Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin nasıl geçiyor canım

Bugün herkes çok durgun hava mı çarptı hepimize
benim mide bulantim ve cok halsizligim var sanirim bulantilar iyiden iyiye hissettirecek kendini. Baska seylere odaklanip bulantiyi unutmaya calisiyorum

Midem fena canım bugün biraz yatıştı. Çıkarıyordum hep. Daha öncekilerde böyle olmamıştı. Gerisi de bi sıkıntı yok şükür iğneye ilaca devam.
benim mide bulantim ve cok halsizligim var sanirim bulantilar iyiden iyiye hissettirecek kendini. Baska seylere odaklanip bulantiyi unutmaya calisiyorum
Ay sizin bulantılar başlamış limon falan yiyin içiniz açılır bulantı için ilaç verir doktor belki gittiğinizde

Ay sizin bulantılar başlamış limon falan yiyin içiniz açılır bulantı için ilaç verir doktor belki gittiğinizde
canim patates salatasi cekiyor aksama yapicam bol limonlu icim acilir

Ya kizlar aklima kotuyu getirmeyim diyorum ama engel olamiyorum cuma gunu ya bebek gorunmezse diye. Bos gebeligin belirtisi olur mu ne biliyim kanama akinti vs.
Canım ben hastanede çalışıyorum çok böyle hasta geliyor eğer kese göründüyse bence korkmana gerek yok cnk dış gebelikte beta yükseldiğim halde kese rahimde görünmüyor.Senin kese görünmüş

Canim dis gebelik degil bos gebeligi sormustum ben. Kese olusup da embriyonun gelisememesi bebek olmamasi durumu yani

Merhaba ben bir kimyasal birde kalp atışı başlamadığı için kürtaj geçirdim düşük yani.Sanırım şu an yine hamileyim henüz adet günüme 1 gün var ama çift çizgiyi gördüm.baya kasık ve bel ağrım var normal mi bu bilmiyorum çok endişeliyim

Yedikten sonra rahatsız ediyor beni canım. Tansiyonum normalde 100/60 larda limon da tansiyon düşürüyor ya oyüzden yiyemiyorum.
Kontrole gidene kadar geçmezse söylemeyi düşünüyorum doktora.

Canım geçmişinde kürtaj olduğu için reglin gecikince bi doktora görün bence geciktirmeden ama ağrılar normal bence ilk aylarda olan ağrılar

Canım geçmişinde kürtaj olduğu için reglin gecikince bi doktora görün bence geciktirmeden ama ağrılar normal bence ilk aylarda olan ağrılar
İnşallah öyledir çok teşekkür ederim Bir kaç gün bekleyip gideyim en iyisi o zaman doktora.Doktora gitmeyede korkuyorum artık hep olumsuz şeyler duydum şimdiye kadar sanki hep olumsuz olacak gibi hissediyorumSevinemedim bile çift çizgiye

Hava çarptı birde bugün temizlik alış veriş yemek tatlı çamaşır bulaşık vs derken iftara herşey hazır oldu ama bende bittim
minseo belki adet değildir hamile arkadaşlarım keyifle gözlerim dolarak okuyorum yazdıklarınızı keşke yan yana olsakta canınız ne istiyorsa hazırlayıp yedirsem sizlere ponçiklere yarasa keyfimiz bol olsun

Kötüyü düşünme canım her hamilelik temiz bir sayfa öyle düşün diğerleri ile bir bağlantısı yok hepsinin kaderi farklı kendini strese sokma dua et inşallah her şey çok güzel ilerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…