- 4 Ocak 2020
- 13
- 5
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile değilken mi canım benim hayatımda ilk kez oldu işte o da kimyasal geçirmeden 1 gün önce o da kanama başlıcağı için olmuş demek ki doktora kahverengi akıntı diyince hamilelikte pek istemediğimiz bi durum demiştiAslında kahverengi akıntı polikisti olanlardada oluyor
İnşallah bir dahaki gebelikte sağlıklı olur bir daha yaşamayız canımKahverengi akıntı diyince tüylerim diken diken oluyor
Canım bende polikist var ara ara kahverengi lekelenme oluyor.Bu arada kanama çok ağrılı oldu degilmi benim çok fenaydı bayılcaktımHamile değilken mi canım benim hayatımda ilk kez oldu işte o da kimyasal geçirmeden 1 gün önce o da kanama başlıcağı için olmuş demek ki doktora kahverengi akıntı diyince hamilelikte pek istemediğimiz bi durum demişti
TühKarışıklık çözüldü adet sökülmesiymiş o lekeler.. Umutlar bi dahaki aya kaldı inşaallah:)
Anladım bakalım pıhtılaşmada bişey çıkacak mı? Çok şükür var. Gebe kalınca başladım. 5+3 de ilk doktor kontrolümde.Pıhtılaşma ve kromozom bozukluğu bakıldı sonuçlarım çıktı ama alamıyorum virüs durumlarından dolayı siz ne zaman başladınız kan sulandırıcıya ve şuan gebelik var mı?
Saol canım eksik olmaÇok geçmiş olsun canım dikkat et
Çok güzel sağlıkla gelsin inşallah Ben çok çabuk hamile kalabiliyorum ama sağlıklı olmuyor o yüzden sonuçları almadan grbrlik düşünmüyorum umarım birşey çıkarsada kromozom bozukluğu çıkmaz da pıhtılaşma olur en azındanAnladım bakalım pıhtılaşmada bişey çıkacak mı? Çok şükür var. Gebe kalınca başladım. 5+3 de ilk doktor kontrolümde.
cok iyi bence keseyi gorebilirsiniz artikGünaydın Kızlar prş sabah betam 740 az önce yaptırdım yine 3210 değer nasıl sizce
Kuzum o yumurtlama kanaması olabilir benim de geçen ay yumurtlama dönemimde oldu benim kimyasal kanamamda hiç ağrım olmadı kuzum arkasından olduğum regl çok daha kötüydüCanım bende polikist var ara ara kahverengi lekelenme oluyor.Bu arada kanama çok ağrılı oldu degilmi benim çok fenaydı bayılcaktım
Canım harika yarın doktora git hemenGünaydın Kızlar prş sabah betam 740 az önce yaptırdım yine 3210 değer nasıl sizce
Gidicem tatlım aldım randevuyuCanım harika yarın doktora git hemen
Sende belirtiler var gibi sanki bana hamile gibi geliyorsunDün gece kasıklarımda sızı sancı batma gibi değilde içten içten baskı gibi ağrı bişiler vardı ama regl yaklaştığı için artık belirti olarak tanımlayamıyorum regl ile de alakalı olabilir bugün pikten sonra 12. Gün
Ben kimyasalla adet oldum .6 gün sürdü .Senin ayrı zamanlardamı olduKuzum o yumurtlama kanaması olabilir benim de geçen ay yumurtlama dönemimde oldu benim kimyasal kanamamda hiç ağrım olmadı kuzum arkasından olduğum regl çok daha kötüydü
Kimyasal kanamam da regl oldum sonra ben korundum bi regl daha oldum canım sonraki ayBen kimyasalla adet oldum .6 gün sürdü .Senin ayrı zamanlardamı oldu
Hım anladım canım insallah hamilesindir bende yarın test yaptırcamKimyasal kanamam da regl oldum sonra ben korundum bi regl daha oldum canım sonraki ay