- 12 Nisan 2020
- 129
- 55
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim arkadaş arada bir içiyordu çok bunaldığında doktor izin vermişti doktorla bir konuşsan o daha iyi bilirHamile kalıp sigara bırakan varsa neler yaptınız mesela
Doktorlar evet çok zorlandığın anda bir iki tane diyen var ama işte ona bile korkuyorum kafada bitirmeyi bir başarabilsemBenim arkadaş arada bir içiyordu çok bunaldığında doktor izin vermişti doktorla bir konuşsan o daha iyi bilir
Ben içilmesine kesinlikle karşıyım bi şekilde kendine hakim ol bence direk bebeğe zararı var çocuğun ya astım hastası doğar ya kalp hastası ya da başka kronik bi hastalık ile ve erken doğum yapmana sebep olur nikotin kandaki oksijeni tüketiyor. Ömür boyu vicdan azabı çekmene sebep olacak bişeyi yapma bebeğine bişey olursa ya hep acaba benim yüzümden mi dersin.Doktorlar evet çok zorlandığın anda bir iki tane diyen var ama işte ona bile korkuyorum kafada bitirmeyi bir başarabilsem
hayirlisi olsun bidahaki ay gelmez insallah canimBu arada reglim gelmeye başladı
Kimyasaldan sonraki ilk deneme olmadı bu haftaiçi hormon testi yaptıracağım mayısa allah kerimhayirlisi olsun bidahaki ay gelmez insallah canim
Ben sakız la bırakmıştım nikotin sakızı çok mide bulandırıcıDoktorlar evet çok zorlandığın anda bir iki tane diyen var ama işte ona bile korkuyorum kafada bitirmeyi bir başarabilsem
ilk kimyasaldan sonra olabiliyor oyle seyler malesef sanirim psikolojikKizlar bir sorum olacak, nisanin 9unda baslayan kanamayla kimyasal gebelik yasadim, 15gun artip azalan kanamayla kanamam devam etti, hatta ilk dort gunun sonunda kanama kesildi uc gun sonra tekrar basladi, simdi sorum su o kanama kesildiginde birliktelik oldu ve yedi gun once birliktelik oldu ben daha adet olmadim, ama benden uc gudur kahverengi leke geliyor, ve onkaahverengi leke bugun seffaflasmaya basladi, koku hassasiyeti var bas donmesi hafiften, bel agrisi, gogus sizisi, hafif bulanti, ama bugun test yaptim negatif, sizce gebelik varmidir cok istiyorum
Hayirlisi olsun napalim Allah buyukilk kimyasaldan sonra olabiliyor oyle seyler malesef sanirim psikolojik
uzulmeyin sonraki ay tekrar denersiniz vardir bunda da bi hayir. Hem rahim bu aybbiraz dinlenmis olur.Hayirlisi olsun napalim Allah buyuk☹
Geçmiş olsun kendinizi ilk şart olarak hamileliğe şartlamayın öncelikle kendi beden sağlığınıza öncelik verin hormon ve diğer tetkiklerinizi mutlaka yaptırın mesela hamileliğe engel olacak bi durum varsa geç olmadan tedavisine başlarsınız aksi halde hamile kalamadım diye de üzülmeyin vücut her zaman sağlıklı gebeliği arar sağlıksız döllenen embriyo malesef ya erken dönemde kimyasal ile sonlanıyor ya ileri dönemde kürtaj ile. Kendinizi sürekli dinlerseniz bir sürü belirti bulursunuz ve her ayın sonunda psikolojik olarak bir yıkım yaşarsınız. ben bu süreçte kendimi dinlememeyi öğrendim ve bu ay hamile olmadığıma adım gibi emindim mesela. benim de kimyasaldan sonraki ilk denememdi olmadı, bu hafta eksik kalan hormon testlerini de yaptıracağım sonra reglden bittikten sonra akışına bırakacağım zihni buna yoğunlaştırmayın yoksa odak noktanız haline gelir ve çevredeki tüm iyi kötü enerjiyi burada toplarsınız. "Su akar yolunu bulur" Önce sizin sağlığınız ve psikolojiniz. Mutlu olmaya çalışın, olumsuzlukları arkada bırakın ve hamile kalmak için değil de "Sağlıklı bir hamilelik" için dua edin evrene mesaj gönderin. Niyetlerimiz ve burda geçen kodlar çok önemli unutmayın. Bunları yoluna koyarsanız devamı gelirKizlar bir sorum olacak, nisanin 9unda baslayan kanamayla kimyasal gebelik yasadim, 15gun artip azalan kanamayla kanamam devam etti, hatta ilk dort gunun sonunda kanama kesildi uc gun sonra tekrar basladi, simdi sorum su o kanama kesildiginde birliktelik oldu ve yedi gun once birliktelik oldu ben daha adet olmadim, ama benden uc gudur kahverengi leke geliyor, ve onkaahverengi leke bugun seffaflasmaya basladi, koku hassasiyeti var bas donmesi hafiften, bel agrisi, gogus sizisi, hafif bulanti, ama bugun test yaptim negatif, sizce gebelik varmidir cok istiyorum
Senin adına çok sevindim kuzum yeni ayda sağlık ve güzellikler bizimle olsunKızlaaarrr merhaba adetini görmeye başladım dış gebeliği atlattım artık ikinci adetimi gördükten sonra devam edeceğizdozu düşük olduğu için doktorum sakınca görmedi sonrası için sonraki gebeliği bile etkilemiyor dedi.. işte böyle bu ay geçsin sonraki yumurtlamaya yetişeceğim inşaallah bakalım dualarım sizlerleeee Çook şükür atlattım bir haftada herşey yoluna girdi çok korkuyordum ama rabbim büyüktür herşeyi ne güzelde yoluna koydu.....
Şu an onu zaten yapamam neyse ki kendimi dışarı atmak hatta duşa girmek iyi geldi bugün çok sağolBen sakız la bırakmıştım nikotin sakızı çok mide bulandırıcı
İçime doğuyor bir kaç aya sende hamile kalacaksın demedi demeKimyasaldan sonraki ilk deneme olmadı bu haftaiçi hormon testi yaptıracağım mayısa allah kerim
Aminnnn canımmçok tatlısın ya. Rabbim gönlünün güzelliği için sana da mutluluktan ağlayacağın hayırlı olaylar yaşatsın.
Canım inşallah sağlıklı olması önceliğim zamanın hiç önemi yokİçime doğuyor bir kaç aya sende hamile kalacaksın demedi deme