- 12 Nisan 2020
- 129
- 55
- 40
Kan testi ver bence garanti olsunHala inanamıyorum çok teşekkür ederim
Daha iyiyim aile büyükleri araya girdi bakalım şimdilik beklemedeyim.Manukabal canım sen nasılsın? Var mı gelişme?
Olabiliyor canım malesef. Ama keske bir hastane acilinde versen net olsa ben sağlık ocağı sonuçlarına çok güvenmemya kizlar az once saglik ocagina gittim tekrar sonucu sormaya. Dr bakti negatif dedi 6 tane idrar testi yaptim hepsinde pozitif nasil olur dedim belki de erken yaptirdin cikmadi dedi. Ben de idrar testinde pozitifi gordukten sonra kan verdim ben olsa cikardi dedim bidaha kan ver belki cikmamistir dedi. Ben anlamadim simdi idrar testlerinin hepsi pozitifken kan negatif olabilir mi?
aksam esim gelince gidicez tekrar kan vermeyeOlabiliyor canım malesef. Ama keske bir hastane acilinde versen net olsa ben sağlık ocağı sonuçlarına çok güvenmem✔
İnşAllah hayırlı sonuçlanır canım yaaDaha iyiyim aile büyükleri araya girdi bakalım şimdilik beklemedeyim.
ya kizlar az once saglik ocagina gittim tekrar sonucu sormaya. Dr bakti negatif dedi 6 tane idrar testi yaptim hepsinde pozitif nasil olur dedim belki de erken yaptirdin cikmadi dedi. Ben de idrar testinde pozitifi gordukten sonra kan verdim ben olsa cikardi dedim bidaha kan ver belki cikmamistir dedi. Ben anlamadim simdi idrar testlerinin hepsi pozitifken kan negatif olabilir mi?
En son ne zaman test yapmıştın peki bana da sağlık ocağı pek güven vermiyor kaldıki bir gebelik varsa ilk önce kanda çakmalı zatenya kizlar az once saglik ocagina gittim tekrar sonucu sormaya. Dr bakti negatif dedi 6 tane idrar testi yaptim hepsinde pozitif nasil olur dedim belki de erken yaptirdin cikmadi dedi. Ben de idrar testinde pozitifi gordukten sonra kan verdim ben olsa cikardi dedim bidaha kan ver belki cikmamistir dedi. Ben anlamadim simdi idrar testlerinin hepsi pozitifken kan negatif olabilir mi?
Enteresan yaa. Akşam ki testte çıkar InşAllahya kizlar az once saglik ocagina gittim tekrar sonucu sormaya. Dr bakti negatif dedi 6 tane idrar testi yaptim hepsinde pozitif nasil olur dedim belki de erken yaptirdin cikmadi dedi. Ben de idrar testinde pozitifi gordukten sonra kan verdim ben olsa cikardi dedim bidaha kan ver belki cikmamistir dedi. Ben anlamadim simdi idrar testlerinin hepsi pozitifken kan negatif olabilir mi?
sali gunu yaptirmistim kan testini adetten 3-4 gun onceEn son ne zaman test yapmıştın peki bana da sağlık ocağı pek güven vermiyor kaldıki bir gebelik varsa ilk önce kanda çakmalı zaten
Hayır canım idrar testinde pozitif çıkmasında yanlışlık olamaz içimi ferah tut kanda görürsün tek bi testte pozitif çıksa neyse hepsi mi bozuk testlerin ki zaten doktorlar bile diyor testte negatif çıkması hamile olmadığınızı kesinleştirmez ama pozitif se hamilesinizdir diyorlar bence sağlık ocağı sizin testleri falan karıştırdıya kizlar az once saglik ocagina gittim tekrar sonucu sormaya. Dr bakti negatif dedi 6 tane idrar testi yaptim hepsinde pozitif nasil olur dedim belki de erken yaptirdin cikmadi dedi. Ben de idrar testinde pozitifi gordukten sonra kan verdim ben olsa cikardi dedim bidaha kan ver belki cikmamistir dedi. Ben anlamadim simdi idrar testlerinin hepsi pozitifken kan negatif olabilir mi?
İnşallah düzelir kuzumDaha iyiyim aile büyükleri araya girdi bakalım şimdilik beklemedeyim.
ozel hastanede kan verdim simdi birazdan cikar bakalim sonucu. Once sonucunuz yok belki pihtilasma olmus cikmamistir dediler simdi negatif diyolar simdi bisey desem saglik calisanina hic saygi yok siddet var derler. İnsallah saglik ocagininki yanlistir.Hayır canım idrar testinde pozitif çıkmasında yanlışlık olamaz içimi ferah tut kanda görürsün tek bi testte pozitif çıksa neyse hepsi mi bozuk testlerin ki zaten doktorlar bile diyor testte negatif çıkması hamile olmadığınızı kesinleştirmez ama pozitif se hamilesinizdir diyorlar bence sağlık ocağı sizin testleri falan karıştırdı
Kuzu sağlık ocağı çalışanları şu dönemde pek bi uğraşmak istemiyor ben de kan vermeye gittiğimde kan alan kadın nerdeyse kolumu koparacaktı neden geldin ki dercesine zaten testleri mi de yarım yamalak yapmışlar burda hamile bi arkadaş betası 2 3 gün üst üste 30 larda çıkınca kimyasal gebelik demişler hastanede kan vermiş betası 1000 üzeri çıkmış o yüzden bende çok güvenmiyorumozel hastanede kan verdim simdi birazdan cikar bakalim sonucu. Once sonucunuz yok belki pihtilasma olmus cikmamistir dediler simdi negatif diyolar simdi bisey desem saglik calisanina hic saygi yok siddet var derler. İnsallah saglik ocagininki yanlistir.
Kan verdim şimdi hala emin değilimCanım tebrikler
yarim saate kadar cikar dua et nolur pozitif ciksinKuzu sağlık ocağı çalışanları şu dönemde pek bi uğraşmak istemiyor ben de kan vermeye gittiğimde kan alan kadın nerdeyse kolumu koparacaktı neden geldin ki dercesine zaten testleri mi de yarım yamalak yapmışlar burda hamile bi arkadaş betası 2 3 gün üst üste 30 larda çıkınca kimyasal gebelik demişler hastanede kan vermiş betası 1000 üzeri çıkmış o yüzden bende çok güvenmiyorum
Kısmet inan bişey diyemiyorum sebep bilmediğimdenİnşallah düzelir kuzum