Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar napıyosunuz bakalım 🌼 bugün belimde kötü bi ağrı var dün gece yine hiç uyuyamadım üzerimde bi huzursuzluk var fiziken ve psikolojik olarak kötüyüm ben🤦🏻‍♀️

Arkadaşlar merhaba geçen a ay kimyasal gebelik geçirdim bu ay adetime 1 gün kala test yaptım silik çıktı .Tekrar kimyasal gebelik diye korkuyorum.Batmalar ve belimde ağrı var sizin fikrinizi almak istedimEki Görüntüle 2627471 Eki Görüntüle 2627471
Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle önceki yaşadığın gebelik diğerini etkilemez korkma inşallah sağlıklıdır 🤲 1 hafta kadar beklemek bana da mantıklı geliyor zaten kimyasalsa bile bu engellenemediği için doktora gitsen de değişen bişi olmuyo en güzeli kulağının üstüne yatıp 1 haftayı stressiz geçirmek zaten doktorlar da en az 10 gün gecikmeden gelmeyin diyor. Her gün kan testi yapıp sonucu beklemek insanı aşırı stres yapıyor 😣

Günaydın kızlar napıyosunuz bakalım 🌼 bugün belimde kötü bi ağrı var dün gece yine hiç uyuyamadım üzerimde bi huzursuzluk var fiziken ve psikolojik olarak kötüyüm ben🤦🏻‍♀️
Bak yine karalar baglacayak konyali tokadi gelecek yine😂 Mutlu olacagin seyler yap psikolojini saglam tut😊

Bak yine karalar baglacayak konyali tokadi gelecek yine😂 Mutlu olacagin seyler yap psikolojini saglam tut😊
Valla kuzum sırt ve bel ağrısından mutlu olamıyorum😂 bi de uyuyamamak çok kötü allahtan yarın tatil bi de bel ağrısı çıktı başıma 🤦🏻‍♀️

Hepsi hastalık mevzusundan valla ben tam 56 gündür evdeyim tv açınca kendimi hastayım sanıyorum🤷🏾‍♀️ valla huzursuz olmakta çok haklısın😔

Valla kuzum sırt ve bel ağrısından mutlu olamıyorum😂 bi de uyuyamamak çok kötü allahtan yarın tatil bi de bel ağrısı çıktı başıma 🤦🏻‍♀️
benimde belim cok agriyor ya butun gece donup duruyorum yinede uygun pozisyonu bulamiyorum😊

Hadi sen hamilesin ben 2 gündür koca yatağa sığamadım valla🤦🏻‍♀️ bugün de belim sızlıyor resmen 😭
esneme hareketleri yap canim gun icinde bol su ic vucudun susuz kalmasi da bel bolgesinde agriya sebep oluyor

Olabilir canım akşam yapayım bari reglimi etkiler diye ilaçta içmiyorum 😣
Booollca su ic. Ben bobregim cok agriyor diye hastanelik olmustum sonra bobreklerimde bisey olmadigi vucudumun bana su ver su ver diye sinyal gonderdigi ortaya cikmisti. Susuzluk cok agri yapar yani

Merhaba canım hayırlı olsun öncelikle önceki yaşadığın gebelik diğerini etkilemez korkma inşallah sağlıklıdır 🤲 1 hafta kadar beklemek bana da mantıklı geliyor zaten kimyasalsa bile bu engellenemediği için doktora gitsen de değişen bişi olmuyo en güzeli kulağının üstüne yatıp 1 haftayı stressiz geçirmek zaten doktorlar da en az 10 gün gecikmeden gelmeyin diyor. Her gün kan testi yapıp sonucu beklemek insanı aşırı stres yapıyor 😣
Evet canım aynen 2 aydır Bebek istiyoruz az bi zaman olmasına rağmen beni bayağı yordu laboratuvar da çalışıyorum sürekli test yapmaktan sıkıldım

X