Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
elinde test varsa yarin yapsana

ben cok sabirsizim ya hic beklemeyi beceremiyorum. Cuma gunu tekrar dr a gidicem ya hergun onunla ilgili ruyalar goruyorum bi gitsem gorsem rahatlicam
Doktorlar benim sinir sistemimi bozuyor ya şimdi gitsem biliyorum diceği şeyi daha çok erken 1 hafta sonra tekrar bakalım 2 günde bi kan ver artışa bakalım yok boş gebelik yok dış gebelik hiç bu strese giremem bi daha 10 gün beklerim daha iyi hem kimyasal riski ortadan kalkmış olur hem gidince direk kalp atışını falan duyayım istiyorum defalarca defalarca beni çok yıpratıyor psikolojik olarak

İlk hamileliğimde çok acele ettim 2. Sinde aynısını yapmıcam diye kendime söz verdim kalp atışını duyana kadar kendimi hamile saymam artık

Bu arada sabah bulantıları için sana bi ilaç söylicem onu doktoruna sor istersen cuma günü çok etkili bi ilaçmış bulantısı çok olanlarda çok işe yarıyormuş canım tugcekb ilacın adı prilam dr

İlk hamileliğimde çok acele ettim 2. Sinde aynısını yapmıcam diye kendime söz verdim kalp atışını duyana kadar kendimi hamile saymam artık
keske ben de sabredebilseydim ama malesef genel olarak sabirsiz biriyim

benim bulantim cok yok ya ara ara oluyor ama asiri degil tesekkur ederim yine de aklimda bulunsun

keske ben de sabredebilseydim ama malesef genel olarak sabirsiz biriyim
Ben de çok merak ediyorum ama biraz daha temkinliyim sanırım mesela ilk hamileliğimde aileme söylememiştim daha allahtan söylememişim diyorum hala da haberleri yok böyle bi durumdan 2. Sinde de 3 ay bitene kadar eşim dışında kimseye söylemeyeceğim kalp atışını duyana kadar eşime de söylemicem

hadi bakalim olsunda soylemesi kalsin

Amin InşAllah canım. Bi sorun çıkmaz InşAllah

Erken gebelik testin varsa 2 gün sonra çıkar testte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…