Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kötüyü düşünme canım her hamilelik temiz bir sayfa öyle düşün diğerleri ile bir bağlantısı yok hepsinin kaderi farklı kendini strese sokma dua et inşallah her şey çok güzel ilerler
İnşallahiçimi rahatlattın canım Allah razı olsun.inşallah isteyen herkese nasip olur sağlıkla sıhhatle tez zamanda inşallah

Kolay gelsin canım nasip kuzum ben kendimi adet olacakmış gibi programladım olursa sürpriz olacak ama bence ihtimal yok

Güzel haberlerini bize ver mutlaka inanıyorum her şey yolunda gidecek
İnşallah canım veririm tabi ki.eğer olumlu olursa süreçte bi sürü şey deneme fırsatım oldu faydası oldu mu bilmiyorum ama bebiş istediğim ay çift çizgiyi gördümfaydası olan şeyleri tavsiyede veririm sağlıklı bir gebelik olduğuna emin olunca

Tabi canım paylaş mutlaka farklı şeyler varsa biz de deneriz

Bugün keseyi gördüm 7mm dendi .Kendi doktoruma 13 ünden önce gidemediğim için bana yakın iki ayrı hastanede kontrole gittim biri 5 hafta diyor biri 3 hafta 3 gün biz bazı uygulamalardan haftayı hesaplayabiliyoruz ama ne kadar güvenilir sizce

Keseyi gördüysen 3 hafta olması biraz saçma değil mi ya bence en az 5 hafta olması lazım

Kızlar bugün karnım tatlı tatlı sancıdı hep az önce baya sıvı şekilde çok açık kahve iki damla leke oldu ped taktım regl erken mi başlıcak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…