Kimyasal derdi

Arastırıcam ben bunu cok tşk ederim. Kendim gbi birini buldum sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim =) =) insanlar beni dönem dönem takıntılı buluyorlar cünkü ondan öle dedim =)

Takıntı değil bence, sağlıklı kalmak her insanın önceliği olmalı. Tedaviye ayıracağımız zamanı, emeği ve parayı sağlığımızı korumaya harcamalıyız. Bir de dedim ya ben seviyorum, keyif alıyorum bu tip şeylerle uğraşırken. Emek verip emeğimin karşılığını almak ya da sağlığımı korumak adına bir adım atmak zor ya da yorucu değil, aksine keyifli bence.

Bence de cok keyifli bende mutluyum su ara cok ugrasamasam da yine de dikkat ediyorum. İnsanlar cok anlamıyorlar takıntılı buluyorlar ama önemsemiyorum zaten =) saglıklı kalmak önceliğimiz dediniz ya size oldıkca hak veriyorum. Doktorlara o kadar para veriyoruz ki (babam rahatsız) onlara vereceğim parayı kendime harcarım içime sine sine yerim herseyi Die düşünüyorum =)

42 yasindayim.Simdiye kadar sacimi hic boyamadim.Saclarim siyah beyazlerimm cok ve belli oluyor.Ama boyamiyacagim.Ben sürekli boyamayla ugrasamam.Bu yasima kadar en fazla 5 defa kuoföre gitmisimdir.Bir ara siyahi bir kadin görmüstüm.Saclarini bildigimiz griye boyatmisti ve harika görünüyordu.Acik tenli insanlarda pek belli olmuyor.Esimin annesi 70 yasinda sacinda hic boya yok.Sarisin oldugu icin aradaki griler renk atilmis gibi duruyor.

Her şey doğal olsun ama doğal bir şekilde yaşlanmayın :) Saçınız beyaz kalsa ne oluyor peki?

20 yil önce falan careffre markasinin pedleri muhtesmdi.Icini acip bakmistim kuru otlar vardi.Sonra onlar da bozdular.Belki de maliyeti fazlaydi.Ben de her seferinde kokusuz ped ariyorum.Tüm markalar kokulu pede dönüsmüs ve üstteki plastik doku da cabasi.Her defasinda kim bu kokulu seyleri cikardi diye küfrediyorum.Ama bende arastirayim su yikanabilir pedleri.Cocuklar icin organik bezler de var.Ama cok sizinti yapiyorlardi.

peki tamponlar nasil acaba?

annemler eskiden yapardı onun saçları siyah beyaz düzenli şekilde idi ince ince balyaj gibi oluyordu kendi saçı siyah olduğu için sadece beyazları kızıl olurdu

önce tüm gün boyunca bir karışım duruyor kafada sonra onu yıkayıp ikinci karışım ile sabaha kadar duruyorlardı vs

hatta eskiden hamama gitmeden önce kına yakılır ertesi gün de akşama kadar hamamda yıkanılırmış

Bende paketli gıda yemiyorum çok dikkat ediyorum ama amadeterjanlardan vazgeçemiyorum malesef
Organik bi kaç pet markası var birazcık pahalı ama
Kimyasal dolu boyaları kullanmak istemiyorsanız paraya kıyıp organik olanlardan almalısınız çünkü başka çaresi yok, mesela toz olan bir boya markası vardı unuttum adını suyla karıştırılıyordu en doğalı o heralde

Ped olayını çözdüm orda sorun yok.

Biliyorum baktım ona ama toz boya hiç kullanmadım emin olamadım o yüzden. Aynı markanın krem boyaları da çok pahalı.

öyle mi?cok da sevmiyorum kullanmayi ama yogun kanamalarda ihtiyacim oluyor.Iyi ben bir bakayim.Tesekkür ederim cevabiniz icin.

Ben önceden genelde tampon kullanırdım pedler alerji yapıyor diye, o yüzden mensturalcup'a geçmek çok zorlamadı. Bir bakın aklınıza yatarsa çok rahat, gün içinde regl olduğunuzu bile unutuyorsunuz.

Bende temizlikte beyaz sirke, Arap sabunu kullanıyorum. Çamaşırlar için bor mineralli deterjan ve beyaz sirke kullanıyorum.

Ayrıca diğer öneriler için Takipteyim

Canim beyaz sac o kadar kotu degil bence. Pek cok arkadasim sacini boyamiyor,hatta senin gibi gur saclilar da kisa ve modelli kesimler kullaniyor o beyazlar resmen daha da yakisiyor. Bir denesen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…