Yap tabi iyi olur benim ilk oğlan 32 haftalık doğunca hiç bir hazırlık yapamadım pijama bile alamadım kendime bebek kıyafeti alamadım görümcelerim alıp getirdi hastaneye 2 cide önden herşeyi hazırladımBenim daha bebek yok bi de olsa neler yapcam
Amin öyle vallaBenim anneme belden vurmuş doğum sancısıay allah doğuranın yardımcısı olsun çok zor
Hadi inşallahBugün yumurtlamamın 9. Günü ve ilk kez kasık sancıları hissetmeye başladım ve belimin sağ tarafından bacağıma bi ağrı iniyor
İyiyiz canım bıraktığın gibi asıl senden naberKızlarrrr nasılsınız? Şükür kendime geldim toparlandı gibi herşeyherkes iyimi? İftar sonrası kahveler benden
İyidir canım sevindim yoluna girmesineKızlarrrr nasılsınız? Şükür kendime geldim toparlandı gibi herşeyherkes iyimi? İftar sonrası kahveler benden
6 kişi oldu hamile darısı bize inşallahKızlar bende durumlar negatif sizde durumlar nedir? Aranızda hamile olan var mı
Çok sevindim toparlanmana.Kızlarrrr nasılsınız? Şükür kendime geldim toparlandı gibi herşeyherkes iyimi? İftar sonrası kahveler benden
Selam canım 6 mayısta belli olacak benim ama belirti yaşamıyorum olmama ihtimali yüksekKızlar bende durumlar negatif sizde durumlar nedir? Aranızda hamile olan var mı
Merhaba canım hastaneyi arayıp öğrensen sonuçları söylemiyorlar mı ya da gittiğin doktoru arasan yardımcı olurMerhaba kızlar..2düşük geçmişim var ikisinde de kalp atışı alınamadı gelişim durdu.8haftalık olması gerekirken misal 5+6da fln kalıyordu.
Genetik test yapıldı bana ve eşime sonuçlar çıktı ama virüs muhabbeti yüzünden gidip alamıyorum.
Çok merak ediyorum sonuçları
Benim gibi hiç kalp atışı alamayan var mı gebeliklerinde ?
Canım bir kere aradım genetiğe bağlarmısınız dedim bağlıyoruz dediler..bekledim bekledim açan yok gel kapanıyor.Ki telefonda vermiyorlarmış sonuçları bizzat biz yada eşimize elden teslim ediliyormuşMerhaba canım hastaneyi arayıp öğrensen sonuçları söylemiyorlar mı ya da gittiğin doktoru arasan yardımcı olur
iyiyiz sukurKızlarrrr nasılsınız? Şükür kendime geldim toparlandı gibi herşeyherkes iyimi? İftar sonrası kahveler benden
Çok geçmiş olsun. Evet telefonda bilgi vermiyorlar. Sadece sonucun çıkıp çıkmadığını söylüyorlar. Ama e-nabıza düşer belki. Kesenin içinde bebek göründü mü yoksa boşmuyduCanım bir kere aradım genetiğe bağlarmısınız dedim bağlıyoruz dediler..bekledim bekledim açan yok gel kapanıyor.Ki telefonda vermiyorlarmış sonuçları bizzat biz yada eşimize elden teslim ediliyormuş
Bana kalsa hastaneye çoktan gidicem de sıkıntılı durumlar.. karantinada hastalar var eşim, ailem yollamıyor.. bide ordakiler düşünür mü şimdi koyun can derdinde kasap et derdinde misali.Bekliyorum bende.
Bebek göründü ikisinde de ama kalp atışı alınmadı hiç..gelişimleri geride kaldı.6.haftayı hiç geçemedim.Çok geçmiş olsun. Evet telefonda bilgi vermiyorlar. Sadece sonucun çıkıp çıkmadığını söylüyorlar. Ama e-nabıza düşer belki. Kesenin içinde bebek göründü mü yoksa boşmuydu
Yahu bırak belirti aramayı ben ikizlere hamileyken gecen sene oruçtum sadece uyku halim olmuştu ondan önceki gebeliklerimde asla belirti yaşamadım. İdrara sıkışma bile 7.hafyadan sonra oluyor kuzumSelam canım 6 mayısta belli olacak benim ama belirti yaşamıyorum olmama ihtimali yüksek
Bakalım bu ay geçtide öteki aya kısmetiyiyiz sukurCok sevindim herseyin yoluna girmesine, kaldiginiz yerden devam o zaman calismalara
Baya olmuş inşallah kalan kısımda kısa sürede güzel haberler verir6 kişi oldu hamile darısı bize inşallah
Bende geçtiğimiz ay belirti yaşamadım zaten negatif ama bazıları belirti yaşamayabiliyormuş inşallah sen hamilesindirSelam canım 6 mayısta belli olacak benim ama belirti yaşamıyorum olmama ihtimali yüksek