burda gordum oyle bi topik biraz daha buyusun bakarimİnstagramda nub teorisi diye bi sayfa var 10. Haftadan itibaren ultrason görüntüsüne göre cinsiyet söylüyor burda da topic var onlara atabilirsin haftan gelince
Bize de nasip olur inşaallah tez zamanda..İnstagramda nub teorisi diye bi sayfa var 10. Haftadan itibaren ultrason görüntüsüne göre cinsiyet söylüyor burda da topic var onlara atabilirsin haftan gelince
İnşallah canım inşallahBize de nasip olur inşaallah tez zamanda..
Aaa Öylemi bilmiyordumCanım bu arada sen pik görmeden regl oldun ya bazı aylar yumurta yeterince kaliteli değilse pik göremeden regl olabiliyormuşuz
Ben biliyorum onu eğer kese fasulye şeklinde olursa erkek oluyormuş eğer kese yuvarlak şekilde ise kızmışburda gordum oyle bi topik biraz daha buyusun bakarim
Ben biliyorum onu eğer kese fasulye şeklinde olursa erkek oluyormuş eğer kese yuvarlak olursa kız oluyormuş her kese gördüğümde şekline bakıyorumİnstagramda nub teorisi diye bi sayfa var 10. Haftadan itibaren ultrason görüntüsüne göre cinsiyet söylüyor burda da topic var onlara atabilirsin haftan gelince
Yok kese ile ilgili değil benim dediğim bi çıkıntı oluyor o eğer paralelse kız dikse erkekmişBen biliyorum onu eğer kese fasulye şeklinde olursa erkek oluyormuş eğer kese yuvarlak olursa kız oluyormuş her kese gördüğümde şekline bakıyorum
İnşallah canım mayıs 25 te benim doğumgünüm mayıs bize uğurlu gelir umarımAaa Öylemi bilmiyordum ☺ mayıs ayına kaliteli olur inşallah2 mayıs doğum günüm 3 mayıs evlilik yıldönümü müz sokağa çıkma yasağı var hediye olarak gelsin bu ay inşallah
aman benim minik fasulyeemmm derim o zamanBen biliyorum onu eğer kese fasulye şeklinde olursa erkek oluyormuş eğer kese yuvarlak şekilde ise kızmış ☺☺☺araştırmadığım şey kalmadı
benim okudugumda soldan girmis gibi gorunuyorsa kiz sagdanaa erkek miymis neymis ya da tam tersi de olabilirYok kese ile ilgili değil benim dediğim bi çıkıntı oluyor o eğer paralelse kız dikse erkekmiş
kayinpeder surekli soylerdi kizcemiz olsa diye dun ogrenince yine dedi kufredip suratina telefonu kapatmak istedim
Bu 10. haftadan sonra mi belli oluyormus kuzum
Kız erkek işin esprisi valla sağlıklı olsunlar yeter kikayinpeder surekli soylerdi kizcemiz olsa diye dun ogrenince yine dedi kufredip suratina telefonu kapatmak istedimKiz da olsa kabulum saglikli olsun yeterki ama benim cocuguma kiz olsun erkek olsun diye yorum yapilmasina acayip uyuz oluyorum
10. Haftadan sonra yüzde 50 doğru 13. haftadan sonra yüzde 98 doğru sonuç muş canımBu 10. haftadan sonra mi belli oluyormus kuzum
Hm bu farklı benim dediğim kesenin şekli
Aynen sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değilKız erkek işin esprisi valla sağlıklı olsunlar yeter ki
Doğruluk payı var mı acaba?Ben biliyorum onu eğer kese fasulye şeklinde olursa erkek oluyormuş eğer kese yuvarlak şekilde ise kızmış ☺☺☺araştırmadığım şey kalmadı
Benim bu gebeliğimi doğum günümün olduğu ay öğrendim. Sana da nasip olur InşAllah. Bütün isteyenlereAaa Öylemi bilmiyordum ☺ mayıs ayına kaliteli olur inşallah2 mayıs doğum günüm 3 mayıs evlilik yıldönümü müz sokağa çıkma yasağı var hediye olarak gelsin bu ay inşallah