Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugün karnım tatlı tatlı sancıdı hep az önce baya sıvı şekilde çok açık kahve iki damla leke oldu ped taktım regl erken mi başlıcak acaba
yarini bekle bakalim canim ilac falan icme bu ara

Arkadaslar 3 kımyasal gebellık gecırdım genetık testı yaptırıyor cogu kişi ama ben bu surecte gıdıpte yaptıramam acaba genetık bır sorun mu var kan pıhtılasması falan mı var dıyede ıcım ıcını yıyor bazı yerlerde coraspın kullanılıyor yazıyor ama doktor tavsıye etmeden ve asıl sorunun ne oldugunu bılmeden kafama gore ılacta almak ıstemıyorum acıkcası aranızda benım gıbı veya benden fazla kımyasal gecırıp dogal bır sekılde hamıle kalıp dogum yapan var mı

Ben 4 kez kimyasal yaşadım genetik test muhakkak yaptır ben yaptırdım 2 genim heterozigot çıktı doktor hergün asprin içmemi söyledi gebelik başlayınca da iğne vurunucam riskli gebelik uzmanı na gitsen daha iyi hangi şehirdesin özel hastaneler daha boş orayı tercih edebilirsin ama genetik test fakülte hastaneleri yapıyor

Tesekkurederımcevap ıcın peki testı yaptırmak ıcın kadın doguma gıdıp test mı ıstıyoruz dıyecegız yoksa kendımız unıversıtede ılgili bolume gıdıp yaptırabılıyormuyuz?nereye gıdecegız ?ılgılı bolum hangısı ?test ne sekılde oluyor ?sızden ve esınızden kan mı aldılar anlatabılırmısınız hıcbır bılgım yok saolun sımdıden

Tıbbı genetik bölümüne gideceksiniz eşinle beraber ama öncesinde ben randevu aldım internetden o bölüm için eşinle kan veriyorsunuz hem pıhtılaşmaya hemde eşinle genetik bir sorun varmı bakılıyor doktora düşük yaptığınızı söylersiniz hangi şehirdesiniz

Bursa

Parası sorun değil derseniz özel labaratuvar lar var testi yapan

İhtisas eğitim ve araştırma hastanesi tıbbı genetik kliniği var ordan deneyin internetden

Bende bir kimyasal birde boş gebelik geçirdim bana da herhangi bir test yapmadılar ne yazık ki kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum bende maranki limon suyu içsin kan pıhtılaşması olan gebeler demişti. Ovülasyon tarihimden beri limon suyu içiyorum bende.çitf çizgiyi gördüm bu ay ama adet tarihimin geçmesini bekliyorum doktora gitmek için.faydası olacak mı merak ediyorum.

Limon suyunu İbrahim saraçoğlu da demişti suyla katıştırıp sabahları

ben bebek aspirini iciyorum onlem olarak doktorumda onayladi devam et dedi

ben bebek aspirini iciyorum onlem olarak doktorumda onayladi devam et dedi
Bende içsem mi diye düşünmüştüm aslında ama doktorum ne sorsam sende sıkıntı yok diyor çekinmiştim sormaya sonra da zararı olur diye içmemiştim.teşekkür ederim aklımda olsun bebek aspirinide.

çok tatlısın ya. Rabbim gönlünün güzelliği için sana da mutluluktan ağlayacağın hayırlı olaylar yaşatsın.

Pekı test yapılmısmıydı sıze yoksa sadece onlem amaclı mı basladınız.gebe oldugunuzu gorunce mı basladınız yoksa yumurtlama ıle bırlıktemı
hayir test yapilmadi kendim okuyup arastirmalarima gore bi zarari olmadigini ogrendikten sonra icmeye basladim onceki adetten sonra baslamistim sanirim yumurtlama doneminden once iciyordum yani. Doktorda 10. haftaya kadar devam et icmeye dedi. Sonra biraktiracak mi baska bi ilaca mi gececek ne olacak bilmiyorum simdilik folik asit ve bebek aspirinine devam ediyorum

Aradıgım bılgı tam olarak buydu cok tesekkurler bende kullanmaya baslayayım

Kızlar sigara kullanıyor musun? Yani pozitifi gördükten sonra hemen bıraktım ama ciddi zorlanıyorum artık kafamdan atamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…