• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kimseye anlatamıyorum :(

önceki gelmiş geçmiş
hatalı olmuş biraz ama cahillik diye kendini avutabilirsin
şuanda nişanlanmakta olduğun insan konusunda duygularında eminsen nişanlan bence
ona da sana da yazık olmasın
ve diğer kişiyle hiçbir şartta görüşme.. sakın.. işte bu büyük hata olur

Öncelikle "beraber olmadım"demişsin..olun yada olmayın sizi yargılamak bize düşmez.
Ama karşında ki erkeği sırf kendine bağlamak için "cinselliği" kullanmanın mantığını bulamıyorum.
Adam dürüstçe belirtmiş düşüncesini..ötesi var mı?
O sayfayı kapat ve yoluna bak.
Geçmiş bitmiş gitmiş..
Geçmişte yaşadığın şuan ki sevgilini ilgilendirmez zaten.

cinselliği kullanığımı düşünmüyorum .
yorumunu için yine de teşekkürler

buna zamn karar vercek bence az zamn tanı kendine sağlıklı düşün
nişan olayı vs uzat onu tanı daha bi badere atlatmışsın ikincisini yuaşama
ve kesinlikle bu çoçuğa anlatma asla asla :50:

aslında anlatmak vardı aklımda ama anlatmicam . evet uzatıcam onu daha çok tanımalıyım .

Bence artık düşünme bunları ve önüne bak düşünmen birşey ifade etmeyecek boşver artık takma olan olmuş dahada ileriye gitmediğine şükret.. Nişanlandığın kişiyide gerçekten seviyormusun bunlar önemli ilerde evlendiğinde bir ömür ona katlanacaksın birde o tarafından bak?
Bu arada eski sevgilinden ne kadar önce ayrıldın ve ne zamandır nişanlısın?

önceki gelmiş geçmiş
hatalı olmuş biraz ama cahillik diye kendini avutabilirsin
şuanda nişanlanmakta olduğun insan konusunda duygularında eminsen nişanlan bence
ona da sana da yazık olmasın
ve diğer kişiyle hiçbir şartta görüşme.. sakın.. işte bu büyük hata olur

görüşmem ztn hemde asla ...

Bence artık düşünme bunları ve önüne bak düşünmen birşey ifade etmeyecek boşver artık takma olan olmuş dahada ileriye gitmediğine şükret.. Nişanlandığın kişiyide gerçekten seviyormusun bunlar önemli ilerde evlendiğinde bir ömür ona katlanacaksın birde o tarafından bak?
Bu arada eski sevgilinden ne kadar önce ayrıldın ve ne zamandır nişanlısın?

nişanlı değilim nişanlanmak üzereyim demişitim . sevgilimden ise 2 ay önce ayrıldım .

kusura bakma da her şeyi yaşayıp da kimseyle birlikte olmadım bakireyim lafları çok iğreti duruyor.:51:

adam benden hayır bekleme demiş zaten.şuanki kişiyi sevmiyorsan onun da canını yakma ,can yanmasını en iyi sen bilirsin şuan.:31:

zaman geçtikçe birbirimizi daha iyi tanıdık ve ben ona her geçen gün aşık oluyordum . fakat o bağlanmaktan ve aşık olmaktan korkuyordu .
bende bu korkuyu atlatacağımızı düşündüm bir çok hata yaptım .
sarıldım , öpüştüm , koklaştım hatta sanal sex bile yapmaya kalkıştım ama yapamadım çünkü kimseye değmeyeceğini biliyordum .

Buna göre yaptım yorumumu.

Son düzenleme:
kusura bakma da her şeyi yaşayıp da kimseyle birlikte olmadım bakireyim lafları çok iğreti duruyor.:51:

adam benden hayır bekleme demiş zaten.şuanki kişiyi sevmiyorsan onun da canını yakma ,can yanmasını en iyi sen bilirsin şuan.:31:

öpüşmek ve sarılmak herşeyse gerçekten sizi daha da yakından tanımak isterim .

evet ihanet etmiş olursun, senden fazla büyük sayılmam yaşça ben evlendim ama bence sen yapı olarak hala küçük kalmışsın nişanlanma belki nişanlacağın çocuk seni saf bi şekilde seviyo belki başka hayalleri var belki onu istediğini düşünüyo yazık yani..

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum .
ama çok takip ediyorum kimseye anlatamadığım bir derdim var lütfen fikirlerinizi esirgemeyin benden :( nolur kınamayın :(
19 yaşındayım .
hayatımda hiç sevgilim olmamıştı taki onu tanıyana kadar .bundan 8 ay önce facebooktan bir çocukla konuşmaya başladım tanıştık anlatştık sevgili olduk . aslında bende ki başta hevesti hani bnmde sevgilim olsun misali birbirimizi görmeden 2 ay konuştuk ve buluştuk .
onun daha yakından ne kadar tatlı oldunu ve iyi kalpli olduğunu düşündüm .
zaman geçtikçe birbirimizi daha iyi tanıdık ve ben ona her geçen gün aşık oluyordum . fakat o bağlanmaktan ve aşık olmaktan korkuyordu .
bende bu korkuyu atlatacağımızı düşündüm bir çok hata yaptım .
sarıldım , öpüştüm , koklaştım hatta sanal sex bile yapmaya kalkıştım ama yapamadım çünkü kimseye değmeyeceğini biliyordum .
çok mutluydum ta kiiii bir gün ben evlenmem diyinceğe kadar ona evlilik tersmiş . bende bişey olmaz dedim kabul ettim salaklık bende ama neymiş efendim sevdiğimden vazgeçemiyor muşum neyse biz ilişkiye devam ettik beni istemeye geldiler ailemde razı ve çocuk çok seviyor beni 4 yıldır falan seviyormuş.
ben istemedim evlenemyi çünkü onu çok seviyordum vazgeçemiyordum zaman geçtikçe hata üstüne hata yaptım anneme yalan söyleyip dışarı çıktım onunla gezdim tozdum bir kıza yakışmayack hreketler yaptım .
sonra acaba bana bağlandı mı die merak ettim ve bu isteyen çocuğu ona anlattım ben evlenmek istemiorum ama böle böle bişey var dedim . benim ki sadece tepkisini meraktı .
verdiği cevapla dünyam yıkıldı nefes almak istemedim .
-"benden umut bekleme evlilik bana ters ben evlenmem şimdi git o çocukla evlen ben sana uygun değilim" dedi .
hayatımı birleştirmek istediğim insan bunları dedi :(
o kadar şey yaşadıktan sonra bunları dedi . elim ayağım titredi kabl ettim ayrıldım ve o dediğim çocukla nişanlanmak üzereyim .
ama asıl derdim ben onunla yaptıklarıma pişmanım vicdanım rahat değil ve nişanlanacğım çocuğa ihanet etmişim gibi hissediorum akıl verin gereçkten ihanet etmiş oluyor muyum ? :50: kimseye de anlatamıorum :( :43: :43:
not = kesinlikle kimseyle birlikte olmadım .

Sana bu çocuk en baştan dememiş mi zaten evlilik düşünmediğini?
Demiş.
Sen bunu bile bile onunla ilişkini yürütmeye devam etmişsin. Hatanın en büyüğü bu zaten.
Sarılmak,öpüşmek vs. bunlar seni kötü kadın yapmaz canım.
Yani bunları hata olarak görme.
Bence tek hatan sonunun olmayacağını bile bile o çocukla çıkmaya devam etmen.
Birlikte de olmamışsın zaten. Hani olsaydın ve şu andaki sözlün bundan habersiz olmasaydı vicdanının rahat olmamasını bir nevi anlardım ama seni vicdanen rahatsız edebilecek kadar geçerli bir neden göremedim ben.
Tabi senin burada yazmadığın ve seni rahatsız eden başka nedenler yoksa.

Ha ama şunu da ekleyeyim eğer şu anda nişanlanma aşamasında olduğun kişiye karşı bir şey hissetmiyorsan hiç girişme bu işlere!

Son düzenleme:
eskiden onunla olanlarla ilgilideğil ama hala onu sevdiğin halde başka biriyle nişanlanıyorsan aldatıyorsun demektir.Hem bu kadar acele etme bence önce onu unuttuğundan emin ol sonra başkasını dahil et hayatına acele karar verme pişman olursun eskisinide sil at artık bitir.:44:

ilk sevgilisiyle evlenen kaç kişi var Allah aşkına? geçmiş geçmişte kalmış. önünüze bakın ve sadece sizi isteyen kişi aradığınız kişi mi diye sorun kendinize. yaşınız daha çok küçük, büyüyün kendinizi tanıyın sonra evlilik düşünün bence...

bence yaşın çok küçük evlilik için, okuyor olman gerekmez mi bu yaşta? oku veya okuma ama kendi ayaklarının üzerinde durmana destek olacak bir işin olmadan evlenme.

olumsuzu düşün, ya evlenip boşanman gerekirse Allah korusun. babanın evine dönebilecek misin? yanlış anlama ama sanmıyorum.

bence yaşın çok küçük evlilik için, okuyor olman gerekmez mi bu yaşta? oku veya okuma ama kendi ayaklarının üzerinde durmana destek olacak bir işin olmadan evlenme.

olumsuzu düşün, ya evlenip boşanman gerekirse Allah korusun. babanın evine dönebilecek misin? yanlış anlama ama sanmıyorum.

bu konuya yapılacak en uygun yorum bu olsa gerek......:128:

Bence dinlen. Daha 18 yaşındasın, hatalar yapmışsın, bu hataları bi sindir. Kendine gel özüne dön ya da özünü olustur, kararlar al karakter ve kişilik sahibi bi insan olarak sınırlar çiz kendine. Nişanlanmak üzere olduğun çocuğa karşı bi nebze bişey hissedebildigini sanmıyorum, sırf eski sevgilin öyle dedi diye belki onun canı yanar düşüncesiyle kendini ateşe atma. Bi sakin ol ya, bişeyler için acele etme canım. Daha ortada nisan yokmus adı konulmamış her neyse bu yeni çocukla aranızdaki bitir canım kendini dinle.
Emir kipiyle yazdım ancak naçizane tavsiyelerimdir yanlış anlama canım, mutlu ol inşallah hoşçakal

Daha yaşın 18 ne evlenmesi diyorum öncelikle, bir büyü, hayatını kur

Geçmiş geçmiştir ve kimseyi ilgilendirmez, yoluna devam et

Yaşadıklarının farkındasın, tamam dersini de almışsın ama bunu depresyon meselesi haline getirme. Geçmişinden önce sorgulaman gereken verdiğin evlilik kararı, bence yanlış yoldasın

Sana gayet açık bir şekilde, hiç bir imada bulunmadan "evlenmek bana ters" diyen bir insan.
Korkuları mı var, yalan mı söylüyor, başından atmak mı istiyor ne farkeder?
Evlenmek istemiyorum demiş ve olay bitmiş.
Bir de yaş 18, ne oluyor bu sıra bu yaş grubuna anlamak mümkün değil. Bi evlenme merakı sarmış gitmiş.

Benim yaşım 28, önce büyükler gitmeden küçükler bi kenara çekilsin bakim...

nişanlı değilim nişanlanmak üzereyim demişitim . sevgilimden ise 2 ay önce ayrıldım .

Pardon ya ben yanlış okumusum o zaman daha iyi kendine biraz ara ver kafanı dinle yaşadıklarından ders çıkarmaya bak olan olmuş takma.Hemende baskasını sokma hayatına cok dağılırsın sonrA

Son düzenleme:
yerinde olsam bir durup nefes alırdım... yaşadıklarını hata olarak görmenin bir mantığı yok olan olmuş artık önüne bak... ayrılalı da 2 ay olmuş işte sana uygun olmayan bir adamı da düşünme bence bırak:20: Nişanlanmayı planladığın adama odaklan nasıl biri sana uygun mu değil mi iyi mi kötü mü? hayatının kontrolü senin elinde olsun hiç bir şey için acele etme... Ayrıca nişanlanacağın adama bu konuda tek kelime etmemelisin kimseyi aldatmış olmuyorsun ama diğer adamı aklından çıkar hala onu düşünüp onun için üzülürsen aldatmış olursun:44:

Back