Kan pıhtılaşması bakıldı mı? Bende sorun çıkmamasına rağmen belki bebek beslenemiyordur diye tedbir amaçlı kan sulandırıcı kullanıyorum. İnşAllah faydası olurBebek göründü ikisinde de ama kalp atışı alınmadı hiç..gelişimleri geride kaldı.6.haftayı hiç geçemedim.
Ya ne bilim insan bi umut bi belirti arıyor ufak tefek şeylere de umut bağlamak istemiyorumYahu bırak belirti aramayı ben ikizlere hamileyken gecen sene oruçtum sadece uyku halim olmuştu ondan önceki gebeliklerimde asla belirti yaşamadım. İdrara sıkışma bile 7.hafyadan sonra oluyor kuzumgögüs şişmem 8.haftamda oldu düşün. Millet abartıyor
Bakalım kuzum hayırlısı olsunBende geçtiğimiz ay belirti yaşamadım zaten negatif ama bazıları belirti yaşamayabiliyormuş inşallah sen hamilesindir
Ben de iftar hazırlığına başladım allahtan çay kahve sigara içmiyorum rahat geçiyorKızlar nasılsınızzzzramazan kahvesizlik beni bitirdi
valla ben kahve yaptim ama icemedim bugun mide bulantimda basladiKızlar nasılsınızzzzramazan kahvesizlik beni bitirdi
Allahım darısı başımavalla ben kahve yaptim ama icemedim bugun mide bulantimda basladi
Var gibi sanki reglden bir gün önde benim de böyle çıkmıştı telefon flaşını açıp bi de öyle bakarsan daha net görürsünEki Görüntüle 2628988 Hanimlar merhaba, cook silik cizgi var mi sizce yoksa bana mi oyle geliyor. Bugun Bat gunum kahverengi akintim var adetim bi baslayamadi. Gecen ay kimyasal yasamistim.
var gibiEki Görüntüle 2628988 Hanimlar merhaba, cook silik cizgi var mi sizce yoksa bana mi oyle geliyor. Bugun Bat gunum kahverengi akintim var adetim bi baslayamadi. Gecen ay kimyasal yasamistim.
Tek derdin kahve olsun cicim.Kızlar nasılsınızzzzramazan kahvesizlik beni bitirdi
Benim kimyasal başlamadan önce kahverengi akıntım olmuştuTesekkur ederim hanimlar cevapladiginiz icin. Ancak adet sokulmesi gibi k.rengi akinti nedir onu anlayamadim. Adet olucakmisim gibi hissediyorum. Gecen ay (kimyasalda) daha net cikmisti ve lekelenme yasamamistim. Kafam cok karisti
Tek derdin kahve olsun cicim.benim mide coştu 3 gündür.
Pıhtılaşma ve kromozom bozukluğu bakıldı sonuçlarım çıktı ama alamıyorum virüs durumlarından dolayı siz ne zaman başladınız kan sulandırıcıya ve şuan gebelik var mı?Kan pıhtılaşması bakıldı mı? Bende sorun çıkmamasına rağmen belki bebek beslenemiyordur diye tedbir amaçlı kan sulandırıcı kullanıyorum. İnşAllah faydası olur
Sanki dikkatli bakınca çok silik görünüyor ama bence bikaçgün sonra tekrar deneEki Görüntüle 2628988 Hanimlar merhaba, cook silik cizgi var mi sizce yoksa bana mi oyle geliyor. Bugun Bat gunum kahverengi akintim var adetim bi baslayamadi. Gecen ay kimyasal yasamistim.
Canım benimde kimyasaldan önce kahverengi akıntı oldu ama seninki yerleşme kanamasıda olabilir inşallah yerleşiyordur bebişinTesekkur ederim hanimlar cevapladiginiz icin. Ancak adet sokulmesi gibi k.rengi akinti nedir onu anlayamadim. Adet olucakmisim gibi hissediyorum. Gecen ay (kimyasalda) daha net cikmisti ve lekelenme yasamamistim. Kafam cok karisti
Kahverengi akıntı diyince tüylerim diken diken oluyorCanım benimde kimyasaldan önce kahverengi akıntı oldu ama seninki yerleşme kanamasıda olabilir inşallah yerleşiyordur bebişin