- 4 Mart 2012
- 15.450
- 35.675
- 798
- Konu Sahibi KudrAlobar
-
Ayy bulaşık makinesinde çamaşır suyu çok zararlı bunu biliyorsun biliyorum ama onun yerine beyaz sirke kullanın.ben çözüm bulamadım her hafta çamaşır suyu döküyorum maalesef başka türlü geçmiyor.ha birde bulaşık makinemin içine de çamaşır suyu döküyorum ayda bir çatal kaşık ve bardaklar parlasın diye.organiklik sadece beslenme de var ben de gerisi paso kimyasal.netten brazilya fönü getirtim haftaya uygulayacağım biliyorum ki çok zararlı ama dayanamadımmm.saç tada beyaza tahammülüm yok 10 günde bir rötuş geçerim diplere.ayy ben yürüyen fekaketmişim yavv
Canim beyaz sac o kadar kotu degil bence. Pek cok arkadasim sacini boyamiyor,hatta senin gibi gur saclilar da kisa ve modelli kesimler kullaniyor o beyazlar resmen daha da yakisiyor. Bir denesen?
Hic bir sey olmaz gayet de guzel olur dugunde,boyamamaya devam. Benim de cokca beyazim var,hic boyamadim. Boyamayi da dusunmuyorum. Gerci ben kina severim,ileride kinayla devam etme ihtimalim var.Hazirandan beri boyamıyorum zaten işte, denemiş halim bu. Altta boyalı kısım üstte bir karış kendi rengi beyaz karışımı. Çok bakımsız. Beyazlarım önde değil zaten toplayınca yada geriye tarayınca falan idare ediliyor. Yine de bir yöntem bulsam kullanırım ama bulana kadar boyamam zaten, kalsın böyle.
Bir de yaza yeğenimin düğünü var, günlük hayatta idare ediyorum da düğünde üç renk saçla nasıl olur bilemedim.
Hic bir sey olmaz gayet de guzel olur dugunde,boyamamaya devam. Benim de cokca beyazim var,hic boyamadim. Boyamayi da dusunmuyorum. Gerci ben kina severim,ileride kinayla devam etme ihtimalim var.
Ben de kurutma makinesi almak istiyordum ama araştırınca yüksek oranda radyasyon yaydıģıni öğrenince vazgeçtim.Ben camasirlarimi kurutma makinesinde kurutmaya basladigimdan beri yumusatici kullanmaya luzum gormuyorum.
Ben de kurutma makinesi almak istiyordum ama araştırınca yüksek oranda radyasyon yaydıģıni öğrenince vazgeçtim.
Konu ile ilgili ben bir dönem phyto kullandım. Fiyatı yüksek ama kapatıcıligi çok iyiydi. Onun harici evde alkollü içki yapmayın lütfen. Çok yakın arkadaşımın oğlu kör oldu önce şimdi de yoğun bakımda. 2 gündür üzüntüden yerde miyiz gökte mi belli değil.
Bende kimyasalları cıkardım hayatımdan gerek ev temizliği cilt bakımı şampuan hatta deodarant bile doğal veya organik ama saç boyasında doğal yok boşuna araştırmayın ben çok araştırdım ama yok biraz içeriği organik olanlar var onlarda ya renk seçeneği yok ve beyaz kapatmıyor. Ben direkt kuaföre gidiyorum malesef
Kurutma makinesi elektrik ile calisiyor. Radyo dalgalari ile falan degil. Bu pek inandirici gelmedi.Ben de kurutma makinesi almak istiyordum ama araştırınca yüksek oranda radyasyon yaydıģıni öğrenince vazgeçtim.
Doğal olmakla bakımsız olmak arasında ince bir çizgi var ve yaşlı değilim neden yaşlı görüneyim?
Bı defaya mahsus kendi renginde organik boyayla boyayıp alttaki boya renginden kurtula bilirsin ya da hazirana kadar sık sık ceviz, çay tarçın gibi doğal şekilde evde renklendiriceksinHazirandan beri boyamıyorum zaten işte, denemiş halim bu. Altta boyalı kısım üstte bir karış kendi rengi beyaz karışımı. Çok bakımsız. Beyazlarım önde değil toplayınca yada geriye tarayınca falan idare ediliyor. Yine de bir yöntem bulsam kullanırım ama bulana kadar boyamam zaten, kalsın böyle.
Bir de yaza yeğenimin düğünü var, günlük hayatta idare ediyorum da düğünde üç renk saçla nasıl olur bilemedim.
Organik boyalar kuaförlerlerde var. Kozmetik marketlerde organik boya da var ama pahalı diyorsunuz. Başka seçenek yok ki zaten. İllaki evde boyamak istiyorsanız en az zararı olan amonyaksız boyaları tercih edebilirsiniz.
Evde kendim çamaşır ve bulaşık deterjanı yaptım ama memnu kalmadım. Bulaşık makinasında hazır kullandığım vegan ürünlerden de memnun değilim. Çamaşır ve bulaşık makinasında kullanıp memnun kaldığınız tarifleri paylaşabilir misiniz lütfen.
Merhaba. Doğrudan şırdanın kendisini mi kullanıyorsunuz yoksa şırdandan üretilen mikrobiyal maya mı kullanıyorsunuz? Şırdanın kendisini kullanıyorsanız ayrıntı verebilir misiniz rica etsem? Nereden temin ediyorsunuz, nasıl temizliyorsunuz, nasıl muhafaza ediyorsunuz, litreye ne kadar koyuyorsunuz, bir kere kullanılan şırdan yeniden kullanılabiliyor mu?evet o çok kolay ve garanti bir yöntem ama benim o yöntemi tercih etmeme sebebim, sütü kaynattığımız için içindeki probiyotiklerin de ölmesi ve böylece yararlı bakterilerden mahrum kalmamız.
Ben mikrobiyel maya da kullanmıyorum.
Şırdan mayası kullanıyorum.
Merhaba. Tampon kullanımı toksik şoka sebep olabileceği için ölümle sonuçlanabilir. Doğal malzemeden üretilmiş bile olsa kullanmamanızı tavsiye ederim.peki tamponlar nasil acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?