Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ailene söyledin mi kuzum hamileliğini 😊@tugcekb
malesef gecen gun fenalastigim icin ogrenmek zorunda kaldilar. Esimin tarafi bilmiyor ama sali gunu iyi haber alirsak soylicez onlara da. Kayinvalidem surekli yelekler ceketler oruyor yazik torunum olursa diye cok sevinecekler.

malesef gecen gun fenalastigim icin ogrenmek zorunda kaldilar. Esimin tarafi bilmiyor ama sali gunu iyi haber alirsak soylicez onlara da. Kayinvalidem surekli yelekler ceketler oruyor yazik torunum olursa diye cok sevinecekler.
İnşallah güzel haberleri vereceksin kuzum 🙏🙏 yeni evli misin sen de 😊

Kızlar ya size bir sorum var, 10 nisan pik olduğuna göre adet günü ne olmalı?24 nisan mı? 25 nisan mı? Yani 14 gün mü 15 gün mü ekleyeceğiz?

Dis agrim cok fena simdi de baska yirmilik disim agriyor niye boyle oluyor ya😥 esime oram agriyo buram agriyo dedikce abarttigimi dusunuyor. Bi de hersey sinirime dokunuyor esimi falan gormek istemiyorum hersey bana batiyor sanki😒

Dis agrim cok fena simdi de baska yirmilik disim agriyor niye boyle oluyor ya😥 esime oram agriyo buram agriyo dedikce abarttigimi dusunuyor. Bi de hersey sinirime dokunuyor esimi falan gormek istemiyorum hersey bana batiyor sanki😒
Hormonlardan kuzum 🤦🏻‍♀️ benim arkadaşım 9 ay kocası ile ayrı yattı göresim yok diyordu 😂

X