Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkularını endişelerini paylaşırsan daha rahat olursun canım içine atma burda herkes yardımcı olur yol gösterir hiç sıkıntı yok sen olabildiğine rahat olmaya çalış gerisi hallolacak

Çok doğru

Korkularını endişelerini paylaşırsan daha rahat olursun canım içine atma burda herkes yardımcı olur yol gösterir hiç sıkıntı yok sen olabildiğine rahat olmaya çalış gerisi hallolacak ❤
Şu etiketlemeyi bana da öğretsene canım bazen sana yada başkasına seslenmek için lâzım oluyor

Hangi doktora karar verdin canım
ya dun negatifi duyunca muayenehaneyi iptal etmistim medovadada bugun sabah yokmus dr farabiye gittik suna soydemire ama guzel ilgilendi devam da edebilirim yani

Kızlar daha önceki hamilileliklerinizde hangi belirtileri yaşadınız? Hiç bi belirti yaşamadan hamile olduğunu öğrenen oldu mu ya da en net belirtim şuydu şüphelendim dediğiniz ne vardı? Her hamilelik aynı mıdır aynı bedende iki ayrı gebelik neden farklı seyreder çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…