Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmiyorum ki kuzum belki de öyledir ama ne kasık ağrısı var ne göğüs ağrısı ilk hamileliğimde belirtiler çok yoğundu o yüzden yok gibi geliyor
Benim yaşadığımda çok enterasan ne bel ağrısı ne göğüs ağrısı şişkinlik hiç bir şey yok regl böyle mi olur ilk defa böyle yaşıyorum

Çok teşekkür ederim doğru söylüyorsunuz anestezi alarak hareket etmekte fayda var

Çok teşekkür ederim inşallah Allah kimseye yaşatmasın çok zor. Tüpüm alınmadı ameliyat olmadım 2 doz iğne de negatif oldu. Muhtemelen bir 6 ay sonra kısmet olursa dediğiniz gibi rahim filmi çektirip Allah nasip ederse düşünmem gerekir.

Ya bir de anestezisiz kürtaj nasıl oluyor? Bana çok garip geliyor
Evet gerçekten çok garip. Şöyle ki benim hastane de 20 günüm geçti ve neredeyse hergün vajinal muayane olduğumdan rahim ağzım sürekli kontrol edildiğinden açıktı içimde çok fazla sıvı birikmiş o an normal doğum böyle mi acaba diye düşündüm böyle bir acı varmıdır bilmem de hassas bölge olduğundan bağırmamak için ellerimi sıkıp o an yüzümü yırtmışım tansiyonum düşmüş ve alkol koklatmışlar baygın gibiydim kalktığımda bacaklarımda aşağıya kanlar akıyordu. Allah kimseye yaşatmasın

Reglim 2 gün geçti göğüslerime dokunamıyorum bu ay 6 gün erken olmuştum acaba bu yüzden mi bu ay geciktim ya ama aynı kimyasaldaki gibiyim

Çok üzücüymüş ya, gerçekten çok çok geçmiş olsun, hem vücudun, hem ruhun tez zamanda iyileşsin canım

Ya gerçekten mi moral verdiğiniz için çok sağolun Allah razı olsun. İstanbul damı nerede oldunuz veya İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz rahim filmi çektirebileceğim yer var mıdır
Ya ben istanbulda değilim ama açıkçası bunun için çok araştırma yapmanın da gerekli olduğunu sanmam, anestezi uzmanı 1 dk içinde sedasyonunu yapıyor o ara da kafın doğumcu ilacı veriyor fotoğraf alıyor ilacın fağılımının o kadar, benim girmem ve giyinip çıkmam en fazla 15 dk oldu, yürüyerek çıktım hemen

2 kere normal doğum yaptım emin ol yaşadıkların onun yanında hafif hele suni sancı normal sancıdan daha beter duvarları tırmalatan cinsten ben doğumdan çıktığımda bacaklarımın arka kısmı mosmor du ve aşağısına bileklerime kadar kan içindeydi annem temizledi tuvalette hastanede sanırım doğum esnasında bacaklarımı ağrıdan çok sıktım sizi korkutmak istemem ama doktor bana ayakta ıkındırttı eğildim yere kaybettiğim kan kan tutan insan kesin bayılırdı ay şimdi anlatınca gözümde canlandı

hah bunu okudugum iyi oldu biraz da buna dertleniyim nasil olacak diye hep korkardim zaten

Bitirdin bizi

hah bunu okudugum iyi oldu biraz da buna dertleniyim nasil olacak diye hep korkardim zaten
Korkmayın ben yaptıysam sizde yaparsınız benimde canım çok tatlı iğne vurunurken bile strese girerdim ama alıştım insan Alışıyor yırtılan yerleri doktor uyuşturmadan dikti derin yerlerde yırtık vardı iğne vurdu ama fayda etmedi sezeryan daha kolay sanırım bu kadar eziyet çekmiyorlar 40 gün oturamadım üstüne

Ben de sezeryan dan daha çok korkuyorum eşim anestezist olmasına rağmen sezeryan hiç tavsiye etmiyor belden spinal ile normal doğum en iyisi diyor inşallah bi aksilik olmaz da yapabiliriz,

Kızlar bişey sorcam ben erken düşük yaptım yani kese bile görünmedi sanırım kimyasal oluyor o hiç korunmadık şimdide adetim dört gün geçti kasığımda batma ve belimde ağrı var baya bir sizce gecikme hamilelik olabilir mi yoksa düşükten dolayı düzenim mi bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…