Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım aynen 2 aydır Bebek istiyoruz az bi zaman olmasına rağmen beni bayağı yordu laboratuvar da çalışıyorum sürekli test yapmaktan sıkıldım
Akışına bırak canım bi hafta daha sabredersen doktora gittiğinde direk keseyi de görürsün için rahatlar

iSsra canım merak ettim haber ver bize
minseo yettim canım. Bi yorgunluk vardı üzerimde yeni aldım teli elime.
Kesenin içi gözüktüde kalp atışını duyamadı. 15 gün sonra gel dedi. Umudunuz var mı dedim tabiki var dedi. Bilemiyorum durum ne gösterecek duysak rahat ederdik biraz burukluk oldu tabi. Kötü bişey olmaması sevindirici.

Yolk kesesi göründümü yolk kesesi bebek içinde olduğunu gösteriyormuş

Çok şükür canım içini ferah tut sen onu da duyucaz

Kimyasal düşük sonrası adet düzenide bozuluyor ayda 2. Kez regl bugünde 6. Gün hala bitmedi kanama çok sinir bozucu

Kimyasal düşük sonrası adet düzenide bozuluyor ayda 2. Kez regl bugünde 6. Gün hala bitmedi kanama çok sinir bozucu
Allah Allah canım senin neden bu kadar etkilendi düzenin acaba haftan çok muydu senin kimyasal olduğunda acaba tam temizlenmedi mi rahim

Bugün yumurtlamamın 9. Günü ve ilk kez kasık sancıları hissetmeye başladım ve belimin sağ tarafından bacağıma bi ağrı iniyor

Evet canım döngü ile de alakalı sanırım benim döngüm 27 gün
Kizlar ben 11 Nisan'da adet oldm 16 sında bitti 16-18-21-23-24-25-28 günler oldu adetime 9 gün var ayın 24 yumurtlama günüydü 6 gün geçti bel ağrım var sadece hamilelik mi adet belirtismi anlaymyrm umutlanmak istemyrm

Allah Allah canım senin neden bu kadar etkilendi düzenin acaba haftan çok muydu senin kimyasal olduğunda acaba tam temizlenmedi mi rahim
Yok 800 oldu beta kese bile yoktu temizlenmiştir bukadar kan kaybına ilk reglide kocaman pıhtılar düştü şimdiki okadar çok değil ama 6 gün bitmedi

Valla benim de belim ağrıyor ama hiç umutlanmıyorum canım regl günü gelmeden bilemicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…