Akışına bırak canım bi hafta daha sabredersen doktora gittiğinde direk keseyi de görürsün için rahatlarEvet canım aynen 2 aydır Bebek istiyoruz az bi zaman olmasına rağmen beni bayağı yordu laboratuvar da çalışıyorum sürekli test yapmaktan sıkıldım
Aynen insallah çok teşekkür ederim size yazarım sonucuAkışına bırak canım bi hafta daha sabredersen doktora gittiğinde direk keseyi de görürsün için rahatlar
Mutlaka yaz canımAynen insallah çok teşekkür ederim size yazarım sonucu
Yolk kesesi göründümü yolk kesesi bebek içinde olduğunu gösteriyormuşminseo yettim canım. Bi yorgunluk vardı üzerimde yeni aldım teli elime.
Kesenin içi gözüktüde kalp atışını duyamadı. 15 gün sonra gel dedi. Umudunuz var mı dedim tabiki var dedi. Bilemiyorum durum ne gösterecek duysak rahat ederdik biraz burukluk oldu tabi. Kötü bişey olmaması sevindirici.
Yolk kesesi demedi de keseyi ve içini gördüm dedi. Bi daha ki geldiğinde kalp atışı var mı diye bakıcam dedi. epey de uzun baktıYolk kesesi göründümü yolk kesesi bebek içinde olduğunu gösteriyormuş
Hmm inşallah duyarsın cnmYolk kesesi demedi de keseyi ve içini gördüm dedi. Bi daha ki geldiğinde kalp atışı var mı diye bakıcam dedi. epey de uzun baktı
Çok şükür canım içini ferah tut sen onu da duyucazminseo yettim canım. Bi yorgunluk vardı üzerimde yeni aldım teli elime.
Kesenin içi gözüktüde kalp atışını duyamadı. 15 gün sonra gel dedi. Umudunuz var mı dedim tabiki var dedi. Bilemiyorum durum ne gösterecek duysak rahat ederdik biraz burukluk oldu tabi. Kötü bişey olmaması sevindirici.
İnşAllah canım InşAllahÇok şükür canım içini ferah tut sen onu da duyucaz ❤
Allah Allah canım senin neden bu kadar etkilendi düzenin acaba haftan çok muydu senin kimyasal olduğunda acaba tam temizlenmedi mi rahimKimyasal düşük sonrası adet düzenide bozuluyorayda 2. Kez regl bugünde 6. Gün hala bitmedi kanama çok sinir bozucu
yasasiiiinBugün yumurtlamamın 9. Günü ve ilk kez kasık sancıları hissetmeye başladım ve belimin sağ tarafından bacağıma bi ağrı iniyor
Ben yine de umutlanmıyorum ya ne bilimyasasiiiin
surda kac gun kaldi ogrenmeye sanki sabirBen yine de umutlanmıyorum ya ne bilim
Kizlar ben 11 Nisan'da adet oldm 16 sında bitti 16-18-21-23-24-25-28 günler oldu adetime 9 gün var ayın 24 yumurtlama günüydü 6 gün geçti bel ağrım var sadece hamilelik mi adet belirtismi anlaymyrm umutlanmak istemyrmEvet canım döngü ile de alakalı sanırım benim döngüm 27 gün
Yok 800 oldu beta kese bile yoktu temizlenmiştir bukadar kan kaybına ilk reglide kocaman pıhtılar düştü şimdiki okadar çok değil ama 6 gün bitmediAllah Allah canım senin neden bu kadar etkilendi düzenin acaba haftan çok muydu senin kimyasal olduğunda acaba tam temizlenmedi mi rahim
Valla benim de belim ağrıyor ama hiç umutlanmıyorum canım regl günü gelmeden bilemicezKizlar ben 11 Nisan'da adet oldm 16 sında bitti 16-18-21-23-24-25-28 günler oldu adetime 9 gün var ayın 24 yumurtlama günüydü 6 gün geçti bel ağrım var sadece hamilelik mi adet belirtismi anlaymyrm umutlanmak istemyrm
Aynen bende umutlanmak istemyrmValla benim de belim ağrıyor ama hiç umutlanmıyorum canım regl günü gelmeden bilemicez