Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydiiiinnnGünaydın kuzular
Dün piksel battaniyeyi denedim kuzu çok basitmiş ya ben başka bi kanaldan izleyip yaptım 2 dk da anladım diğer kadının görüntüsü çok net değil ve hızlı yaptığı için tam anlamamışımgunaydiiiinnn
Bel ağrısı da hamilelik belirtsi olabiliyorValla benim de belim ağrıyor ama hiç umutlanmıyorum canım regl günü gelmeden bilemicez
Bugün ağrım yok kuzu dünkü ağrım böyle sürekli olan bi ağrı değil belimin bi noktasına zonklama şeklinde 4 saniyede bi vuran bi ağrıydı hatta dedim normal doğum yapanlar bunun 500 katını nasıl çekiyor diye dün çok güzel uyudum dinlendim bugün herhangi bi fiziksel ağrım yok bakalımBel ağrısı da hamilelik belirtsi olabiliyor
Dün piksel battaniyeyi denedim kuzu çok basitmiş ya ben başka bi kanaldan izleyip yaptım 2 dk da anladım diğer kadının görüntüsü çok net değil ve hızlı yaptığı için tam anlamamışım
Canım çok geçmiş olsun doktorlar bazen yanlış tanı koyabiliyor malesef bizim de bi tanıdığımıza kese boş bebek olsa da engelli olur dedi kız günlerce ağladı hatta ilaç verdi düşük yapması için ama gel gör ki bebek doğdu ve sapasağlamMerhaba kizlar geçen ay ben düşük yaşadım önce dış gebelikten suphelendiler hatta beni o kadar korkuttular ki beta düzgün yukselmiyordu sonra kese göründü doktor kese büyük beta düşük ama yükselmeye devam ediyor dedi hatta bu betada keseyi gormemeliyiz falan dedi keseyi 6mm gördü iki doktor 6 mm dedikleri yarım santim nereyse nohut kadar 4 gün sonra düşük oldu düşük evde oldu kese ve keseye bağlı iki parça vardi annem ve komşumuz ikiz olduğunu söylediler ama öyle 6mm yada 4 gün sonra 1 cm eder o boyutta değildi bütün olarak düştü ve yani keseye göbek kordonuyla bağlı parçalar 2 şer cm vardi yani bir avuç içini dolduracak sekildeydi. O yüzden içinde bebek yok ya da bebek küçük gibi şeylere çok güvenim kalmadı yani evet sağlıksız bir gebeliği anlıyor doktorlar bu doğru ama ultrasonla yaptıklari bu ölçümler nasıl ben anlamadım. Umarım sağlıcakla herkes bebeğine kavusur
Kaç numara tığ ile örüyosun canım ben dün 3 ile denedim baya kalın oldu motiflerevet canim dedim ya ben yapabiliyorsam herkes yapar☺
3 numara canim ama ip cok ince benimKaç numara tığ ile örüyosun canım ben dün 3 ile denedim baya kalın oldu motifler
Evet çok duyuyorum böyle şeyleri. Ya dogumdan sonra bile oluyor oğlumun ayak topugundan kan aldılar sonuç kötü çıktı bu çocuk otistik olabilir dediler sağlık ocaginda. Kalça ultrasonuna gittik doktor önce normal muayene etti bu çocuğun kalbi üflüyor kalp doktoruna götürün dedi. Oğlum maasallahi var sapasağlam 5 yaşında çok sukur ama siz düşünün benim o anlardaki uzuntumu.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin sağlıklı bebisler nasip etsinCanım çok geçmiş olsun doktorlar bazen yanlış tanı koyabiliyor malesef bizim de bi tanıdığımıza kese boş bebek olsa da engelli olur dedi kız günlerce ağladı hatta ilaç verdi düşük yapması için ama gel gör ki bebek doğdu ve sapasağlam
Ben de ince ip alayım canım3 numara canim ama ip cok ince benim
Ben bu yüzden doktora gitmekten soğudumEvet çok duyuyorum böyle şeyleri. Ya dogumdan sonra bile oluyor oğlumun ayak topugundan kan aldılar sonuç kötü çıktı bu çocuk otistik olabilir dediler sağlık ocaginda. Kalça ultrasonuna gittik doktor önce normal muayene etti bu çocuğun kalbi üflüyor kalp doktoruna götürün dedi. Oğlum maasallahi var sapasağlam 5 yaşında çok sukur ama siz düşünün benim o anlardaki uzuntumu.Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin sağlıklı bebisler nasip etsin
bebekler icin ipler oluyor ya onlardan al canim benim elimde ip vardi o yuzden baska iple oruyorumBen de ince ip alayım canım
Aynen kuzum tüyleynmeyenlerden alıcam bu piksel battaniye tam puset battaniyesibebekler icin ipler oluyor ya onlardan al canim benim elimde ip vardi o yuzden baska iple oruyorum
aynen canim bende fazla buyuk yapmicam bebek arabasi icin veya biyere falan gidersek yanimiza aliriz diye dusunmustumAynen kuzum tüyleynmeyenlerden alıcam bu piksel battaniye tam puset battaniyesi
doğum ağrısı bel ağrımıyor alt tarafta ki kemikler ağrıyor açılma başlayınca karnının her tarafı komple ağrıyor müthiş bir ağrı doktor bana düz dön dedi ağrı sürekli olmuyor giriyor çıkıyor başlayınca yan döndüm bebeğe oksijen gitmiyor düz dön dedi bana dönmek ne mümkün doktora bağırdım azarladım resmen adamı adam ne yaptıysaBugün ağrım yok kuzu dünkü ağrım böyle sürekli olan bi ağrı değil belimin bi noktasına zonklama şeklinde 4 saniyede bi vuran bi ağrıydı hatta dedim normal doğum yapanlar bunun 500 katını nasıl çekiyor diye dün çok güzel uyudum dinlendim bugün herhangi bi fiziksel ağrım yok bakalım
Bebe ipi olarak satılıyor onlardan al ilk bebiş olunca tabi heves oluyor 3 cü de okadar hazırlık olmuyorAynen kuzum tüyleynmeyenlerden alıcam bu piksel battaniye tam puset battaniyesi
Benim anneme belden vurmuş doğum sancısı ay allah doğuranın yardımcısı olsun çok zor☺☺doğum ağrısı bel ağrımıyor alt tarafta ki kemikler ağrıyor açılma başlayınca karnının her tarafı komple ağrıyor müthiş bir ağrı doktor bana düz dön dedi ağrı sürekli olmuyor giriyor çıkıyor başlayınca yan döndüm bebeğe oksijen gitmiyor düz dön dedi bana dönmek ne mümkün doktora bağırdım azarladım resmen adamı adam ne yaptıysa
Benim daha bebek yok bi de olsa neler yapcamBebe ipi olarak satılıyor onlardan al ilk bebiş olunca tabi heves oluyor 3 cü de okadar hazırlık olmuyor ☺☺☺☺