Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kendi gebeliklerimden örnek vermeyeceğim sağlıklı ilerlemediği için ama Çookk duydum 1.de şu bardı 2.de bu vardı diye ayrı söyleyeni. söyleyeni. Vücudun verdiği tepki farklı oluyor. Kimi bayılıp öğreniyor kimi belirti yaşamadan.

kasik agrisi kisa ve net

Farabide Mehmet bardakçı var birde araştır çok iyi doktor benim oğlanın doğumunu yaptıran doktor bizim sülalede çoğu kişi ona gidiyor güler yüzlü bende ona gidiyordum ama riskli gebelik uzmanı benim için daha iyi olcak gibi

Ben oluşlarımda adet gecikmesine kadar hiç belirti yaşamadım ne bel ağrısı ne göğüs şişmesi hatta idrarda negatif çıktı ikiside sonra mide bulantısı başladı 4 . aya kadar ama büyük oğlumda 9. Haftada kanama atlattım kocaman pıhtılar düştü düştü diye gittim ama oğluşum düşmedi 6cı aya kadar kanama oldu sonra suyum erken geldi 32.haftada doğdu minicik çok sıkıntı çektim konyada yenidoğan ünitesi bulamadık ambulansla hacettepeye gittim ankaraya 10 gün doğum hanede kaldım diğer kimyasal gebeliklerde öğrenmemle kanama başladı pek belirti yaşamadım kasık batması göğüslerimde hassasiyet oldu kısa süre

Valla kuzum neler atlamışsın benim kimyasalda çok kasık ağrım oluyordu hatta düşükten bi gün önce idrar için tuvalete oturdum ağrıdan kalkamamıştım göğüslerime dokunamıyordum acıdan bi gecede istifra ettim şu an hamile miyim bilmiyorum ama belirti yaşamamak daha iyi bence

Benim de kimyasalda çok belirtim vardı acaba sağlıksız oluşundan mı diyorum her gebelik farklı çok değişik

Kimyasal olanlarda bende belirti yaşadım çok belkide daha çok dikkat ettiğimiz için mi bilemiyorum kendimizi dinliyoruz acaba kasığımda ağrı varmı göğüsler şişmi midemmi bulanıyor ney çok uykum var halsizim acaba hamilemiyim

Ben kasık ağrısını çok yaşadım ya sanki rahmim kopuyor gibi sancı giriyordu göğüslerim hele taş gibiydi üstüne bile yatamıyordum

Ben kasık ağrısını çok yaşadım ya sanki rahmim kopuyor gibi sancı giriyordu göğüslerim hele taş gibiydi üstüne bile yatamıyordum
Benim de öyleydi südyenimi çıkarırken canım yanıyordu demek ki sağlıklı değilmiş öyle olması diye düşünüyorum

Benim de öyleydi südyenimi çıkarırken canım yanıyordu demek ki sağlıklı değilmiş öyle olması diye düşünüyorum
Olabilir hatta ben bi kaç konuya belirtilerimi yazınca bu kadar erken bu belirtiler olmaz falan demişlerdi ben de demiştim bende mi bi sorun var acaba hala tecrübesiz sayılırım bakalım tekrar hamile kalırsam nasıl bi ilerleme olacak çok merak ediyorum

Bugün çok yoruldum sabah 7 den beri ayaktayım sizin iftar hazırlıkları ne alemde benim dünden yemeğim var allahtan canım feci tatlı çekiyor

Bugün çok yoruldum sabah 7 den beri ayaktayım sizin iftar hazırlıkları ne alemde benim dünden yemeğim var allahtan canım feci tatlı çekiyor
Güllaç salata mercimek güzel bir menümüz vardı bugünRabbim oruçlarımızı kabul etsin kızlar.. dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…