İnşallahKötüyü düşünme canım her hamilelik temiz bir sayfa öyle düşün diğerleri ile bir bağlantısı yok hepsinin kaderi farklı kendini strese sokma dua et inşallah her şey çok güzel ilerler
Kolay gelsin canımHava çarptı birde bugün temizlik alış veriş yemek tatlı çamaşır bulaşık vs derken iftara herşey hazır oldu ama bende bittim
minseo belki adet değildir hamile arkadaşlarım keyifle gözlerim dolarak okuyorum yazdıklarınızı keşke yan yana olsakta canınız ne istiyorsa hazırlayıp yedirsem sizlere ponçiklere yarasa keyfimiz bol olsun
Güzel haberlerini bize ver mutlaka inanıyorum her şey yolunda gidecekİnşallahiçimi rahatlattın canım Allah razı olsun.inşallah isteyen herkese nasip olur sağlıkla sıhhatle tez zamanda inşallah
İnşallah canım veririm tabi ki.eğer olumlu olursa süreçte bi sürü şey deneme fırsatım oldu faydası oldu mu bilmiyorum ama bebiş istediğim ay çift çizgiyi gördümGüzel haberlerini bize ver mutlaka inanıyorum her şey yolunda gidecek
Tabi canım paylaş mutlaka farklı şeyler varsa biz de denerizİnşallah canım veririm tabi ki.eğer olumlu olursa süreçte bi sürü şey deneme fırsatım oldu faydası oldu mu bilmiyorum ama bebiş istediğim ay çift çizgiyi gördüm☺faydası olan şeyleri tavsiyede veririm sağlıklı bir gebelik olduğuna emin olunca
Keseyi gördüysen 3 hafta olması biraz saçma değil mi yaBugün keseyi gördüm 7mm dendi .Kendi doktoruma 13 ünden önce gidemediğim için bana yakın iki ayrı hastanede kontrole gittim biri 5 hafta diyor biri 3 hafta 3 günbiz bazı uygulamalardan haftayı hesaplayabiliyoruz ama ne kadar güvenilir sizce
Keseyi gördüysen 3 hafta olması biraz saçma değil mi yabence en az 5 hafta olması lazım
Bana da 5 hafta olması mantıklı geliyor kese şu an çok minik dedi 1 haftaya büyümesi lazım dedim bakalım kalp sesini duyana kadar beklicez artık
Keşke
Sinemis Çerkez ismi de ondan sordumKeşkehem anne hem bana Rize ama İstanbul’da doğdum yaşıyorum sen
Çok iyi wallahiSinemis Çerkez ismi de ondan sordumbenim annem Çerkez babam egeli ben doğma büyüme izmir
dollenmeden sonra hesaplamistir belki o drKeseyi gördüysen 3 hafta olması biraz saçma değil mi yabence en az 5 hafta olması lazım
Olabilir ama normalde son regl tarihi baz alınıyor diye biliyorumdollenmeden sonra hesaplamistir belki o dr
evet oyle ama 3 haftalikken kese imkansiz sankiOlabilir ama normalde son regl tarihi baz alınıyor diye biliyorum
evet oyle ama 3 haftalikken kese imkansiz sanki
5 hafta daha mantıklı geliyor bana da senin ilk kese ne çıkmıştı kaç haftalık görmüştüm peki
guzel haberlerle gel13 Mayıs aldım randevuyu istediğim doktordan şimdilik sağlıklı bir gebelik denmesi rahatladım yazarım zaten size zaten canlar ☺