Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ne bilim insan bi umut bi belirti arıyor ufak tefek şeylere de umut bağlamak istemiyorum ilkine çok belirti olunca bu da öyle olur gibi geliyor

Hanimlar merhaba, cook silik cizgi var mi sizce yoksa bana mi oyle geliyor. Bugun Bat gunum kahverengi akintim var adetim bi baslayamadi. Gecen ay kimyasal yasamistim.

Tesekkur ederim hanimlar cevapladiginiz icin. Ancak adet sokulmesi gibi k.rengi akinti nedir onu anlayamadim. Adet olucakmisim gibi hissediyorum. Gecen ay (kimyasalda) daha net cikmisti ve lekelenme yasamamistim. Kafam cok karisti

Tesekkur ederim hanimlar cevapladiginiz icin. Ancak adet sokulmesi gibi k.rengi akinti nedir onu anlayamadim. Adet olucakmisim gibi hissediyorum. Gecen ay (kimyasalda) daha net cikmisti ve lekelenme yasamamistim. Kafam cok karisti
Benim kimyasal başlamadan önce kahverengi akıntım olmuştu

Kan pıhtılaşması bakıldı mı? Bende sorun çıkmamasına rağmen belki bebek beslenemiyordur diye tedbir amaçlı kan sulandırıcı kullanıyorum. İnşAllah faydası olur
Pıhtılaşma ve kromozom bozukluğu bakıldı sonuçlarım çıktı ama alamıyorum virüs durumlarından dolayı siz ne zaman başladınız kan sulandırıcıya ve şuan gebelik var mı?

Canım benimde kimyasaldan önce kahverengi akıntı oldu ama seninki yerleşme kanamasıda olabilir inşallah yerleşiyordur bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…