Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydin canim. Ben acayip bi aclik hissiyle uyandim bugun ama kalkasim yok sen nasilsin?Günaydın kızlar ne var ne yok
İyi canım ben de dün akşamdan beri kasıklarımda sancılar var regl geliyor sanırımgunaydin canim. Ben acayip bi aclik hissiyle uyandim bugun ama kalkasim yok☺ sen nasilsin?
yaa hayirlisi olsun canimİyi canım ben de dün akşamdan beri kasıklarımda sancılar var regl geliyor sanırım
Aynen canım bakalım ne zaman gelcek rahmimim kasılıp gevşediğini hissediyorum resmen bi rahatsızlık hissi varyaa hayirlisi olsun canim
sicak tut karnini canim belkide regl degildirAynen canım bakalım ne zaman gelcek rahmimim kasılıp gevşediğini hissediyorum resmen bi rahatsızlık hissi var
Bakalım kuzum çarşamba belli olur nasipsesicak tut karnini canim belkide regl degildir
Günaydın canım oruç halleri susuzlukla uyandım sen nasılsın ? bu arada tekrar test yaptım çizgi daha belirginGünaydın kızlar ne var ne yok
Kısmet bekle bakalımRegli beklicem kuzu erken gebelik yok elimde içimde regl olcam gibi bi his var
Harika canım benim de başım ağrıyor bugün çok, regli bekliyorum ben deGünaydın canım oruç halleri susuzlukla uyandım sen nasılsın ? bu arada tekrar test yaptım çizgi daha belirgin
Kaderimiz beklemek olduKısmet bekle bakalım
Canım evham yapma, artık kesen oluştu kanama olsa dahi progestan verir dinlenirsin geçer. Aksi durumu da düşünme kötüyü çağırma ben sanmıyorum öyle bişi olsunYa kizlar aklima kotuyu getirmeyim diyorum ama engel olamiyorum cuma gunu ya bebek gorunmezse diye. Bos gebeligin belirtisi olur mu ne biliyim kanama akinti vs.
Bildiğim kadarıyla yok. Ben yaşamadım canım. Aklına getirme öyle şeyler. Cuma kaç haftalık oluyor?Ya kizlar aklima kotuyu getirmeyim diyorum ama engel olamiyorum cuma gunu ya bebek gorunmezse diye. Bos gebeligin belirtisi olur mu ne biliyim kanama akinti vs.
kanama yok akinti da yok hatta. Ahh cuma bi gelse cok zor beklemekCanım evham yapma, artık kesen oluştu kanama olsa dahi progestan verir dinlenirsin geçer. Aksi durumu da düşünme kötüyü çağırma ben sanmıyorum öyle bişi olsun
5+6 olacak cumayaBildiğim kadarıyla yok. Ben yaşamadım canım. Aklına getirme öyle şeyler. Cuma kaç haftalık oluyor?
5+3 de sadece kese görükmüştü bende. Ki 2 boş gebelik geçirdim düşün tedirginliğimi. Eşimde boş gebelikten korkuyordu. Ameliyat gerekecek hastanelerin durumu da ortada diye.Çok şükür korktuğumuz başımıza gelmedi. Sende hetirme canım benim bize de iyi haberlerini ver InşAllah5+6 olacak cumaya
BEnce seninde olabilir insallahHarika canım benim de başım ağrıyor bugün çok, regli bekliyorum ben de
insallah canim5+3 de sadece kese görükmüştü bende. Ki 2 boş gebelik geçirdim düşün tedirginliğimi. Eşimde boş gebelikten korkuyordu. Ameliyat gerekecek hastanelerin durumu da ortada diye.Çok şükür korktuğumuz başımıza gelmedi. Sende hetirme canım benim bize de iyi haberlerini ver InşAllah
Olursa büyük sürpriz olur valla sıfır umutBEnce seninde olabilir insallah