- 11 Aralık 2018
- 41.153
- 255.711
- 598
- Konu Sahibi KudrAlobar
-
Arastırıcam ben bunu cok tşk ederim. Kendim gbi birini buldum sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim =) =) insanlar beni dönem dönem takıntılı buluyorlar cünkü ondan öle dedim =)
Bence de cok keyifli bende mutluyum su ara cok ugrasamasam da yine de dikkat ediyorum. İnsanlar cok anlamıyorlar takıntılı buluyorlar ama önemsemiyorum zaten =) saglıklı kalmak önceliğimiz dediniz ya size oldıkca hak veriyorum. Doktorlara o kadar para veriyoruz ki (babam rahatsız) onlara vereceğim parayı kendime harcarım içime sine sine yerim herseyi Die düşünüyorum =)Takıntı değil bence, sağlıklı kalmak her insanın önceliği olmalı. Tedaviye ayıracağımız zamanı, emeği ve parayı sağlığımızı korumaya harcamalıyız. Bir de dedim ya ben seviyorum, keyif alıyorum bu tip şeylerle uğraşırken. Emek verip emeğimin karşılığını almak ya da sağlığımı korumak adına bir adım atmak zor ya da yorucu değil, aksine keyifli bence.
Benim tezgah beyaz karbonat sirke çıkartmıyorKarbonat sirke poşetle temizle
Bemim tezgah akrilik yani beyaz sirke ve karbonat çıkarmıyor bir de poşetle deneyeyim belki keramet poşettedir :)Karbonat sirke poşetle temizle
Ben de Turmepa, Frosch, Just Green.Ne kadar organik bilmiyorum, çok araştırmadım ama bana güvenilir geldiği için just green marka deterjan kullanıyorum. Migroslarda var.
33 yaşındayım da genetik 19 yaşında başladı beyazlar. Barışamıyorum kendileriyle pek.
Koyu renk saçım, boyayınca da kendi rengine boyuyorum zaten, açık renk sevmiyorum. Koyu renk olunca da çok belli ediyor kendini beyazlar.
Ha onu söylemeyi unutmuşum, bebek bezleri gibi hijyenik pedler de korkunç derecede kimyasal içeriyor. Ben de manstural cup ve yıkanabilir ped kullanıyorum regl dönemlerinde. Çocuğum olsa çocuk bezi asla kullanmazdım ben de.
ben kullanmistim o bezlerden.Eskiden herkesin yaptigi bir seydi.yikanabilir ped nasil bir şey ki.
makineye mi atıyorsunuz elde mi yıkıyorsunuz?
ay bi garip oldum. Sanırım hiç yapamam ben
peki tamponlar nasil acaba?Benim de ilk tercihim değil, menstural cup kullanıyorum genelde ama nadiren de olsa ya da günlük ped yerine regl döneminin sonunda yıkanabilir ped kullanıyorum. Yoğun dönemde beni kurtarmaz zaten.
Sebepsiz kısırlığın, yumurtalık ve rahim kanserlerinin en büyük sebebiymiş hijyenik pedler.
Siyah saç da istemiyorum, doğal renginde kalsın istiyorum. Ablam kınaya döndü kısa süre tutunca saçta beyazlar kapanmıyor en az 8-10 saat tutmak lazım benim de onu yapacak kadar vaktim yok. Rengini ve kokusunu da sevmiyorum açıkçası. Çok şey istiyorum farkındayım
Ya iğrenç değil mi ama? Bak başım döndü yıkadığımı,dokunduğumu hayal edince bile :/Var canım, bambudan ya da pamuklu kumaştan üretiliyor. Her biri 2 sene kadar kullanılıyor. Ben nadir kullandığım için daha uzun gider muhtemelen.
Her şey doğal olsun ama doğal bir şekilde yaşlanmayın :) Saçınız beyaz kalsa ne oluyor peki?
peki tamponlar nasil acaba?
Ya iğrenç değil mi ama? Bak başım döndü yıkadığımı,dokunduğumu hayal edince bile :/
Bende paketli gıda yemiyorum çok dikkat ediyorum ama amadeterjanlardan vazgeçemiyorum malesef
Organik bi kaç pet markası var birazcık pahalı ama
Kimyasal dolu boyaları kullanmak istemiyorsanız paraya kıyıp organik olanlardan almalısınız çünkü başka çaresi yok, mesela toz olan bir boya markası vardı unuttum adını suyla karıştırılıyordu en doğalı o heralde
öyle mi?cok da sevmiyorum kullanmayi ama yogun kanamalarda ihtiyacim oluyor.Iyi ben bir bakayim.Tesekkür ederim cevabiniz icin.Aman aman çok daha zararlı. Tampon kullanabiliyorsanız menstural cup da kullanabilirsiniz rahatça.
öyle mi?cok da sevmiyorum kullanmayi ama yogun kanamalarda ihtiyacim oluyor.Iyi ben bir bakayim.Tesekkür ederim cevabiniz icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?