Evet canım kimyasal gebelik, olabilir tabi ki hemen test yapKızlar bişey sorcam ben erken düşük yaptım yani kese bile görünmedi sanırım kimyasal oluyor o hiç korunmadık şimdide adetim dört gün geçti kasığımda batma ve belimde ağrı var baya bir sizce gecikme hamilelik olabilir mi yoksa düşükten dolayı düzenim mi bozuldu
Aslında şöyle bişey yaptım ilişki 11 gün önceydi bugün test yaptım sabah ama malum sahur da bir litre su içtim sabah idrarımda su gibiydi ilk çıkmadı test kuruyunca bi daha yaptım çıktıEvet canım kimyasal gebelik, olabilir tabi ki hemen test yap
Valla o diş ağrısını çekeni görüp de abartı düşünmek enteresan. Dış gebelik geçirdiğim hamilelikte benim de ağrımıştı. Ama nasıll. Eczaneleri aramıştım gece bişey yapamayız doktorunuza sorun dediler.Az uykudan kaldırmadı. Tuzlu su ile gargara yapmıştım. Hafifletti. Dayanabildiğim kadar dayanıyordum uyumaya yakın gargara yapıyordum. Çok sürmedi zaten dış gebelik anlaşıldı. Ameliyat falan sonra ilk iş dişlerime bakım yaptırdım. Aynı duruma gelmemek için. Şimdi de bi tane var kanal tedavisi yapılmıştı. Hafiften sızlıyor. İyiki de yaptırmışım diyorum.Dis agrim cok fena simdi de baska yirmilik disim agriyor niye boyle oluyor yaesime oram agriyo buram agriyo dedikce abarttigimi dusunuyor. Bi de hersey sinirime dokunuyor esimi falan gormek istemiyorum hersey bana batiyor sanki
Ben düzenli olduğum için 2.kimyasalımda gecikme olunca anlamıştım gebeliği. Test yapmayı düşündüğüm günden bir gün önce sökülmeye başladım. Adet sancıları ile. Yinede tahlile gittim beta 40 küsür çıktı. Ertesi gün tekrar yaptım. 20 küsür dü. Doktor kimyasal demişti. Düzenliysen sende hamilelik ihtimalin yüksektir.Kızlar bişey sorcam ben erken düşük yaptım yani kese bile görünmedi sanırım kimyasal oluyor o hiç korunmadık şimdide adetim dört gün geçti kasığımda batma ve belimde ağrı var baya bir sizce gecikme hamilelik olabilir mi yoksa düşükten dolayı düzenim mi bozuldu
Evet canım benim de düzenlidir günü şaşmazBen düzenli olduğum için 2.kimyasalımda gecikme olunca anlamıştım gebeliği. Test yapmayı düşündüğüm günden bir gün önce sökülmeye başladım. Adet sancıları ile. Yinede tahlile gittim beta 40 küsür çıktı. Ertesi gün tekrar yaptım. 20 küsür dü. Doktor kimyasal demişti. Düzenliysen sende hamilelik ihtimalin yüksektir.
Ben de düşük yapmaya başladığım gün adet günümdü kanama başlamadan önce kan vermiştim eğer kanamayı görseydim büyük ihtimalle hiç bilmiycektim hamile olup düşük yaptığımı sadece kanamam normalden uzun sürdüğü için endişelenirdimBen düzenli olduğum için 2.kimyasalımda gecikme olunca anlamıştım gebeliği. Test yapmayı düşündüğüm günden bir gün önce sökülmeye başladım. Adet sancıları ile. Yinede tahlile gittim beta 40 küsür çıktı. Ertesi gün tekrar yaptım. 20 küsür dü. Doktor kimyasal demişti. Düzenliysen sende hamilelik ihtimalin yüksektir.
Hamilelik var gibi canım 12 gün sonra idrara geçiyor zaten hormon anca çıkar testteAslında şöyle bişey yaptım ilişki 11 gün önceydi bugün test yaptım sabah ama malum sahur da bir litre su içtim sabah idrarımda su gibiydi ilk çıkmadı test kuruyunca bi daha yaptım çıktısaçma birşey yaptım güvenmiyorum tabi bu şekilde test sipariş ettik internetten artık ne zaman gelirse o zaman yapacam
Ozaman ihtimalin daha yüksek bence. Hadi hayırlısı canımEvet canım benim de düzenlidir günü şaşmaz
Aynen doktorlar çoğu kadın farketmiyor diyor zaten benimde beklenen adet tarihinden 5 gün sonra kanama başlamıştıBen de düşük yapmaya başladığım gün adet günümdü kanama başlamadan önce kan vermiştim eğer kanamayı görseydim büyük ihtimalle hiç bilmiycektim hamile olup düşük yaptığımı sadece kanamam normalden uzun sürdüğü için endişelenirdim
Zaten doktorlar kimyasal hakkında çoğu kadın farketmez diyor. Normal adet zanneder diyor. İlkinde benim ufalanmış peçete gibiydi. Değişik olduğunu farkettim. İkinci normaldi adet gibi düzenli olduğum için şüphelendim. Kanama oluncada merakımdan tahlil yaptırdım.Ben de düşük yapmaya başladığım gün adet günümdü kanama başlamadan önce kan vermiştim eğer kanamayı görseydim büyük ihtimalle hiç bilmiycektim hamile olup düşük yaptığımı sadece kanamam normalden uzun sürdüğü için endişelenirdim
dis agrima degilde kasigim agriyor midem bulaniyor falan diyorum onlara diyor. Bir insanin her yerine mi biseyler olur diye dusunuyor ama oluyorValla o diş ağrısını çekeni görüp de abartı düşünmek enteresan. Dış gebelik geçirdiğim hamilelikte benim de ağrımıştı. Ama nasıll. Eczaneleri aramıştım gece bişey yapamayız doktorunuza sorun dediler.Az uykudan kaldırmadı. Tuzlu su ile gargara yapmıştım. Hafifletti. Dayanabildiğim kadar dayanıyordum uyumaya yakın gargara yapıyordum. Çok sürmedi zaten dış gebelik anlaşıldı. Ameliyat falan sonra ilk iş dişlerime bakım yaptırdım. Aynı duruma gelmemek için. Şimdi de bi tane var kanal tedavisi yapılmıştı. Hafiften sızlıyor. İyiki de yaptırmışım diyorum.
Mide bulantısı iyidir sağlıklı gebeliğin işareti benimkide yapıyor onu senin yerine ben hasta olayım senin ki çekilmiyor diyordis agrima degilde kasigim agriyor midem bulaniyor falan diyorum onlara diyor. Bir insanin her yerine mi biseyler olur diye dusunuyor ama oluyor
benim vucudum hassas demekki diyorum kafan hassas bence diyor dalga geciyorMide bulantısı iyidir sağlıklı gebeliğin işareti benimkide yapıyor onu senin yerine ben hasta olayım senin ki çekilmiyor diyor
benim vucudum hassas demekki diyorum kafan hassas bence diyor dalga geciyor
Kimyasal dan sonra hiç adet görmedim dahaHamilelik var gibi canım 12 gün sonra idrara geçiyor zaten hormon anca çıkar testtekimyasalı hangi ay yaşadın?
Aynen bende çevremde kilere böyle anlatıyordum ufak peçete var sanki kanamamda diyeZaten doktorlar kimyasal hakkında çoğu kadın farketmez diyor. Normal adet zanneder diyor. İlkinde benim ufalanmış peçete gibiydi. Değişik olduğunu farkettim. İkinci normaldi adet gibi düzenli olduğum için şüphelendim. Kanama oluncada merakımdan tahlil yaptırdım.
kimyasaldan sonra adet gecikiyor benim karin agim oldugu halde 4 gun gec adet gormustumKimyasal dan sonra hiç adet görmedim daha
Hadi yaaa benimde 5 gündür adet ağrım var bu gün 5.gün bakalım gelecek mikimyasaldan sonra adet gecikiyor benim karin agim oldugu halde 4 gun gec adet gormustum
Pozitif görünüyor hayırlı olsunKızlar şimdi yaptım ???