Korkularını endişelerini paylaşırsan daha rahat olursun canım içine atma burda herkes yardımcı olur yol gösterir hiç sıkıntı yok sen olabildiğine rahat olmaya çalış gerisi hallolacakİyi geliyorsun bana sağol❤ aynı şeyleri yaşamış olsakta aynı tepkileri veremiyor olmamız normal . Bu süreçte stres de normal bana göre hee yararı var mı ?yok tabi onu da biliyorum . Kolay değil. akışına bırakmak evet artık bunu yapabilirim bir kaç aydır yordum kendimi çünkü umarım güzel haberler veririm senin de aynı şekilde güzel haberlerini alırım
Çok doğru@Sinemisarslan Ah canım çok iyi anlıyorum seni burdaki herkes emin ol çok iyi anlıyor ama bişi diyim mi takınca hiç bişi değişmiyo bazen böyle kulağının üstüne yatıp akışına bırakmak lazım bak reglime 8 gün kaldı hamile miyim değil miyim bilmiyorum ama hamile değilmişim gibi davranıyorum çünkü diğer psikolojiye girersem kendimi yiyip bitireceğim kuruntudan biliyorum. Kötü şeylere odaklanmayıp iyi örneklere odaklanalım ki onların enerjisi bize de geçsin bak @miyaww_iSsra tugcekb hamilelikleri sağlıkla ilerliyor 1 2 ay önce onlarda bizim gibi endişe içindelerdi. O yüzden başka şeylere odaklan örgü ör kitap oku sürekli bunu düşünme ❤
Şu etiketlemeyi bana da öğretsene canım bazen sana yada başkasına seslenmek için lâzım oluyorKorkularını endişelerini paylaşırsan daha rahat olursun canım içine atma burda herkes yardımcı olur yol gösterir hiç sıkıntı yok sen olabildiğine rahat olmaya çalış gerisi hallolacak ❤
@ isareti koyup kimi etiketlemek istiyorsan onun adini yaz canimŞu etiketlemeyi bana da öğretsene canım bazen sana yada başkasına seslenmek için lâzım oluyor
Az du o işaret nerde kız klavyede mi@ isareti koyup kimi etiketlemek istiyorsan onun adini yaz canimiSsra ☺
ahahhh evet klavyede noktalama isaretlerinin orda cikiyor benimAz du o işaret nerde kız klavyede mi
Sen bugün doktora gidecektin canım gittin mi ne dedi?@ isareti koyup kimi etiketlemek istiyorsan onun adini yaz canimiSsra ☺
budurtugcekb bu mudur
gittim gittim keseyi gorduk cok sukur 10 gun sonra kontrole gidicezSen bugün doktora gidecektin canım gittin mi ne dedi?
Maşallah kuzuyagittim gittim keseyi gorduk cok sukur 10 gun sonra kontrole gidicez
insallahEn kısa sürede ultrason görüntüsünü de görürüz inşallah tugcekb
Hangi doktora karar verdin canıminsallah
ya dun negatifi duyunca muayenehaneyi iptal etmistim medovadada bugun sabah yokmus dr farabiye gittik suna soydemire ama guzel ilgilendi devam da edebilirim yaniHangi doktora karar verdin canım
Çok şükür yaagittim gittim keseyi gorduk cok sukur 10 gun sonra kontrole gidicez
Karından mı vajinalutrasonla mı gördü canımÇok şükür yaailaç verdi mi?