Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnstagramda nub teorisi diye bi sayfa var 10. Haftadan itibaren ultrason görüntüsüne göre cinsiyet söylüyor burda da topic var onlara atabilirsin haftan gelince
burda gordum oyle bi topik biraz daha buyusun bakarim

Canım bu arada sen pik görmeden regl oldun ya bazı aylar yumurta yeterince kaliteli değilse pik göremeden regl olabiliyormuşuz
Aaa Öylemi bilmiyordum mayıs ayına kaliteli olur inşallah 2 mayıs doğum günüm 3 mayıs evlilik yıldönümü müz sokağa çıkma yasağı var hediye olarak gelsin bu ay inşallah

İnstagramda nub teorisi diye bi sayfa var 10. Haftadan itibaren ultrason görüntüsüne göre cinsiyet söylüyor burda da topic var onlara atabilirsin haftan gelince
Ben biliyorum onu eğer kese fasulye şeklinde olursa erkek oluyormuş eğer kese yuvarlak olursa kız oluyormuş her kese gördüğümde şekline bakıyorum

Ben biliyorum onu eğer kese fasulye şeklinde olursa erkek oluyormuş eğer kese yuvarlak olursa kız oluyormuş her kese gördüğümde şekline bakıyorum
Yok kese ile ilgili değil benim dediğim bi çıkıntı oluyor o eğer paralelse kız dikse erkekmiş

Aaa Öylemi bilmiyordum ☺ mayıs ayına kaliteli olur inşallah 2 mayıs doğum günüm 3 mayıs evlilik yıldönümü müz sokağa çıkma yasağı var hediye olarak gelsin bu ay inşallah
İnşallah canım mayıs 25 te benim doğumgünüm mayıs bize uğurlu gelir umarım

Ben biliyorum onu eğer kese fasulye şeklinde olursa erkek oluyormuş eğer kese yuvarlak şekilde ise kızmış ☺☺☺araştırmadığım şey kalmadı
aman benim minik fasulyeemmm derim o zaman

Yok kese ile ilgili değil benim dediğim bi çıkıntı oluyor o eğer paralelse kız dikse erkekmiş
benim okudugumda soldan girmis gibi gorunuyorsa kiz sagdanaa erkek miymis neymis ya da tam tersi de olabilir

Benim bahsettiğim bu tugcekb Deryakckn doktorlarda buna bakarak cinsiyeti söylüyormuş
kayinpeder surekli soylerdi kizcemiz olsa diye dun ogrenince yine dedi kufredip suratina telefonu kapatmak istedim Kiz da olsa kabulum saglikli olsun yeterki ama benim cocuguma kiz olsun erkek olsun diye yorum yapilmasina acayip uyuz oluyorum

kayinpeder surekli soylerdi kizcemiz olsa diye dun ogrenince yine dedi kufredip suratina telefonu kapatmak istedim Kiz da olsa kabulum saglikli olsun yeterki ama benim cocuguma kiz olsun erkek olsun diye yorum yapilmasina acayip uyuz oluyorum
Kız erkek işin esprisi valla sağlıklı olsunlar yeter ki

Allah saglikli bebekcikler versin hepimize gonlumuzden gecen olabilir ama hiiic onemli degil kiz da olsa dunyanin en degerli varligi olacak erkek de olsa yine ayni sekilde

Aaa Öylemi bilmiyordum ☺ mayıs ayına kaliteli olur inşallah 2 mayıs doğum günüm 3 mayıs evlilik yıldönümü müz sokağa çıkma yasağı var hediye olarak gelsin bu ay inşallah
Benim bu gebeliğimi doğum günümün olduğu ay öğrendim. Sana da nasip olur InşAllah. Bütün isteyenlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…