Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef gecen gun fenalastigim icin ogrenmek zorunda kaldilar. Esimin tarafi bilmiyor ama sali gunu iyi haber alirsak soylicez onlara da. Kayinvalidem surekli yelekler ceketler oruyor yazik torunum olursa diye cok sevinecekler.Ailene söyledin mi kuzum hamileliğini @tugcekb
İnşallah güzel haberleri vereceksin kuzum yeni evli misin sen demalesef gecen gun fenalastigim icin ogrenmek zorunda kaldilar. Esimin tarafi bilmiyor ama sali gunu iyi haber alirsak soylicez onlara da. Kayinvalidem surekli yelekler ceketler oruyor yazik torunum olursa diye cok sevinecekler.
1.5 yillik evliyim sen ne kadardir evlisin canim?İnşallah güzel haberleri vereceksin kuzum yeni evli misin sen de
Ben de temmuzda evlendim kuzum 9 aylık evliyim1.5 yillik evliyim☺ sen ne kadardir evlisin canim?
Benim 14 gün sürüyor pik ten sonra 14 gün sayıyorum canımKızlar ya size bir sorum var, 10 nisan pik olduğuna göre adet günü ne olmalı?24 nisan mı? 25 nisan mı? Yani 14 gün mü 15 gün mü ekleyeceğiz?
aaa ne guzel yeni sayilirBen de temmuzda evlendim kuzum 9 aylık evliyim
Ama herhalde kişiden kişiye değişiyor, hatta aydan aya, tamam kuzum, çoknteşekkür ederimBenim 14 gün sürüyor pik ten sonra 14 gün sayıyorum canım
Aynen canımaaa ne guzel yeni sayilir☺
Evet canım döngü ile de alakalı sanırım benim döngüm 27 günAma herhalde kişiden kişiye değişiyor, hatta aydan aya, tamam kuzum, çoknteşekkür ederim
Cidden ya belirtisiz gebeliklerde oluyor canım çokkk okudum.İnşallah öyledir canım insan ister istemez belirti arıyor
Bakalım kuzum belki başlar belirtiler Ovülasyon biteli daha 4 gün oldu belki de hiç olmazCidden ya belirtisiz gebeliklerde oluyor canım çokkk okudum.
Hormonlardan kuzum benim arkadaşım 9 ay kocası ile ayrı yattı göresim yok diyorduDis agrim cok fena simdi de baska yirmilik disim agriyor niye boyle oluyor ya esime oram agriyo buram agriyo dedikce abarttigimi dusunuyor. Bi de hersey sinirime dokunuyor esimi falan gormek istemiyorum hersey bana batiyor sanki
belirsizlik sinirlerimi cok bozuyor bide dis agrisi cikti alip basimi gidesim varHormonlardan kuzum benim arkadaşım 9 ay kocası ile ayrı yattı göresim yok diyordu
Valla diş ağrısı çok zor napcan böyle salı günü konuş bakalım doktorla ne dicekbelirsizlik sinirlerimi cok bozuyor bide dis agrisi cikti alip basimi gidesim var
agriyor sonra geciyor surekli degil allahtan 1-2 saat suruyorValla diş ağrısı çok zor napcan böyle salı günü konuş bakalım doktorla ne dicek
Allah iyiliğini kız ne güldümherkeste belirti olmuyormus belki seninki cok mulayim bi bebek hic rahatsiz etmiyordur annesini☺