Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorlar evet çok zorlandığın anda bir iki tane diyen var ama işte ona bile korkuyorum kafada bitirmeyi bir başarabilsem
Ben içilmesine kesinlikle karşıyım bi şekilde kendine hakim ol bence direk bebeğe zararı var çocuğun ya astım hastası doğar ya kalp hastası ya da başka kronik bi hastalık ile ve erken doğum yapmana sebep olur nikotin kandaki oksijeni tüketiyor. Ömür boyu vicdan azabı çekmene sebep olacak bişeyi yapma bebeğine bişey olursa ya hep acaba benim yüzümden mi dersin.

Kizlar bir sorum olacak, nisanin 9unda baslayan kanamayla kimyasal gebelik yasadim, 15gun artip azalan kanamayla kanamam devam etti, hatta ilk dort gunun sonunda kanama kesildi uc gun sonra tekrar basladi, simdi sorum su o kanama kesildiginde birliktelik oldu ve yedi gun once birliktelik oldu ben daha adet olmadim, ama benden uc gudur kahverengi leke geliyor, ve onkaahverengi leke bugun seffaflasmaya basladi, koku hassasiyeti var bas donmesi hafiften, bel agrisi, gogus sizisi, hafif bulanti, ama bugun test yaptim negatif, sizce gebelik varmidir cok istiyorum

ilk kimyasaldan sonra olabiliyor oyle seyler malesef sanirim psikolojik

Geçmiş olsun kendinizi ilk şart olarak hamileliğe şartlamayın öncelikle kendi beden sağlığınıza öncelik verin hormon ve diğer tetkiklerinizi mutlaka yaptırın mesela hamileliğe engel olacak bi durum varsa geç olmadan tedavisine başlarsınız aksi halde hamile kalamadım diye de üzülmeyin vücut her zaman sağlıklı gebeliği arar sağlıksız döllenen embriyo malesef ya erken dönemde kimyasal ile sonlanıyor ya ileri dönemde kürtaj ile. Kendinizi sürekli dinlerseniz bir sürü belirti bulursunuz ve her ayın sonunda psikolojik olarak bir yıkım yaşarsınız. ben bu süreçte kendimi dinlememeyi öğrendim ve bu ay hamile olmadığıma adım gibi emindim mesela. benim de kimyasaldan sonraki ilk denememdi olmadı, bu hafta eksik kalan hormon testlerini de yaptıracağım sonra reglden bittikten sonra akışına bırakacağım zihni buna yoğunlaştırmayın yoksa odak noktanız haline gelir ve çevredeki tüm iyi kötü enerjiyi burada toplarsınız. "Su akar yolunu bulur" Önce sizin sağlığınız ve psikolojiniz. Mutlu olmaya çalışın, olumsuzlukları arkada bırakın ve hamile kalmak için değil de "Sağlıklı bir hamilelik" için dua edin evrene mesaj gönderin. Niyetlerimiz ve burda geçen kodlar çok önemli unutmayın. Bunları yoluna koyarsanız devamı gelir

Kızlaaarrr merhaba adetini görmeye başladım dış gebeliği atlattım artık ikinci adetimi gördükten sonra devam edeceğizdozu düşük olduğu için doktorum sakınca görmedi sonrası için sonraki gebeliği bile etkilemiyor dedi.. işte böyle bu ay geçsin sonraki yumurtlamaya yetişeceğim inşaallah bakalım dualarım sizlerleeee Çook şükür atlattım bir haftada herşey yoluna girdi çok korkuyordum ama rabbim büyüktür herşeyi ne güzelde yoluna koydu.....

Senin adına çok sevindim kuzum yeni ayda sağlık ve güzellikler bizimle olsun

bir şeyi merak ettim sat ve bat tarihi ne oluyor ikiside farklı tarihler mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…