- 3 Nisan 2020
- 457
- 304
1 kimyasal 1 dış gebelik canımEkledim canım 1 kimyasal mıydı senin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 kimyasal 1 dış gebelik canımEkledim canım 1 kimyasal mıydı senin
evet onu da cok duydumda bu seferlik rastgele randevu almistim sadece kese gorcem nasilsa diyeFarabide Mehmet bardakçı var birde araştır çok iyi doktor benim oğlanın doğumunu yaptıran doktor bizim sülalede çoğu kişi ona gidiyor güler yüzlü bende ona gidiyordum ama riskli gebelik uzmanı benim için daha iyi olcak gibi
biz kayinvalideye geldik birsuru sey yapmis gelicez diye bebek ceketi oruyordu bilmeden bende cok yavas oruyorsunuz boyle giderse yetismicek hizlanin dedim cok sasirdiBugün çok yoruldum sabah 7 den beri ayaktayım sizin iftar hazırlıkları ne alemde benim dünden yemeğim var allahtan canım feci tatlı çekiyor
biz kayinvalideye geldik birsuru sey yapmis gelicez diye bebek ceketi oruyordu bilmeden bende cok yavas oruyorsunuz boyle giderse yetismicek hizlanin dedim cok sasirdi
Ee öğrendiler yanibiz kayinvalideye geldik birsuru sey yapmis gelicez diye bebek ceketi oruyordu bilmeden bende cok yavas oruyorsunuz boyle giderse yetismicek hizlanin dedim cok sasirdi
evet kayinpeder yazliktaydi onuda aradi hemen sonra tesadufen kardesi aramisti onada soyledikEe öğrendiler yani
GünaydınGünaydın hanımlaaar
İyi yapmışsın ben de hiç uyuyamadım gece uyuyup uyandım sürekliGunaydiiiinn Dun erkenden uyumusum
dun erken uyaninca hemen yattim eve gelince dinlendim iyi olduİyi yapmışsın ben de hiç uyuyamadım gece uyuyup uyandım sürekli
GünaydınnnGünaydın hanımlaaar
Benim bu ara uyku düzenim berbat bi hafta işe geliyorum bi hafta gelmiyorum her şey birbirine karıştıdun erken uyaninca hemen yattim eve gelince dinlendim iyi oldu
cok zor donemlerBenim bu ara uyku düzenim berbat bi hafta işe geliyorum bi hafta gelmiyorum her şey birbirine karıştı
Malesef canım her şey allak bullak olducok zor donemler
Nokta atışı olmuş babaanneyebiz kayinvalideye geldik birsuru sey yapmis gelicez diye bebek ceketi oruyordu bilmeden bende cok yavas oruyorsunuz boyle giderse yetismicek hizlanin dedim cok sasirdi
Bende uyuyamadım bi film bakayım dedim zombili ama romantik komedi yapmışlar ismi sıcak kalpler bi zombi adam insan kadına aşık oluyor tavsiye ederim izlemediysenizİyi yapmışsın ben de hiç uyuyamadım gece uyuyup uyandım sürekli
aynen simdi torun gelecek diye kimbilir daha neler orerNokta atışı olmuş babaanneye
Canım bu arada sen pik görmeden regl oldun ya bazı aylar yumurta yeterince kaliteli değilse pik göremeden regl olabiliyormuşuzBende uyuyamadım bi film bakayım dedim zombili ama romantik komedi yapmışlar ismi sıcak kalpler bi zombi adam insan kadına aşık oluyor tavsiye ederim izlemediyseniz ☺☺
İnstagramda nub teorisi diye bi sayfa var 10. Haftadan itibaren ultrason görüntüsüne göre cinsiyet söylüyor burda da topic var onlara atabilirsin haftan gelinceaynen simdi torun gelecek diye kimbilir daha neler orer