤲🤲
canim umarim mesgul oldugu icin cevap veremiyordur🙏🏻

İnşallah🤲🤲🤲çok etkiledi beni 😔😔😔hep uzaktan dinliyoruz virüs bulaşmış tanıdığın birinin başına gelmesi çok farklıymış 😔
insan basina gelmeyince hikaye gibi dinliyor ama tanidigi birinde olmasi cok baska hissettiriyor gercekten😕

Manukabal Manukabal S Sinemisarslan kizlar lutfen bi yanlis anlama yuzunden tartismayin. Olay tamamen taraflarin birbirini yanlis anlamasindan kaynakli diye dusunuyorum. Birbirimizi hosgorelim yeri gelirse bagislayici olalim. Burada ne guzel paylasimlarimiz oluyor birbirimize destek oluyoruz olumsuzluklari bir kenara birakip onumuze bakalim🥰
Canım benim olayı doğmamış bebeğime ,anneliğime kadar kötürdü yazdıklarına bir baksana ./neyse ben hesap kapatıcam seninle burda konuştuğuma da çok memnun kaldım kendine bebeğine çok dikkat et herşey için teşekkürler

Canım benim olayı doğmamış bebeğime ,anneliğime kadar kötürdü yazdıklarına bir baksana ./neyse ben hesap kapatıcam seninle burda konuştuğuma da çok memnun kaldım kendine bebeğine çok dikkat et herşey için teşekkürler
tesekkur ederim ama keske boyle bisey olmasaydi. Hesap kapatmani gerektirecek bisey yok. Kendisi aslinda tanidigim kadariyla herkese yardimci olmaya calisan iyi niyetli birisi ama olay gereksiz buyudu yanlis secilmis birkac kelime yuzunden😕

Allah sana bir daha o acıyı yaşatmasın annelik ,kadınlık ve bebeklerimizden Üzerinden hiçkimseyle kavga etmem ben ..kimseyi burdan vurmam ...umarım kalbin yumuşarda bir kasına bebeği düşerse düşsün demenin ne kadar ağır bir laf olduğunu anlayabilesin .
Ya sen işine baksana hala laf sokuşturmaya çalışıyorsun mesela! Sen boş zamanında topik'i baştan sona bir oku bak bakalım hiç kimse birbirini kırmış mı incitmişmi? Birbirini yanlış anlamış karşısındaki ile itişmişmi? Evet banane senden düşecek cocugundan ne karışıyorum üzerime vazifemi değil banane düşmüş acı çekmişsin banane.. İşte bu tamamen vazifem olmayan şeylere cevap yazmaktan...

Amin InşAllah kalp atışlarını duymayı bekliyoruz. Eksik olma duaların için.
Ya ben çok şey geçirdim. Tüpüm alındıktan sonra 3 ay korunma önerdi doktor. Sonra 6 ay falan denedik olmadı. Zaten önceki gebeliklerim de ilerlememişti. Tüp bebek yaptırdık. İlki negatif 2.cisi sağlıklı embriyo olmasına rağmen boş gebelik oldu. 12 kasım kürtaj oldum. 1 ay bekledikten sonra aşılama yapılcaktı. İlk ay tedavi günümü kaçırdım başka nedenlerden dolayı. 2.ay virüs başlamıştı. Eşim erteleyelim dedi. İğneleri vurunursun sonra bişey çıkar ortalığın ne olacağı belli değil dedi. Erteledik. 3.ay kendiliğinden oldu. Çok şükür
Oncelikle gecmis olsun cok sey atlatmissiniz ama sabrinizin mukafati gelmis size insallah hersey istediginiz gibi olur guzel bir sonuca erisirsiniz🙏

Ovulasyon takibi falan yapabilirsin. Benim tek sıkıntım tek tüplü olmam değildi. Embriyo kaynaklı zannedildi oyüzden tüp bebeğe gittim. Okadar yıpranacağımı bilsem biraz daha direnirdim. Yumurta takibi falan yaptırırdım.
Bakalim once bi adet olayimda bu ay stresten kafaya taktim sanirim adetim 13 gun gecikti duphastona basladim

Bakalim once bi adet olayimda bu ay stresten kafaya taktim sanirim adetim 13 gun gecikti duphastona basladim
Haa onu diyorsan yapabiliyorsan hiçç kafaya takma zaten. Olacağı varsa Rabbim veriyor zaten. Okadar şeyden sonra şaka gibi kendiliğinden gebe kaldım. Midem fena bu ara tam şaşıramadım bile. İnşAllah ilerlerse kendime geldikten sonra dönüp şaşıracağım😆😆

Yahu bırak belirti aramayı ben ikizlere hamileyken gecen sene oruçtum sadece uyku halim olmuştu ondan önceki gebeliklerimde asla belirti yaşamadım. İdrara sıkışma bile 7.hafyadan sonra oluyor kuzum ✔ gögüs şişmem 8.haftamda oldu düşün. Millet abartıyor 😂
Abartıyor olur mu insanlar her bünye farklı benim gebelikte adet tarihinden bir hafta önce catlarcasina süt dolmuş gibi büyük ve hassas oluyor, oğlum goguslerime oynarken ya da sarılırken değecek diye ödüm kopuyordu 6. Hafta gibi de indi şişlik

Abartıyor olur mu insanlar her bünye farklı benim gebelikte adet tarihinden bir hafta önce catlarcasina süt dolmuş gibi büyük ve hassas oluyor, oğlum goguslerime oynarken ya da sarılırken değecek diye ödüm kopuyordu 6. Hafta gibi de indi şişlik
Adetten öncemi oldu sizin? Ben hiç yaşamadım ondan soruyorum.🥰 Ne kadar kala yaşadınız? 🙏🏽

X