Ayy inşallah yaBenim bu gebeliğimi doğum günümün olduğu ay öğrendim. Sana da nasip olur InşAllah. Bütün isteyenlere
Tam günümde oldum 27 gün sonraKızlar düşükten ne kadar sonra adet oldunuz?
Normalde adetim çok düzenlidir hiç şaşmaz ama 7 gün gecikt test yaptım hamilelik çıkmadı kafam karıştı neden böyle oldumTam günümde oldum 27 gün sonra
Bazı kişilerde gecikme yaşanıyor canımNormalde adetim çok düzenlidir hiç şaşmaz ama 7 gün gecikt test yaptım hamilelik çıkmadı kafam karıştı neden böyle oldum
4 gun gecikmisti benimKızlar düşükten ne kadar sonra adet oldunuz?
Canım çok sevindim inşallah en kısa sürede yoluna girer her şey
Ay çok sevindim arkadaşım inşallah düzelir
40 gün sonra ilaçla oldu bu ay 19 gün sonra tekrar oldumKızlar düşükten ne kadar sonra adet oldunuz?
insallah canim cok onemli problemler olmadikca zaman herseyin ilacidir
Ooo senin de çok geç olmuş ya peki daha önceden düzensizlik varmıydı40 gün sonra ilaçla oldu bu ay 19 gün sonra tekrar oldum
Benim 7 gün oldu normalde çok düzenlidir reglim4 gun gecikmisti benim
Yoktu düzenliydiOoo senin de çok geç olmuş ya peki daha önceden düzensizlik varmıydı
Hayırlı olsun canım kan ver mutlakaArkadaşlar merhaba geçen a ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetime 1 gün kala test yaptım silik çıktı .Tekrar kimyasal gebelik diye korkuyorum.Batmalar ve belimde ağrı var sizin fikrinizi almak istedimEki Görüntüle 2627471 Eki Görüntüle 2627471
Çok teşekkür ederim kan vermek için 10 gün falan beklemeyi düşünüyorum kesinleşsin diyeHayırlı olsun canım kan ver mutlakarabbin korktuğuna uğratmasın ✔
Anladım canım tamam teşekkür ederimYoktu düzenliydi